Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:03
ЦСКА СРЕЩУ ЛЕВСКИ ....... СЕГА !!!!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:04
УТРЕ !!!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:16
САМО ЦСКА ВЕ !!!!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:29
МИНЬОРО Е ОТБОРО!
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:30
И ПРЕДИ И СЕГА ИМА КУР ЗА ЦСКА!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:30
А ЛЕВСКИ СА НАЙ-ТЪПИТЕ СМЕШНИЦИ !!!!!!!!! ДОЛУ ЛЕВСКИ !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:32
The Chameleon написа: А ЛЕВСКИ СА НАЙ-ТЪПИТЕ СМЕШНИЦИ !!!!!!!!! КУР ЗА ЛЕВСКИ !!!!!!!!!!!! ДА!1!
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:37
от спукана гума се родихте...от спукана гума ще умрете..Звездите ми го говорят!
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:37
asdf.com
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:39
|
|
|
|
|
Ne che neshto
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:43
The Chameleon написа: ЦСКА СРЕЩУ ЛЕВСКИ ....... СЕГА !!!! От доста време те следя изкъсо , и ето ! ... Цялото това търпение в дебнене на най-подходящия момент ми се възнагради ! ! ! Чрез тази тема , ти най-после доказа , че ... ( не се засягай ) ... си FLOODER ... И целта ти не е да развиеш форумна дискусия , засягаща пряко възложеното от тебе заглавие , а да натрупаш поредния ПОСТ ! ТЕ ТАВА ВЕЧЕ Е НАГЛО И МИНАВА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ ! Никой друг у Форумо не го е правил досега , но ти .... ти .... точно ти ... успя да заблудиш всички и накрая пускаш тази тема като в ГРЪМ ОТ ЯСНО НЕБЕ !!! .... FLOODER FLOODER FLOODER П.П. Да те нарекат FLOODER в началото е малко стресиращо , но с времето се свиква , така че не бой се .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:44
Xolmar Djey Saimpsan написа: The Chameleon написа: ЦСКА СРЕЩУ ЛЕВСКИ ....... СЕГА !!!! От доста време те следя изкъсо , и ето ! ... Цялото това търпение в дебнене на най-подходящия момент ми се възнагради ! ! ! Чрез тази тема , ти най-после доказа , че ... ( не се засягай ) ... си FLOODER ... И целта ти не е да развиеш форумна дискусия , засягаща пряко възложеното от тебе заглавие , а да натрупаш поредния ПОСТ ! ТЕ ТАВА ВЕЧЕ Е НАГЛО И МИНАВА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ ! Никой друг у Форумо , не го е правил досега , но ти .... ти .... точно ти ... успя да заблудиш всички и накрая пускаш тази тема като в ГРЪМ ОТ ЯСНО НЕБЕ !!! .... FLOODER FLOODER FLOODER П.П. Да те нарекат FLOODER в началото е малко стресиращо , но с времето се свиква , така че не бой се . прав си, gj
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:44
tl;dr.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 00:47
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 10:32
Reflect написа: МИНЬОРО Е ОТБОРО! това е приказка.
|
|
|
|
|
БИЛИслав
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 10:49
Пред винкела всички са равни.
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 11:12
баницата си остава гнила и с висок процент кисело мляко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 11:14
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
|
Kpucka7a
|
|
В момента играе: Fifa 2007 NFS MW
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 11:28
Xolmar Djey Saimpsan написа: The Chameleon написа: ЦСКА СРЕЩУ ЛЕВСКИ ....... СЕГА !!!! От доста време те следя изкъсо , и ето ! ... Цялото това търпение в дебнене на най-подходящия момент ми се възнагради ! ! ! Чрез тази тема , ти най-после доказа , че ... ( не се засягай ) ... си FLOODER ... И целта ти не е да развиеш форумна дискусия , засягаща пряко възложеното от тебе заглавие , а да натрупаш поредния ПОСТ ! ТЕ ТАВА ВЕЧЕ Е НАГЛО И МИНАВА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ ! Никой друг у Форумо не го е правил досега , но ти .... ти .... точно ти ... успя да заблудиш всички и накрая пускаш тази тема като в ГРЪМ ОТ ЯСНО НЕБЕ !!! .... FLOODER FLOODER FLOODER П.П. Да те нарекат FLOODER в началото е малко стресиращо , но с времето се свиква , така че не бой се . Ебати откритието. Ти даже си го следил.. Не усещаш ли колко смешен си? Хами, само не се засягай, защото това си е кръвна обида. Я сега ме проследи мене, направи ми досие, ала бала, пръстови отпечатъци ако трябва да пращам?
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
|
|
|
|
|
Хърфордиан
|
|
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: ФОРУМ БАТЪЛС Публикувано на: 05 Ное 2009 11:38
Kpucka7a написа: Ебати откритието. Ти даже си го следил.. Не усещаш ли колко смешен си? Хами, само не се засягай, защото това си е кръвна обида. Я сега ме проследи мене, направи ми досие, ала бала, пръстови отпечатъци ако трябва да пращам?
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|