П.С. да не е съвсем офтопиц, подкрепя Пени, щото е ПИЧ, а Данте е ГЕЙ

Откога да си гей специално в този форум е нещо лошо?Stan40_San написа:
Еми мен не ме кефят пенделите, пък било то и добре или модерно... Пичка им лелина на пенделитеМоридин написа:Откога да си гей специално в този форум е нещо лошо?Stan40_San написа:
Затапи ме, признавам си.. Истината боли, а?Dante написа:Tихо там, пача.
Бате, ти недей да закачаш Сияна, че...Dante написа:Цецо, много е тъпа обаче, кълна ти се.
Че какво бе капут?Ще ни пребиеш ли?Моридин написа:Бате, ти недей да закачаш Сияна, че...Dante написа:Цецо, много е тъпа обаче, кълна ти се.
само спам на лично съобщениечовек написа:той не използва насилие бе.
Даже не знаеш за какво говоря, заври си мутрата илитератска обратно в на майка ти...Че какво бе капут?Ще ни пребиеш ли?
Абе, пишльо, ти да мълчиш, бе, пишлеме грозно!Dante написа:Цецо, много е тъпа обаче, кълна ти се.
чекай ти скоча, шото ги нахрани сичките, фрийхъгърьоStan40_San написа:Абе, пишльо, ти да мълчиш, бе, пишлеме грозно!Dante написа:Цецо, много е тъпа обаче, кълна ти се.
Криската не е виновна че се е родила жена и е природно тъпа... То е от пола, ама ти като си мъж, требе да си по-интелегентен... Ама нъц... Тъп си като гъз и си грозен... Сигурно защото и ваще са такива - тъпи и грозни... Да мълчиш!
П.С. Нема да му се дървиш на Моридин, щото е пич, пичка ти лелина!!!
чекай ти скоча, шото ги нахрани сичките, фрийхъгърьоRandom Idiot написа: П.С. Нема да му се дървиш на Моридин, щото е пич, пичка ти лелина!!!