бахти гейското списаниеDexter написа:Dead By Sunrise-Crawl Back In
Между другото "Rolling Stone" много яко са го направили!
Какво слушате в момента?
Re: Какво слушате в момента?
- extreem_90
- Обратна връзка:
Huh - Няма рай
Не е важно колко силно удряш, а колко удара можеш да понесеш !
Firzen написа:THEM CROOKED VULTURES.
/me (music) Now playing: 262. Moby - Lift Me Up
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.
http://www.youtube.com/watch?v=g4aPMo7T ... re=related
Жица
Michael Jackson, Who is it е любимата ми песен на Майкъл - просто брутално як бас и пеене![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Жица
Michael Jackson, Who is it е любимата ми песен на Майкъл - просто брутално як бас и пеене
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ти кво очакваше?!DEBA TAA KRIVA NIVA написа:бахти гейското списаниеDexter написа:Dead By Sunrise-Crawl Back In
Между другото "Rolling Stone" много яко са го направили!
Пък и ако съдиш само по корицата...
WeAreGettingClose
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
Шерифа - Изхвърлиха ме в кофа за боклук
Black Sabbath - After all (The dead)
Интрото е адски зловещо.
Интрото е адски зловещо.
Reaching aural nirvana...
- Undead Dude
- Обратна връзка:
даже не съм и виждал корицата. просто знам, че са оплюли, осрали и оповръщали led zeppelin III, което е напълно показателно за това какви разбирачи саDexter написа:Ти кво очакваше?!DEBA TAA KRIVA NIVA написа: бахти гейското списание
Пък и ако съдиш само по корицата...
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Тия който и албум да съм търсил с каква оценка са го дарили, все съм оставал потресен.
Ей го най-простият пример:
http://www.rollingstone.com/reviews/alb ... 81/stanger
http://www.rollingstone.com/reviews/alb ... ustinpeace
Ей го най-простият пример:
http://www.rollingstone.com/reviews/alb ... 81/stanger
http://www.rollingstone.com/reviews/alb ... ustinpeace
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
/me (music) Now playing: 1. Aesthetic Perfection - Schadenfreude (Neverendless Radio: Neverendless Radio)
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Хъм, въобще не съм видял нещо за Лед Цепелин в списанието... 
Ъм, Моридине ти си пристрастен. И аз като видях 2 звезди и половина за Out to Ashes ми прилоша, ама кво да се прави...професионалисти!
Ъм, Моридине ти си пристрастен. И аз като видях 2 звезди и половина за Out to Ashes ми прилоша, ама кво да се прави...професионалисти!
WeAreGettingClose
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Няма пристрастен, батко. Това не е само моето мнение, а на целия шибан свят.
Да сложиш под общ знаменател онова лайно Сейнт Енгър и една от най-бруталните класики в траша е откровено подсъдимо.
Да сложиш под общ знаменател онова лайно Сейнт Енгър и една от най-бруталните класики в траша е откровено подсъдимо.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
"That same year Nirvana released Nevermind, a disc that immediately made the previous decade's worth of metal seem kitschy and outdated."
една от най-големите медийни измислици, превърнала се в мнението на много хора за "прехода между рок/метъл музиката и алтернативната такава (т.нар. гръндж)". поне според мен де. не може да се правят такива обобщения на основата на произхода на двете направления (а именно - КИТАРАТА), просто защото е станало МОДЕРНО (сега е модерно фешънките да си трият профилите от аха, бгстар, сладур, мъдур и т.н., за да не са комерс - !?!?!) да не се слуша метъл и рок, а нещо друго според някакво ебано списание. за мен е модерно да се слуша лед цепелин и пол маккартни, пънджънт стенч и дарктроун, робърт джонсън и блайнд лемън джеферсън, но не живея в 1930, нито в 1970, нито в 1990, а в 2009 година. нося плетени елечета, нося терлици, нося дрехи отпреди 15-20 години, кеф ми е да се обличам и с кожено яке, черни панталони, хубави обувки и да се нося със скъсани и мръсни кецове, скъсани дънки и потници на криейтър и PUNGENT STENCH
защото съм пич и съм голем . модата да бара на джими хендрикс изсъхналите ташаци .
PANTERA - HERESY
една от най-големите медийни измислици, превърнала се в мнението на много хора за "прехода между рок/метъл музиката и алтернативната такава (т.нар. гръндж)". поне според мен де. не може да се правят такива обобщения на основата на произхода на двете направления (а именно - КИТАРАТА), просто защото е станало МОДЕРНО (сега е модерно фешънките да си трият профилите от аха, бгстар, сладур, мъдур и т.н., за да не са комерс - !?!?!) да не се слуша метъл и рок, а нещо друго според някакво ебано списание. за мен е модерно да се слуша лед цепелин и пол маккартни, пънджънт стенч и дарктроун, робърт джонсън и блайнд лемън джеферсън, но не живея в 1930, нито в 1970, нито в 1990, а в 2009 година. нося плетени елечета, нося терлици, нося дрехи отпреди 15-20 години, кеф ми е да се обличам и с кожено яке, черни панталони, хубави обувки и да се нося със скъсани и мръсни кецове, скъсани дънки и потници на криейтър и PUNGENT STENCH
PANTERA - HERESY
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Arthur brown - fire

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq