The Borisov Deception
The Borisov Deception
американците си имат филм за тяхното популистче - О(б/с)ама.
мисля че е време да се направи филм и за нашия ниско интелигентен лъжлив популист - Бойко.
мисля че е време да се направи филм и за нашия ниско интелигентен лъжлив популист - Бойко.
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Re: The Borisov Deception
И аз така мисля!Съмнявам се обаче,че медиите ги интересува какво мислим 
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
То по цял ден го гледам Бойко по тв-то!
БОЙКО!
БОЙКО!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
БОЙКО БОРИСОВ ФТВ!
-
¦•••SHERIFA•••¦
То тук не ги интересува какво мислите, вие къде сте тръгнали bTV, Нова TV, БНТ !?Magneto666666 написа:И аз така мисля!Съмнявам се обаче,че медиите ги интересува какво мислим
Иначе щом създателят на темата е използвал епитетите "нашия ниско интелигентен лъжлив популист - Бойко", то кой знае какви ли епитети има за предишните премиери и изобщо управляващи
Бойко.
- Till.Lindemann
или иначе казано
Бат Бойко Борисов
Бат Бойко Борисов
-
Andy
- В момента играе: Test Drive : Unlimited
И какво направи Бойко за 100 дни, бе казан?¦•••SHERIFA•••¦ написа:То тук не ги интересува какво мислите, вие къде сте тръгнали bTV, Нова TV, БНТ !?Magneto666666 написа:И аз така мисля!Съмнявам се обаче,че медиите ги интересува какво мислим
Иначе щом създателят на темата е използвал епитетите "нашия ниско интелигентен лъжлив популист - Бойко", то кой знае какви ли епитети има за предишните премиери и изобщо управляващи![]()
[keke].
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
Абе Манаф, има работа за 100 години напред, той търси сметка за 100 дни... Я си еби майката проста!Andy написа:
И какво направи Бойко за 100 дни, бе казан?
![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif)
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
- ManicSubsidal
Ти да мълчиш, щото Андито правичката си го каза.
Бойко си е прост позьор и нищо повече...
Все едно предишните не бяха същите... Мълчи си бе, чифутяго!!!Enemy написа:Ти да мълчиш, щото Андито правичката си го каза.
I'm far too busy... being delicious.
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
Andy, Enemy: Прости сте; мълчете. Не са ви узрели тиквите да се занимавате с политика.
Отворете си очите, скивайте откъде ви идва информацията (разни коментари от страна на лагера на БСП), скивайте липсата на каквито и да е факти в съответните "критики" и "анализи" на Борисовото управление, и е ясно в чий интерес е цялата тая диверсия.
На ви контра-мнение за ефективността на Борисов първите 100 дни: http://www.capital.bg/show.php?storyid=807627
Нещата не са черно-бели, дечица.
Отворете си очите, скивайте откъде ви идва информацията (разни коментари от страна на лагера на БСП), скивайте липсата на каквито и да е факти в съответните "критики" и "анализи" на Борисовото управление, и е ясно в чий интерес е цялата тая диверсия.
На ви контра-мнение за ефективността на Борисов първите 100 дни: http://www.capital.bg/show.php?storyid=807627
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
- ManicSubsidal
Добре, разбирачо.phr34k написа:Andy, Enemy: Прости сте; мълчете. Не са ви узрели тиквите да се занимавате с политика.
Станчо, те' изнасилят камили...
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Едно е сигурно, и т'ва е, че тотално ебаха майката на образованието. Фандъкова за има-няма месец беше министър и после реши, че ще става кмет на София. Да й еба майката >.>
Инак - още нищо съществено не са счупили. Което, един вид, си е постижение
Инак - още нищо съществено не са счупили. Което, един вид, си е постижение
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Брейн, пиши в скайп, по дяволите!!! Японското събитие наближава! :О
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Andy
- В момента играе: Test Drive : Unlimited
Единственото, което Бойко тръгна да прави, е да човърка старото правителство. С тези лаври си влезе в управление, с тях си и изкара 100те дни. Въобще не ми разправяй, че не съм узрял за политика, като по цял ден ви заливат от всякъде със Бойко и с неговите абсолютно малоумни популистски изказвания, така е, и вие ще станете част от голямото стадо. Защо вместо да обяснявате колко зле е било старото, ясно е, че ми пишете неща чути и заучени от форуми/новини, да кажете, какво аджеба хубаво свърши новото правителство. Писна ми, нито съм от БСП, нито от Герб, но фактите са си факти, че ти избодат очите чак. Айде по-кротко и говорете с факти, а не с нападки.
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
Reflect написа:О(б/с)ама.
Много си тъп, обаче.
Hey, I heard you guys suck, so I'm here to be AWESOME