Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Аман от Дантета,Петрарки и Бокачовци!
Публикувано на: 27 Окт 2009 00:01

Ъ? Кво пак съм направил, че не схванах? Това, че нахраних Kpucka7a преди време в една тема в творческия ли?

Профил

Аватар
В момента играе: Дзверене в монитор.
Публикувано на: 27 Окт 2009 00:07

@Хами: Прав си, несъмнено. Просташкото държание спрямо дамите е признак на породени от тежка разгоненост опити за ухажване. :lol: Само че Данте си е онеправдан и му прощавам(е).
 Колкото до образованието - плачевно е, наистина. Малко са учителите, които могат да си вършат работата, малко е материалът, който действително предизвиква интерес у учениците, малко са действително обогатяващите характера и стимулиращи мисленето предмети... Аз виня министрите. Виня и медиите, виня и масоните и целият пропагандно репресивен апрат, опериращ с животите ни от сенките, и капиталистическия псевдоелит, издигнал се pro vaginum, и модерните философи, и църквата, и майка ми, 'щото не може да готви, поради което живея на кофеин и пица, които убиват мозъчните ми клетки. :lol:
 Всъщност, цялата игра на "Обвинявам този и онзи" е пълна глупост. Абсолютно всеки е виновен, повече отколкото иска да признае, и по - малко, отколкото твърдят останалите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Окт 2009 00:08

Да, аз съм виновен, че не се изразих правилно :oops: Съжалявам за което, Сентри. Ставаше дума за Данте, да :D

Щом ви харесва на двамата няма лошо. Няма да се бутам между шамарите :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 27 Окт 2009 00:56

Цитат:
Системата не е "калпава", защото нейната цел никога не е била да създава образовани, мислещи и можещи Индивиди. Ако тя имаше това за цел, и ако изпълняваше успешно тази си цел, обществото ни щеше да загине.

Представяте ли си едно общество, в което има повече овчари, отколкото овце? Такова едно общество е обречено на анархия.

Добре, да речем, че системата създаваше мислещи и можещи млади индивиди. Но не мога някак да пропусна очевидната пукнатина в това изказване - цялостното ниво на обществото ще се вдигне, но отново равни няма да има. Който е имал потенциал за нещо повече от останалите, той ще си го оползотвори. Разликата е, че масата няма да е така проста и безхаберна, както в момента. Овчари ще има отново така, както е имало и преди. Само че те самите ще са малко по-умни, а и овцете им - също. Чисто и просто ще заприличаме на европейска държава, където, шокиращо, но образователната система работи и обществото като цяло е три нива над нашето.

П.П. Мите, лицемерно е тук да псуваш по Крисито, а през това време да сваляш Сиси, мръснико...

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Окт 2009 01:37

Моридин написа:
Овчари ще има отново така, както е имало и преди. Само че те самите ще са малко по-умни, а и овцете им - също.

Проблемът е, че сегашните овчари са тъпи и искат да си останат овчари колкото може по-дълго :)

Профил

Аватар
В момента играе: Fifa 2007
NFS MW
Публикувано на: 27 Окт 2009 09:12

Данте, нали се сещаш, че и да ме псуваш, и да не ме псуваш, пак няма да ме кефиш. Просто не си ми симпатичен. Нищо лично, просто не можеш да се харесаш на всеки.

Хърф, дванадесети клас съм. Явно не съм в предпочитанията на Хами.

Хами, евалата бате. :D :D

Сентри, не съм приела коментара ти в творческия като хранене, а като критика, която всъщност е доста правилна.

Моридин, who the fuck is Sisi? :D

GLORY, GLORY, MAN UNITED!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Окт 2009 09:57

Цитат:
Системата не е "калпава", защото нейната цел никога не е била да създава образовани, мислещи и можещи Индивиди. Ако тя имаше това за цел, и ако изпълняваше успешно тази си цел, обществото ни щеше да загине.

Представяте ли си едно общество, в което има повече овчари, отколкото овце? Такова едно общество е обречено на анархия.

Отдели си някога средства и време да отскочиш в една западноевропейска държава. Та там погледни как се набляга на ученето. Ако всички държави в Европа бяха така както описваш системата, то България щеше да е сред свои води. Да ама не...

Във Франция специално съм ходил по проект на училището и видях какво им представлява ученето. Въпросното учебното заведение беше по еквивалент на българските техникуми. Разликата от земята до небесата. Учат здраво 2 седмици от месеца, в които ги скъсват от изпити, контролни т.е стабилно учене, другите 2 седмици са като чираци по специалността , която са записали ( а специалностите бяха разнообразни и интересни). Получават си заплащане за това, което работят, отделно стипендията , която им се отдава при висок успех. Поговорих си с една част от учениците, както и те с нашата група, която бяхме там. Бяха страшно интелигентни, вярно английския им беше отврат, но шувинизма си е шувинизъм. Има какво да ги стимулира да учат/работят, не са прости и необразовани, не виждам как тука ако бяха така нещата обществото ни щеше да рухне. Бих казал , че такъв манталитет ни трябва, за да излезем от лайната.

Системата в Б–я е тъпа, защото взаимства от други вече доказани такива. И става манджа с лайна. Така че, не е толкова вярно това за загиването на обществото ако системата е предназначена да те научи и да те изгради като индивид. Не всички са родени за за квантова физика. Едни могат в техникуми, други в езикови (математически, природоматематически) гимназии, трети могат да не учат въобще, което не е изключено дори в общество като френското :)

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 27 Окт 2009 11:21

Глупости, аз момичета не зарибявам, моля ви се :113: .

Сияна е момичето, което се опитвам да отърва от грабливите и похотливи ръчища на този гаден нимфоман Данте, мислещ само за анален секс и клизми.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
NFS MW
Публикувано на: 27 Окт 2009 11:50

Dante написа:
Kpucka7a написа:
Данте, нали се сещаш, че и да ме псуваш, и да не ме псуваш, пак няма да ме кефиш. Просто не си ми симпатичен. Нищо лично, просто не можеш да се харесаш на всеки.

Чака, чака? От къде достигна го извода, че ми пука въобще за мнението ти? През кура ми е точно, дали ще те кефя или не.
Сиси е момичето, което аз и Моридин зарибяваме!

Никъде не съм казала да ти пука за мнението ми. Само, че и на мен не ми пука за твоето и не ми пука какво дрънкаш. Ако ме псуваш /и то без причина/ си жалък, защото аз нито веднъж не съм напсувала никого и в частност теб. Ако се държиш нормално, ок. Няма проблем. Все ми е тая. Но никъде не съм казала, че трябва да ти пука за мнението ми.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Окт 2009 11:58

Dante написа:
Имам да уча три стихотворения на Ботев наизуст. Карам осемнайстата си годишнина и съм 11-ти клас. Стихотворения. Наизуст. Чел съм ги всичките, разсъждавам над тях, пише интерпретативни съчинения, но да ги уча наизуст? Какво съм виновен аз в случая, че госпожата ми по БЕЛ има фетиш към бради и гащичките й падат, само когато чуе "Христо Ботев"? Мама им ебем и в ненужното зубрене, утре ще сме ги забравили всичките.

Хахахаха, ми пускай Бръдъ тогава. :lol:
Но, сериозно, ученето наизуст е пълна глупост.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Окт 2009 12:15

Dante написа:
Тук всеки псува и обижда наслуки

Това съвсем не е вярно.

Иначе повечето даскали по БЕЛ имат фетиш към брадите и мустаците...

Kpucka7a, ако беше критика нямаше да е толкова кратка и безполезна, но се радвам, че не го приемаш на сериозно :)

Профил

Публикувано на: 27 Окт 2009 13:07

Криската,недей лъга,въобще не си 12 клас :lol:
Сми разбирам че малките момиченца в пубертета се опитват да изглеждат по големи ама чак пък толкова :lol:

Профил

Публикувано на: 27 Окт 2009 13:42

Това е криската. :D

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 27 Окт 2009 15:33

Kpucka7a написа:
ми.

Момиче с футболен аватар пише във този форум?!

Губи ми се време ;с

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 27 Окт 2009 15:56

Dante написа:
Тя затова се изпокрива така...
Онтопик:
Имам да уча три стихотворения на Ботев наизуст. Карам осемнайстата си годишнина и съм 11-ти клас. Стихотворения. Наизуст. Чел съм ги всичките, разсъждавам над тях, пише интерпретативни съчинения, но да ги уча наизуст? Какво съм виновен аз в случая, че госпожата ми по БЕЛ има фетиш към бради и гащичките й падат, само когато чуе "Христо Ботев"? Мама им ебем и в ненужното зубрене, утре ще сме ги забравили всичките.

От по-възрастните е, нали? :D Те боготворят всичко написана през Възраждането. И пал си минал тънко, по местните 'елитни' гимназии ги карат по 7 да учат.

Романс написа:
Точно на учениците си е вината. Знаеш, че насила може да се взема, ама да се даде - твърдо нйе. Дори да си затвориш детето в стаята да учи, едва ли ще го направи. Човек трябва да се самодисциплинира понякога.

Кой те е излъгал? Спираш му компютри, телефони, излизане навън и ще видиш дали няма да почне да учи. Разбира се, говоря за 5-7 клас.

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 27 Окт 2009 19:34

WidowmakeR написа:
Това е криската. :D

Копеле, ако това беше Криската, вече щях да съм в затвора. :oops: :oops:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Окт 2009 20:00

Моридин написа:
Глупости, аз момичета не зарибявам, моля ви се :113: .

Сияна е момичето, което се опитвам да отърва от грабливите и похотливи ръчища на този гаден нимфоман Данте, мислещ само за анален секс и клизми.

Ох и вие ли по Сияна :lol: :lol:

Профил

Аватар
NFS MW
Публикувано на: 27 Окт 2009 22:06

Алминатора` написа:
Криската,недей лъга,въобще не си 12 клас :lol:
Сми разбирам че малките момиченца в пубертета се опитват да изглеждат по големи ама чак пък толкова :lol:

:D :D :D :D :D Ахахаха, получи ти се.. Хахахахах :D :D :D :D
Знам, че си тъп, ама чак толкова не трябва да го показваш. ;)
Ако искаш да ти снимам и аз предметите в бележника да видиш какви са и да си направиш сметка кои кога се изучават? Свидетели да викна, съученици, родители, ала бала, ФБР.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Окт 2009 22:23

'Баси драмата.

Профил

Публикувано на: 27 Окт 2009 22:27

Kpucka7a написа:
Ако искаш да ти снимам и аз предметите в бележника да видиш какви са и да си направиш сметка кои кога се изучават? Свидетели да викна, съученици, родители, ала бала, ФБР.

Снимка ще е достатъчна. :)
Едит: На теб имам в предвид. :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com