Здравейте, имам въпрос относно една стара игра отпреди 4-5 години - "Spells of gold", подобна на "Diablo", който я е играл и може да ми отговори ще му бъда благодарен.
Проблема е следния, история в играта я минах по един от трите възможни пътя, и от тогава само вдигам нива и уча магии и умения (няма какво друго да се прави) ей така някой път като седна на компа, просто навремето много се бях зарибил, но сега вече покрай работа няма много време. Принципно съм 20 ниво от всичко - маг, боец и търговец и имам 20000 точки за обучение и всички умения и магии които уча дори и най-скъпите и висшите ми изискват най-много 10000-15000 точки за обучение. Докато, преди малко стигнах последно ниво майстор на умението "Медитация", което ми струваше 8500 точки за обучение, след като го научих, следващото ниво е грандмайстор, което ми изисква умопомрачителните 900000 точки за обучение ? ? ? Въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем, и някакви идеи дали е бъг или дали има някакво възможно решение. (Само за уточнение едно ниво маг ,носи 10 точки превърнати в точки обучение това са мизерните 200 точки, накратко за да го науча това умение трябва да вдигна 4400 нива маг, което ще ми отнеме няколко години може би
)
Благодаря Ви предварително !