хехе миналата година бях в ЦЕРН и мога да ви кажа, че е много яко. Без него интернета нямаше да е същия и не забравяите че такива ускорители на частици съществуват от дълго време и всичко си е наред. Сценариота от типа халф-лайф са малко вероятни, но пък е много възможно да открият така наречената божествена частица и как е създадена вселената. С телескопи като Хабъл виждаме миналото на вселената, но телескопите имат лимит, и тук ускорителя идва на помощ...Пожелавам оспех на учените от церн ( сред тях има и българи) и дано този път няма проблеми
CERN reloaded
-
freempq
- В момента играе: un peu de tout
- Обратна връзка:
Re: CERN reloaded
ЦЕРН няма да убие никои !!!
хехе миналата година бях в ЦЕРН и мога да ви кажа, че е много яко. Без него интернета нямаше да е същия и не забравяите че такива ускорители на частици съществуват от дълго време и всичко си е наред. Сценариота от типа халф-лайф са малко вероятни, но пък е много възможно да открият така наречената божествена частица и как е създадена вселената. С телескопи като Хабъл виждаме миналото на вселената, но телескопите имат лимит, и тук ускорителя идва на помощ...Пожелавам оспех на учените от церн ( сред тях има и българи) и дано този път няма проблеми
http://freempq.com
eeeee...надявах се да стане нещо интересно в близкото бъдещеfreempq написа:ЦЕРН няма да убие никои !!!
всичко си е наред. Сценариота от типа халф-лайф са малко вероятни,
I wanna be sedated.
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
И аз, между другото. Почти си се представям в HEV suit - а, с отвертка в ръка ('Cause not all of us are cool enough to wield a crowbar. :/) и легендарния мустак на лицето, та да ме разпознават.Fanatic написа:eeeee...надявах се да стане нещо интересно в близкото бъдещеfreempq написа:ЦЕРН няма да убие никои !!!
всичко си е наред. Сценариота от типа халф-лайф са малко вероятни,
Баси... станал съм неадекватен и безинтересен трол. :'(
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Хърфордиан написа:
Баси... станал съм неадекватен и безинтересен трол. :'(
Че ти кога си бил трол?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
- Till.Lindemann
абе закво трябва да ви е интересно? има една древна китайска приказка - Да не ти се случва да живееш в интересни времена. мене си ми харесва така, с тая скорост на интернета, с тия енергийни източници.абе да си ебат майката и да не ни убиват
It's not a game! It's a phucken prophecy!Demon__Hunter написа:
Е, поне знаем, защо Half-Life 2 се развиваше в София де...
Till Lindemann, ти май нещо много яко си се стресирал. Спокойно, ако вземем, че умрем в инцидент с колайдера дори няма да го разберем
И, btw, не е поговорка, а проклятие - дано живееш в интересни времена.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Till.Lindemann
не бе човек, ама да стане за приказване, то като 2012 голумия ужас, че ще умрем, пък то на всички им е през кура
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Абе как ще умрем бе, тъпак?Как си го преставяш?Отваря се черна дупка?Дори и да се отвори такава, ще е с такива малки размери, че ще се затвори веднага.Till Lindemann написа:не бе човек, ама да стане за приказване, то като 2012 голумия ужас, че ще умрем, пък то на всички им е през кура
Това, което ще стане, е че ще се сблъскат някъде в колайдера два протона, а протонът е градивна частица на атомното ядро, така че представи си за колко малко нещо става въпрос.
Протоните просто нямат необходимата маса, за да създадат черна дупка.
Дори две Слънца да сблъскат там, пак не е сигурно, че ще се получи черна дупка.
- Till.Lindemann
за всеки случай трябва да пробваме
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
тъп кретен, много мразя некомпетентни хора прочели една статия, имащи се за разбиращи, та чак иронични коментари вкарваш.. малоумник прост.Алминатора` написа:Абе как ще умрем бе, тъпак?Как си го преставяш?Отваря се черна дупка?Дори и да се отвори такава, ще е с такива малки размери, че ще се затвори веднага.Till Lindemann написа:не бе човек, ама да стане за приказване, то като 2012 голумия ужас, че ще умрем, пък то на всички им е през кура
Това, което ще стане, е че ще се сблъскат някъде в колайдера два протона, а протонът е градивна частица на атомното ядро, така че представи си за колко малко нещо става въпрос.
Протоните просто нямат необходимата маса, за да създадат черна дупка.
Дори две Слънца да сблъскат там, пак не е сигурно, че ще се получи черна дупка.
преди 500 години идиотчета като тебе са се смели по-подобен начин на "ХАХАХА КАК СИ ГО ПРЕДСТАВЯШ ХАХА КРЪГЛА ЗЕМЯ ХАХАХА"ХА"ХАХА".. кво стана после
мноо сме далече от конкретни заключения и подобни коментари по тая тема.. а точно ти си толко тъп, че немаш право изобщо да влизаш в нея.
как си го представяш вика.. много лесно е, т'ва, че шанса е минимален не го изключва напълно никога.
в тоя ред на мисли има шанс да ти падне камък на главата най-накрая, но за жалост и той е доста малък
колкото до темата, кой ми е изтрил миналата и от къв зор, дееба педерасите.. иначе некви спамове тука си се пазат вовеки.
остарехме
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Мега брейнфъка
Кефи ме погледа на Lyn Evans, LHC project Leader-а.
Кефи ме погледа на Lyn Evans, LHC project Leader-а.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
ХАХАХАХАХАХХАХААХАХАХХАХААХVermic написа:КОМЕНТАРИТЕ СА КУЛТ![]()
![]()
![]()
не се бях зачел :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
http://op-webtools.web.cern.ch/op-webto ... istars.php
Мисля, че тоя линк ще е интересен за Морт и Тепих мацката, ако вече не го знаете де!
Мисля, че тоя линк ще е интересен за Морт и Тепих мацката, ако вече не го знаете де!
天皇陛下万歳。。!