Кога ще има всички статии?
Почти година се мина...
Почти година се мина...
- ManicSubsidal
Re: Кога ще има всички статии?
Така като гледам-никога...В момента май никой не се занимава с това...
-
Andy
- В момента играе: Test Drive : Unlimited
Лъжа е... 
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
A BIG ONEAndy написа:Лъжа е...
the cake is a lie
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Andy
- В момента играе: Test Drive : Unlimited
PC Mania articles - they are all lies! 
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
- StubbsZombie
Вероятно до 2012-та ще са качени всички статии!

ПЦмания ще качат всички статии през 2012. Сървърите им обаче ще се претоварят и ще се получи огромен взрив, който ще унищожи планетата 
:O
Качват се постепенно, така поне мисля. Търсих една статия преди време и тогава я нямаше, проверих преди ден - два и беше там.
.
-
¦•••SHERIFA•••¦
По ID най-лесно се проверяват, супер сложно. Имайте предвид, че могат да ВИ манипулират дадени коментари. При мен вече го направиха - бях писал едно, после променено / затрита част, без да има "редакция последна...". Това е трагично вече. До къде се простират своеволията.
Нито са написани ЯСНИ и ТОЧНИ правила за уебсайта, за коментиране, НИТО пък форумните се СПАЗВАТ. Парадокс. На едното място няма правила, но... се "прилагат" ( WTF !? ). На другото ИМА от години, но не се спазват и прилагат ( WTF#2 !? ). Извод: Булгаристан.
Нито са написани ЯСНИ и ТОЧНИ правила за уебсайта, за коментиране, НИТО пък форумните се СПАЗВАТ. Парадокс. На едното място няма правила, но... се "прилагат" ( WTF !? ). На другото ИМА от години, но не се спазват и прилагат ( WTF#2 !? ). Извод: Булгаристан.
Правилата са много ясни и в момента ги нарушаваш с офтопик.¦•••SHERIFA•••¦ написа:По ID най-лесно се проверяват, супер сложно. Имайте предвид, че могат да ВИ манипулират дадени коментари. При мен вече го направиха - бях писал едно, после променено / затрита част, без да има "редакция последна...". Това е трагично вече. До къде се простират своеволията.
Рекламни съобщения, свързани с това, че продаваш нещо, пуснати в твои коментари под статия се изтриват, модерират и т.н.
Нахвърляни куп линкове без обяснения към тях - също. По тази логика може да си комуникираме само с линкове.
Всеки ден изтриваме много съобщения от доста посетители на форума с обиди по твой адрес. Това както виждаш въобще не решава проблема. Прецени сам какво дразни толкова хора. Менторският тон, например, предизвиква по-крайни реакции отколкото директните обиди. Бъди по-позитивен и добронамерен към останалите посетители и те ще оценят твоята компетентност и желание да помогнеш.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ъъ, Boby, и двамата сте офтопик
Какво става с качването на статиите наистина, ще го бъде ли изобщо?
Какво става с качването на статиите наистина, ще го бъде ли изобщо?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Ако може да започнете с качването на всички статии за игрите от поредицата Legacy of Kain
Много ще съм ви благодарен 
TheChosen1 написа:даджайците
И с всички ънриъли, титански куестове, дънджън сийджове, айс уинд дейлове, балдурски порти, старкрафтове, уаркрафтове, хироси, готици, рейменове и т.н. Ебаси списъка с епик игри деба. >.<
Също така може да греша за това, но не съм виждал нови тактики за игри от както списанието мина онлайн.
Също така може да греша за това, но не съм виждал нови тактики за игри от както списанието мина онлайн.
Имаше за Demigod и RE5, ама май това бяха.WidowmakeR написа:Също така може да греша за това, но не съм виждал нови тактики за игри от както списанието мина онлайн.
:O
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Охоо, много бяха- Assassin's Creed I, C&C Tiberium Wars, Universe at War: Earth Assault и т.н.
Btw има пълни статии за почти всички игри на Blizzard...
Btw има пълни статии за почти всички игри на Blizzard...
TheChosen1 написа:даджайците
Btw няма нито една статия за цяла игра на Blizzard, има само за експанжъни, но не и за оригиналите.the_presator написа:Btw има пълни статии за почти всички игри на Blizzard...
Да, както казах за това не бях сигурен.Емануил написа:
Имаше за Demigod и RE5, ама май това бяха.
Много ми се иска първо архива да беше подготвен... В стария сайт, като се сещах визуално за някоя игра и броя, в който съм чел за нея, проверявах в каталога със списания. Сега - само седя и -> 
Come, my raven, it could be a lark.