Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Въпрос относно едно позабравено RPG ?
Публикувано на: 15 Ное 2009 23:48

Здравейте, имам въпрос относно една стара игра отпреди 4-5 години - "Spells of gold", подобна на "Diablo", който я е играл и може да ми отговори ще му бъда благодарен.
Проблема е следния, история в играта я минах по един от трите възможни пътя, и от тогава само вдигам нива и уча магии и умения (няма какво друго да се прави) ей така някой път като седна на компа, просто навремето много се бях зарибил, но сега вече покрай работа няма много време. Принципно съм 20 ниво от всичко - маг, боец и търговец и имам 20000 точки за обучение и всички умения и магии които уча дори и най-скъпите и висшите ми изискват най-много 10000-15000 точки за обучение. Докато, преди малко стигнах последно ниво майстор на умението "Медитация", което ми струваше 8500 точки за обучение, след като го научих, следващото ниво е грандмайстор, което ми изисква умопомрачителните 900000 точки за обучение ? ? ? Въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем, и някакви идеи дали е бъг или дали има някакво възможно решение. (Само за уточнение едно ниво маг ,носи 10 точки превърнати в точки обучение това са мизерните 200 точки, накратко за да го науча това умение трябва да вдигна 4400 нива маг, което ще ми отнеме няколко години може би :D )
Благодаря Ви предварително !

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Въпрос относно едно позабравено RPG ?
Публикувано на: 16 Ное 2009 19:33

Тази игра е изключително недообмислена и бъгава. Не съм минал 1 quest без нещо да се бъгне. Така че по-добре не си губи времето с нея :). Как съм я превъртял и аз не знам...

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2009 22:09

Я па си спомням тази игра.Наскоро я запизах на диско и сега гние някъде, тъй като ми умръзна-не мога да изкарам 3 000 000 лева.

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2009 22:11

Бъг е тва.Мене пък един път,ония импчета ме пресрещнаха и ми искат "скромната" сума от 9 000 000 000 жълтици :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2009 01:04

Благодаря Ви за отговорите, наистина се оказа бъг, защото на друго място същото ниво струваше само 9000 точки и всичко си отиде на мястото.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com