"
That same year Nirvana released Nevermind, a disc that immediately made the previous decade's worth of metal seem kitschy and outdated."
една от най-големите медийни измислици, превърнала се в мнението на много хора за "прехода между рок/метъл музиката и алтернативната такава (т.нар. гръндж)". поне според мен де. не може да се правят такива обобщения на основата на произхода на двете направления (а именно - КИТАРАТА), просто защото е станало МОДЕРНО (сега е модерно фешънките да си трият профилите от аха, бгстар, сладур, мъдур и т.н., за да не са комерс - !?!?!) да не се слуша метъл и рок, а нещо друго според някакво ебано списание. за мен е модерно да се слуша лед цепелин и пол маккартни, пънджънт стенч и дарктроун, робърт джонсън и блайнд лемън джеферсън, но не живея в 1930, нито в 1970, нито в 1990, а в 2009 година. нося плетени елечета, нося терлици, нося дрехи отпреди 15-20 години, кеф ми е да се обличам и с кожено яке, черни панталони, хубави обувки и да се нося със скъсани и мръсни кецове, скъсани дънки и потници на криейтър и PUNGENT STENCH

защото съм пич и съм голем . модата да бара на джими хендрикс изсъхналите ташаци .
PANTERA - HERESY