• Всякакви дискусии относно CoD: Modern Warfare 2. •

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Re: • Всякакви дискусии относно CoD: Modern Warfare 2. •

Мнение от shub niggurat »

Нали Cpt. Price влезна у подводницата нещо да върши и стана беля и излетя ракета от нея ... после дадоха това със сателита. И аз не разбрах баш, щото нали уж щяла да удари Белия Дом тая ракета, пък тя явно е ударила сателито ?
Иначе верно е много рамбо работата, ама май тва е идеята - да не си поемаш дъх от пукотевици и екшън. Мене така си ми е добре, щото разните rainbow six и том кланси игри са ми скучни :?
джумерки
Ироничен комунист

Мнение от Ироничен комунист »

Играта е правена за американци (при това не от най-умните) а вие искате сериозна и реалистична история. Айде поспрете се малко :)
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

Не бе кире, ракетата си удари белия дом, нали точно тогава те прехвърлят при Перез или както му беше името и дават как около вас летят превозни средства заради тази EMP ракета. А това за избухването в космоса според мен бе просто за по-як ефект за играча, едва ли emp ракета има ударна вълна която от земята ще удари сателит в космоса.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Гиро мекицата написа:Не бе кире, ракетата си удари белия дом, нали точно тогава те прехвърлят при Перез или както му беше името и дават как около вас летят превозни средства заради тази EMP ракета. А това за избухването в космоса според мен бе просто за по-як ефект за играча, едва ли emp ракета има ударна вълна която от земята ще удари сателит в космоса.
бате, не валяха превозни средстава а ясно се видя след като бяха паднали с хеликоптеро как в небето блесна експлозията и почнаха да валят отломки от сателита. Затова и мисията се казваше Second Sun - заради взрива в небето :D

нали и затова спря токо и всякакви там джаджи и радари - щото го нема сателито . иначе тая ракета щеше да затрия целио град - нали тоя каза че ще има приблизително 50 000 жертви , ако удари. Не мое да е ударила белия дом и след това , както си на съседната уличка , да идете в него и да се трепете.
Пък и за чий хуй лошите че бутат само белия дом - нали целта е целия Вашингтон
джумерки
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

Това беше EMP ракета и не валяха отломки от сателита, нали видя как почнаха да се разбиват самолети в сградите и как нямаше осветление, тоест цялото електричество изчезна не само радиостанции и др. И това че е гръмнала ракета до белия дом няма значение за наще хора, нали е EMP, тоест само спира електронните устройства. Не знам поне аз така разбрах мисията, малко мъгляви като цяло бяха всички обяснения свързани с историята в играта, но тва не и пречи да е култова :D
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

еми не знам - ако са казали, че е ЕМП ракета - ок, ама яз видях точно как гръмна сателита в небето , докато се измъквах от хеликоптера ... и а преди това нали се бяха филмирали , че ще измрат 50 000 души .. заеби - некой друг да каже, ако е сигурен :lol:
джумерки
Bravo Six
В момента играе: MEDAL OF HONOR 2010
Обратна връзка:

Мнение от Bravo Six »

Stealth написа:

И аз съм фен на добрия политически трилър и екшън, но това беше повече като филм на Майкъл Бей с 10000 експлозии и специални ефекти и напълно невероятна история.

Иначе играта кефи.
Напълно съгласен с горното. :rockon:

Не знам дали някои някъде не писа за това (и дали има фенове на комиксите тук :wink:), но ви споделям, че има:

Modern Warfare 2: The Graphic Novel (кликнете върху снимката за превю)

Изображение
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Sturm написа:беше станцията бе кретени, заедно с отломки от ЕМП ракетата която я шибна
самолетите падаха заради излъчването на ракетата
дееба катилите ви дееба
Абе ракетата не е удряла станцията бе ти па най-големия малоумник къде се обади...Странното е как удърната вълна се разнесе в космоса,при положение че там няма атмосфера.Другото ако не си го разбрал тряя си идиот
Fanatic
В момента играе: The Second Encounter HD....

Мнение от Fanatic »

Toя Шепърд 'ноо бързо го убих. Цъфнах го у муцуната, а тряяше у мадата да се мъчи :x
I wanna be sedated.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

¦•••SHERIFA•••¦ написа:http://designerpit.blogspot.com/2009/11/modern-warfare-2-review.html
Това трябва да е едно от най-ужасните ревюта, които съм чел :shock:

А някой почувства ли се обиден от нивото на летището, което те пита дали да го пропусне? :roll:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Не ма щях да се почуствам много добре ако беха китайци или японци,абе некви дръпнати вместо руснаци
Аватар
maximalniq

Мнение от maximalniq »

Всичко правя както трябва ,за да играя мултиплйър.
Но просто като сложа крака на Razor натискам върху играта
и нищо не става...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

maximalniq написа:Всичко правя както трябва ,за да играя мултиплйър.
Но просто като сложа крака на Razor натискам върху играта
и нищо не става...
Единственото което трябва да направиш както трябва,за да играеш мулти е да си купиш играта
Аватар
SKzEdd

Мнение от SKzEdd »

Здравейте сафорумници имам въпрос към хората, които са си купили оригинала,относно мултито. Аз играх изключително много world at war и стигнах до заключението, че големите киллстреак-ове се пранят само по 1 начин - със stealth class (uav jammer, silent waking, бомб squad и супресор на любимата пушка) не зависимо на кой mode. Честно казано на мен ми свършваха патроните в мп-44 и магмума преди да ме убият (11+ киллс). Понеже 90% от играчите гледат тъпия мини map отколкото какво става на поче от 5 метра. Та има ли го това в новата игра?
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Щурме, мамин, тъп си.

При ядреният взрив се създава голяма електромагнитна вълна, не беше никаква емп бомба. Ядрените ракети се взривяват в атмосферата, не при удар с земята. Космическата станция/сателит/whatever се разпадна от взрива (не казвам, че е реално).
http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_pulse
edit: дам, прекалено много sci-fi :oops: Ядреният взрив над 50 км е емп, нормалният се взривява по-ниско.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
SKzEdd

Мнение от SKzEdd »

Bator написа:нуб
Защо? Аз съм играл със всички възможни кобинаци и ти казвам тези с jammer са най-плодоpодни.Просто виждам експлот и го ползвам. А да аз НЕ кампя, движа се по цялата картата. За какво ти е оверкилл като 5 човека знаят къде си и те засрещнат на изгодна за тях позиция? Твърде голямото доверие в мини мапа убива.
P.С.: Hardcore mode има ли?
Аватар
FrostWind
Обратна връзка:

Мнение от FrostWind »

Multiplayer е пълна трагедия. Са съжалявам, че я купих. Steam през 5 мин ми дава некъв ерор, Тая новата система за търсене на игри е супер зле - Търси 5мин игра и накрая ме изхвърля с Windows error, звука не можеш да пуснеш че некой пиян, малоумен руснак почва да ти пее, Секи 2ри играч се кашира некъде и кампи - един кретен 5 поредни пъти го убих каширал се в един храсталак, аве напрао не си струва парите тва.
Remember,remember the fifth of November...
Drecher
В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.

Мнение от Drecher »

едит: Сградата зад войника от обложката Белия дом ли е бе :D[/quote]

Капитлоия, демек народното им събрание.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Публикувай отговор