Хахаха, ебачоDexter написа:Ебачо, успокой се бе-кво му се връзваш на рибешкия мозък?!
Връзвам се, щото ми е криво и само ми трябва некой по-тъп от 10токласничка да ме нерви с тъпотата си допълнително...
Хахаха, ебачоDexter написа:Ебачо, успокой се бе-кво му се връзваш на рибешкия мозък?!
Облия камък да ти посерем, боклук недоносен.Sturm написа: нищо, пожелавам ти да ти убият я майката, я жената, я децата като ги имаш
да видим тогава Цензура майна ше ми говориш ли за субективност или обективност
идиот пълен
Копая си гроба, ама съм съгласен с пропедалаprogata написа:Хуманноста пречи на здравия разум !!!Май "В България останаха само жени и педераси" не е лъжа.Обществото ще бъде доволно и спокойно,когато извергите са два метра под земята,а не когато си излежават 3 годишната присъда и си правят планове как след като излязат да влязат отново.
Не, че нещо... ама Блу ще те скърши.А за пожеланията, просто се надявай да не се видим на живо някой ден...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ти...не говориш наистина сериозно нали? НАЛИ!?!progata написа:...друг излишък,за който мога да спомена са родените деца с недъзи-перма смърт.Мн ме издразниха от тъпия Вип Брадър,събират пари за някви недъзи и с ква цел да питам аз?С какво могат да бъдат те полезни за обществото - с нищо.И по телевизията даже ги показват,Цензура майна.Могат само да помогнат на някои моделки да си изплюят храната без да се налага,да си бъркат в гърлото.
progata написа:Дали ще го скърши ако и аз бъда там.
Тия изверги са просто един излишък и ако не беше прословутата хуманност отдавна щяха да получат това,което наистина заслужават,друг излишък,за който мога да спомена са родените деца с недъзи-перма смърт.Мн ме издразниха от тъпия Вип Брадър,събират пари за някви недъзи и с ква цел да питам аз?С какво могат да бъдат те полезни за обществото - с нищо.И по телевизията даже ги показват,Цензура майна.Могат само да помогнат на някои моделки да си изплюят храната без да се налага,да си бъркат в гърлото.

ХАААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААSquiz написа: А за пожеланията, просто се надявай да не се видим на живо някой ден...
Minotaur King написа:гаменче
Sturm написа:имаш пълното право да ме наречеш варварин, но едно нещо просто и ясно като око за око и зъб за зъб, няма значение през колко векове и хилядолетия минава, си оставя вярно
Говориш все едно знаеш защо и за какво говориш. За твое най-голямо щастие, когато нарушиш закона човешките ти права не изчезват. Ако някога вземеш та се озовеш от страната на обвиняемия, ще напълниш гащите със завидна бързина и ще се молиш съдията да прояви разбиране и да се вземе да се окаже пекан тип. В духа на разговора до момента, пожелавам ти с цялото си сърце да се окажеш на обвинителната скамейка. Ще ми се да те видя тогава как ще се изправиш и ще кажеш "Око за око, зъб за зъб", да те еба в тъпия пубер.когато си нарушил закона, човешките ти права ИЗЧЕЗВАТ. запомнете го това
По принцип не харесвам офанзивния стил на писане на Warbringer, но в случая го подкрепям. Ти си идиот. Един от най-големите в този форум.Sturm написа:трудно ше ебеш некой
напротив, ти си вкаран във филма
ма въри дърпай на майка си полата ти даа още парички
та еба в педераса нещастен, той тръгнал да разправя
къв си ти бе, ахаха
Andrey358 написа:По принцип не харесвам офанзивния стил на писане на Warbringer, но в случая го подкрепям. Ти си идиот. Един от най-големите в този форум.Sturm написа:трудно ше ебеш некой
напротив, ти си вкаран във филма
ма въри дърпай на майка си полата ти даа още парички
та еба в педераса нещастен, той тръгнал да разправя
къв си ти бе, ахаха
Остатъка от поста и дори темата настрана, имам проблем само с това изречение.ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Живот има право да отнема само Оня, Който може да го даде.