Автор |
Съобщение |
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 29 Окт 2009 00:22
Neon Black написа: Босовете наистина са малоумни. А тези, които не са, са дразнещи. На доста места ми беше много по-трудно да стигна до боса, отколкото да го сваля.
Сингъла си смуче, на мултито ми забива играта когато ми покаже списъка с игрите. Абе бате тебе има ли некоя игра която да те кефи?Играта е уникална,аз и 3ма приятели се сцепваме втори ден вече
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 29 Окт 2009 03:06
Не играйте играта сингъл,твърде лесна е.Силата е в мултито. На които от вас им забива в мулти на гейм листа,рестартирайте компа и трябва да се оправи.При мен се,но пък аз само с френд листа играя и без това
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 29 Окт 2009 10:10
Е и мен ми забива,ма като изчакаш малко и се оправя
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 29 Окт 2009 10:46
Някои може ли да ми даде линк от каде да си изтегля GameSpy че него намирам.Вце ми намира някво GameSpy Arcade или GameSpy 3D.Плз даите линк 4е мноо ми се играе multi с вас.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 29 Окт 2009 11:06
гаме спай не се тегли. просто влизаш в играта даваш онлине и там ти казва да се логнеш или да се регнеш. регваш се и си готов. вече може да играеш мулти
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 29 Окт 2009 11:12
justme написа: гаме спай не се тегли. просто влизаш в играта даваш онлине и там ти казва да се логнеш или да се регнеш. регваш се и си готов. вече може да играеш мулти Мееерси!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 29 Окт 2009 13:14
Разцъквах мултито досега. Верно е много добро. Реших се да пробвам друг клас и направих една сиренка да пробвам скилове и начин на игра. Слаба е, не ме кефи. Продължавам си със soldier-а. Може да пробвам хънтър ако имам нерви.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 29 Окт 2009 13:19
Тва, че ти си слаб незначи че е слаба.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 29 Окт 2009 13:37
кажи какъв ти е ника или ме адни. моя е asdasda123
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 29 Окт 2009 14:50
Може ли да се играе онлайн с пиратска версия?
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 29 Окт 2009 14:54
Emanuil написа: Може ли да се играе онлайн с пиратска версия? да, обаче хоста също трябва да е с пиратска
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 29 Окт 2009 16:50
Neon Black написа: Разцъквах мултито досега. Верно е много добро. Реших се да пробвам друг клас и направих една сиренка да пробвам скилове и начин на игра. Слаба е, не ме кефи. Слаба кура ми,имам 18 левел и разцепва.На дуел бия сички само със phasewalk.Да не говорим че според мене е най-интересния герой заради динамичния стил на игра.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 29 Окт 2009 16:58
Не ме кефи в нея, че има нужда от съпорт, а не може да предложи такъв. Докато solider-а ми първо е самодостатъчен отвсякъде, второ е яко съпорт на групата.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 30 Окт 2009 03:09
Как така не предлага съпорт?Забавя и дезориентира цели маси от врагове,як групов демидж...Не е да няма. + нейните елементал оръжия активират масово (хинт хинт! шоковите стънват,а киселинните правят враговете да получават екстра щети от всички.Огнените...Те горят. )
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 30 Окт 2009 11:59
Да не говорим,че има един талант дето вдига спиида и експириънса на цялата група с доста.Което си е адски полезно
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 30 Окт 2009 12:26
Ся дайте да си говорим глупости, ако ше ми обяснявате, че сирената е по-съпорт char от soldier-а.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 30 Окт 2009 13:15
Играейки солдат и аз,сме с предразсъдъци да коментираме.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 30 Окт 2009 17:56
А некви видео настройки има ли?
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 30 Окт 2009 18:24
Telba написа: Играейки солдат и аз,сме с предразсъдъци да коментираме. Абе обстойно преглеждайки скиловете и на двата героя, просто нема база за сравнение. Тоя scorpio turret става на ебати машината. Първо че прави ебем ти демиджа (сложил съм му и артефакт корозия 4, с който с един залп сваля общо взето всяка гад, а ако не, представи си аз къв демидж им вкарвам отстрани като са корозирали), хийлва, регенерира амуниции и само де свирки не прави. Да не говорим, че като кача умението да лекувам моите като ги стрелям, като тръгна да умирам, ти застанеш ли да ме хийлваш, аз започвам да помпам в теб и ти пълня по 100 и кусур кръв на изстрел и хич не стрелям със снайпер, което означава, че освен ако няма гад до мен, която да те утрепе с един единствен удар, просто няма как да умреш. Убивам гад - хийл на себе си и в радиус. Не помня кога последно кляках да събирам health vial, и това при условие, че често ми точат и от кръвта, защото съм със щит с малък капацитет, но се пълни за няма и секунда. Естествено, като се пуснах с батковците 10 левъла над мен да трепем crimson lance едно куршумче ми сваляше и щита и кръвта до минимално, ама сирената в такава ситуация ше трябва да е в постоянен phase walk, та просто да може да стои в играта - за помагането в нея - абсурд.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Borderlands [!] Публикувано на: 30 Окт 2009 18:37
Абе я дайте малко помощ, че го закъсах. Искам да цъкам с едно приятелче ЛАН през хамачи, ама и двамата не виждаме играта, когато другия я направи. Имам подозрение, че проблема е в него, защото ползва някакъв безплатен wi-fi и може при него да не са отворени някакви портове. Дайте предложения.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|