Как ще играете Bioshock 2 веднага след като излезе
Ли4но аз ще си я изтегля,ще се барикадирам в стаята ми и няма да излеана докато не я превъртя

Re: Как ще играете Bioshock 2 веднага след като излезе
Бих казал: "Крайно тъпа тема", заклевам се...
А що не го кажеш?
А ти авторе като си такъв изключително болен фен на играта що не змеш да си ч купиш, а путъо?
А ти авторе като си такъв изключително болен фен на играта що не змеш да си ч купиш, а путъо?
Reaching aural nirvana...
ше ми е се тая кат излезе 
-
BuK
- В момента играе: Жмичка, Стражари и апаши, полицаи и бандити
Като излезне ще се барикадирам в кенефа да сера, че май прекалих с бананите и активиата снощи
ПС-Мани шегата ще я цикля докато не я превъртя пък може и втори дубъл ако ме изкефи
ПС-Мани шегата ще я цикля докато не я превъртя пък може и втори дубъл ако ме изкефи
-
¦•••SHERIFA•••¦
...с клавиатура и мишка.
...с клавиатура и мишка.
По единствения правилен начин да се играе FPS¦•••SHERIFA•••¦ написа:Как ще играете Bioshock 2 веднага след като излезе
...с клавиатура и мишка.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
Мr.Anderson
А ти що не ходиш да се дървиш на продавачката в кварталните хранителни сторки ,вместо да се правиш на оригинален пич в интернет форум ?Kamelot написа:А що не го кажеш?
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
А ти що не се ебеш с автора на темата, бе, катилЗлатоокия написа:А ти що не ходиш да се дървиш на продавачката в кварталните хранителни сторки ,вместо да се правиш на оригинален пич в интернет форум ?Kamelot написа:А що не го кажеш?
И, към автора на темата - еби си майката, бе, купи си играта, лайнарче. И пиши без четворки.
Онтопик - ако имам стабилна машинка, на която да я подкарам и свободно време ще си я взема и врътна. Ако не - по-късно ще си я взема и изиграя.
ПП
БИОШОК, ДЕЕЕБА
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.