Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Въпрос за PSP
Публикувано на: 25 Ное 2009 02:31

Значи искам да си взимам PSP, но имам няколко въпроса тъй като 1 фр ме разубеждава и мн се чудя дали си струва да дам 350 лв.

1. тъй като няма да имам пари да си взимам игри по 40-50 лв. ще си ги качвам от интернет...горе-долу колко струва една карта от 30-40 ГБ ... и средно една игра колко място заема ...

2. за да може да ми тръгват такива игри трябва ли да ми бъде хакното псп-то и колко $ струва това хакване

3. има ли някаква голяма разлика с игрите с ПС ... имам предвид примерно фифата ... има ли ги отново вартенето на 360 градуса или е доста по-ограничено като възможности ...

Профил

Аватар
В момента играе: BioShock 2
Заглавие: Re: Въпрос за PSP
Публикувано на: 25 Ное 2009 07:03

1. За PSP има карти само до 32 ГБ. Доколкото знам, при "по-тежките" карти май има проблеми при хакването, така че най-добре да си купиш такава от 4 или от 8 ГБ. Повечето хора така правят, а и у нас се намират по-често.
Също така имай предвид, че тези карти са специални, а не като обикновените SD. Наричат се Memory Stick. Има оригинални на Sony, но и други, които работят, и които май са по-евтини. Една от 4 ГБ струва около 80лв.

2. Да, трябва да ти бъде хакнато. Много хора си го хакват сами, има всякакви гайдове в интернет, но има и много, които предлагат да ти го хакнат - обикновено за 15 лв.

3. Не мога да ти отговоря, тъй като не играя Фифа, но, предполагам, имаш предвид, че това е портативна конзола и като цяло възможностите й не са чак толкова големи.

Профил

Аватар
В момента играе: S.T.A.L.K.E.R- и трите, Fallout 3 и Borderlands
Публикувано на: 25 Ное 2009 14:02

Една карта 4 гб- 80 лвл!!! :shock: А аз смятах да си взимам 8 гб, колко ли ще ми излезе!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2009 14:11

Не съм сигурен, че струва 80 лв. Когато си купувах една такава, не помня цената, но сега се "поразходих" из нета и навсякъде са по толкова.

Можете да си купите и по-евтина, но не оригинална (не на Сони) карта. В чужбина сигурно са по-евтини.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2009 14:20

Като не е оригинална не прави проблеми нали?

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2009 16:11

Не съм пробвал, но мисля, че картите на SanDisk са добри - https://www.ozone.bg/games/product/psp/ ... ck_pro_duo

С около 30 лв. по-евтина е от тази на Сони. :wink:
https://www.ozone.bg/games/product/othe ... ck_pro_duo

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2009 16:15

Мерси!

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 25 Ное 2009 20:36

Питай тук http://www.psp-bg.net/forum/ , заеби Тон4о.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2009 14:14

Tiny написа:
Питай тук http://www.psp-bg.net/forum/ , заеби Тон4о.

Ще ти кажа аз кой кого ще "заебе". Знам го този сайт и постоянно го наблюдавам, така че знам какво говоря.
Ти като не си се потрудил сам да отговориш на какъв се правиш? :stooped:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 01:46

айде, почвам

1
принципно можеш да си купиш 32 гб по интернет, обаче все още е относително скъпа и не си струва, няма да имаш нужда от повече от 8гб, а и ако напълниш 32 гб, ще му идва тежко на ПСП-то да работи нормално

2
естествено, че трябва да бъде хакнато.цената зависи от версията, която ще си купиш, най най новите нямат хак още, за по новите има нещо като временан хак, където пазиш едни файлове в паметта, а за по старите версии хакването може да си го направиш сам.най много 20 лв да ти излезе иначе

3
игрите са си на ниво.фифа, пес, год ъф уар, ган туризмо, нфс....все хубави и хубаво направени игри.но не трябва да забравяш, че това е портативна конзола все пак

Профил

Публикувано на: 29 Ное 2009 15:21

Аз имам ПСП и съм много доволен. Супер е за път и има доста добри джитки , но аз не съм с хакнато ПСП защтото ме е страх. Четох различни форуми и накрая стигнах до извода ,че може да се случат злополуки с хакването , а няма никаква гаранция която да гласи че щте ти върнат парите. Та иначе графиката на някои игри е мн добра а на други мн лоша (зависи си от играта) също ако си взимаш ПСП ти препоръчвам горещо РПГ-то Monster Hunter Freedom 1,2 или UNITE.Но всичко това си зависи от тебе. Късмет за решението. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost