Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 31 Окт 2009 18:23
MARiNZ0 написа: Неоптимизиран боклук. Кажи впечатления ако си я играл.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 31 Окт 2009 18:36
Минуси: Можеш да смениш само резолюцията. Явно Aspyr не са си взели поука от Spider-man: WoS! :/ Също така бързо омръзва. Може би е от това, че я играя с 20 fps някъде, но почти съм сигурен, че всъщност е от това, че на ниво убиваш по милиони врази, като ти излизат на секция по максимум 20. Напомня много на God Of War ( е то коя не, но TFU специално доста взима от там ). Плюсове: Още от началото можеш да играеш с най-различни костюми. Също Force Powers са много добри ( особено grip-а ). Комботата не са перфектни, но радват окото ( saber sling например ). За историята не мога да кажа нищо, защото съм само на 3-то ниво. Битките с босовете са добре направени, но сигурно нататък и те ще ми омръзнат, защото босът, с който се биеш е просто поредния враг за убиване. :/ Засега бих му дал 7.5/ 10, но заслужава даже и по-малко. Дано следващата игра, която попадне под ножа на Aspyr, да не се окаже от някоя култова поредица, за да могат най-накрая да се усетят какви са им проблемите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 31 Окт 2009 19:14
7.5 за първите 3 нива е прекалено малко, като се има в предвид, че игрите в началото дават всичко от себе си за да те запленят. А и това, че играта е огромна и всяко ниво ще е в пъти по-скучно от предходно води до извода, че крайната оценка ще е много по-малка от 7.5. Слкед малко ще напиша и моте отзиви за играта.
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 31 Окт 2009 19:23
Въпреки че попринцип свалям доста бързо,тая игра чак сега я свалих(9часа-WTF?????) и почнах да я инсталирам.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2009 19:29
И ти ли, Бруте...
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 31 Окт 2009 19:44
Minotaur King написа: И ти ли, Бруте... OOOOOO, аз досега да съм я налазил ,ако имаше поне 1 процент вероятност да ми тръгне...Но уви... Поне Dragon Age: Origins мога да подкарам на минимални ,та да имам с какво да запълня празнината на харда ми ,подготвена специално за The Force Unleashed
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 31 Окт 2009 19:51
Minotaur King написа: И ти ли, Бруте... Curiosity killed the cat(or in my case,the mutant)...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 31 Окт 2009 19:54
Аз я играх още преди да излезне кракфикса и ми крашна след 1 час игра некъде...Нищо особнено за са,става за игра ама 100% няма да я превъртя,даже не знам дали ще я пусна пак
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2009 19:59
Братя и сестри, призовавам ви! Недейте подкрепя мръсната индустрия и подлите Лукас Артс! Бойкотирайте комерса! Не купувайте играта!
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 31 Окт 2009 20:10
Първия път,когато я видях преди година и нещо почти щях да си купя Уии специално за нея
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 31 Окт 2009 20:13
Minotaur King написа: Братя и сестри, призовавам ви! Недейте подкрепя мръсната индустрия и подлите Лукас Артс! Бойкотирайте комерса! Не купувайте играта! Естествено че няма да я купим...
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2009 20:16
Хич не е естествено... знам няколко души, които даже си я пре-ордърнаха...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 31 Окт 2009 20:17
Шерифа сигурно ма той е идиот
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2009 20:27
Шерифът е пич.
И не, не беше той.
|
|
|
|
|
Unholy Man
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 31 Окт 2009 20:38
Подкарах играта, на 4770 си върви на мах като пушка.Яки комбота, красива графика, аркада, абе както се изрази Минотавъра:"сеир". Играя играя и по едно време ме дропва.Незнам от кво е ? и при вас ли е така..
___________________________________ I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language... I know what i am...An Unholy Man..
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 31 Окт 2009 20:42
Unholy Man написа: Подкарах играта, на 4770 си върви на мах като пушка.Яки комбота, красива графика, аркада, абе както се изрази Минотавъра:"сеир". Играя играя и по едно време ме дропва.Незнам от кво е ? и при вас ли е така.. Сложи ли кракфикса?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 31 Окт 2009 20:52
Играта е тъпа, яко е, че има много разрушения, но е просто еднотипна във всички отношения (без графиката може би) и най-големия минус според мен е това, че няма видео настройки.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 31 Окт 2009 20:53
WidowmakeR написа: Играта е тъпа, яко е, че има много разрушения, но е просто еднотипна във всички отношения (без графиката може би) и най-големия минус според мен е това, че няма видео настройки. И оценка!?
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2009 20:54
Оценката е 4 от 10.
Това е максмумът, който мога да дам.
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса Публикувано на: 31 Окт 2009 20:58
5/10 само заради C3PО с lightsaber
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|