Автор |
Съобщение |
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав! Публикувано на: 06 Ное 2009 21:23
Викам "Готоф СЪЪЪМ!" и обикновенно някой идва да свърши въпросната работа.....ако не, ми не го бърша....DOH
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав! Публикувано на: 09 Ное 2009 11:06
аахахахаха еее хора бати маалумните теми ццц ние сме просто нема др кат нас иначе прав надупваш се и си вършиш работата
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав! Публикувано на: 09 Ное 2009 11:59
Е как ще си избършеш задника като си седнал?!?!?!?!?!?!
Искам видео инак не вярвам!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав! Публикувано на: 09 Ное 2009 12:25
Vermic написа: Е как ще си избършеш задника като си седнал?!?!?!?!?!?!
Искам видео инак не вярвам! и аз така
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав! Публикувано на: 09 Ное 2009 21:18
Как ще си бършете гъзовете седнали бе?! Така хартията може да се скъса по-лесно
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Andy
|
|
В момента играе: Test Drive : Unlimited
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав! Публикувано на: 09 Ное 2009 22:20
Емануил написа: Как ще си бършете гъзовете седнали бе?! Така хартията може да се скъса по-лесно Е като те ебат в гъза, докато сереш, как няма да се скъса, doh...
___________________________________ "Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав! Публикувано на: 09 Ное 2009 23:17
Andy написа: Емануил написа: Как ще си бършете гъзовете седнали бе?! Така хартията може да се скъса по-лесно Е като те ебат в гъза, докато сереш, как няма да се скъса, doh... Ти да не си опитвал?!
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Andy
|
|
В момента играе: Test Drive : Unlimited
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав! Публикувано на: 10 Ное 2009 11:34
Емануил написа: Ти да не си опитвал?!
___________________________________ "Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав! Публикувано на: 11 Ное 2009 22:13
Ми не знам ама тоя дето е писал темата е дебил ...
___________________________________ Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав Публикувано на: 27 Юни 2011 01:18
тая тема просто ТРЯБВА да бъде ъпната...
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
|
Gabe Newell
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав Публикувано на: 27 Юни 2011 06:57
Както и да е ми е трудно, като съм прав не мога, като клекна питона щръква надолу, влиза в дупката, става му хубо, почвам да се барам, беля са кат краставица, кормя за кат жувотно.
___________________________________ No, it's me - Gabe Newell!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав Публикувано на: 27 Юни 2011 12:56
Всеки се бърше както си иска. Ако ще да е паднал в ' порцелановия стол', не го ебе, нали? (или греша)
|
|
|
|
|
Hurricane922
|
|
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав Публикувано на: 28 Юни 2011 21:08
Аз па си го мия
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав Публикувано на: 30 Юни 2011 19:16
Аз написа: Аз например леко се нагъзвам, га се трия, но съм по-скоро изправен в случая - изправен и нагъзен Да ама ако си навън е опасно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав Публикувано на: 01 Юли 2011 11:23
Ебаси темата. Вместо да прочетете някоя книжка..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как е по-правилно да си бършеш задника - седнал или прав Публикувано на: 05 Сеп 2020 18:01
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|