Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса
Публикувано на: 24 Окт 2009 19:21

Emanuil написа:
Като нямаш за какво по-смислено да си похарчиш подарените пари, купуай си игри. Винаги е хубаво да пълниш джобовете на разни алчни чичковци, които карат най-новото ферари и чукат най-яките мадами. А ти си им давай парите си и се оплаквай от спрените еврофондове. Бунак.

Добре, като си купуваш бира, кола, цигари, мобилен телефон, mp3 player, че дори дрехи, храна и лекарства, при кой мислиш, че отиват парите?

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 24 Окт 2009 19:32

Sentry написа:
Emanuil написа:
Като нямаш за какво по-смислено да си похарчиш подарените пари, купуай си игри. Винаги е хубаво да пълниш джобовете на разни алчни чичковци, които карат най-новото ферари и чукат най-яките мадами. А ти си им давай парите си и се оплаквай от спрените еврофондове. Бунак.

Добре, като си купуваш бира, кола, цигари, мобилен телефон, mp3 player, че дори дрехи, храна и лекарства, при кой мислиш, че отиват парите?

Не спори с него, оно е тъп :P

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2009 19:38

Emanuil написа:
Magneto666666 написа:
Мама и тате не са ми купували игрите от доста време и въпреки,че съм на 15 си купувам сам игрите от години.

Каквото и да си купуваш,парите отиват в дебели алчни чичовци , които карат най-новото ферари и чукат най-яките мадами.А за еврофондове по-малко не би могло да ми пука.Емануил.

Профил

Публикувано на: 24 Окт 2009 21:08

Sentry написа:

За дрехите, цигарите и телефоните нямаш друга алтернатива. Но за игрите имаш. защо да си давша парите за неоптимизиран и некачествен конзолен порт, направен изцяло от алчност?

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2009 14:55

@Дади: Да, някои от нас ще си закупят играта легално. Ако щеш вярвай.

И корпоративните интриги на LucasArts няма да засегнат само българските геймъри. Противно на общоприетото схващане, геймърите на запад нямат много по-добри компютри от нашите. Никъде по света графичните карти от 400$ не са най-продавани. Този тип ускорители имат предимно имиджова цел и се произвеждат в ограничена бройка. Ясно е, че толкова пари за парче хардуер ще дадат само най-запалените фенове, при това само тези от тях, които разполагат с неограничен финансов ресурс. Средностатистическият западен геймър преглежда новините да види докъде са го докарали производителите, цъка с език в захлас и продължава да играе на ниски детайли и средна резолюция. Така че трендът за изкуствено завишаване на системните изисквания няма да удари само нас, ще удари геймърите по целия свят.

И да, очакваме играта да е оптимизирана. Щом другите компании могат да преработят играта си изцяло за друга платформа, LucasArts също могат.

@TheChosen1: Пак вечният неразбрал...

Темата въобще не е за The Force Unleashed. Играта е използвана само за пример, за илюстриране на мръсните номера на гейм-компаниите. Става дума за изнудването и за неморалните задкулисни сделки. За твое сведение, имам чисто нов геймърски комп и мога да подкарам играта. Позицията ми е принципна. Има хора, които не могат да си позволят компютър за 2000 лева и тези хора са болшинството от геймърите.

И моля те, не критикувай стила ми, при положение, че не можеш дори да пишеш грамотно.

@Емануил: В добавка към казаното от Сентри, искам и аз да кажа нещо.

Когато човек задоволи първичните си нужди от храна и подслон, на бял свят излизат вторичните такива. Когато се наядеш, ти се приисква да се наспиш. Когато се наспиш, ти се приисква една хубава жена. Когато имаш и жената, ти се приисква компютърна игра. Човекът е така устроен, че непрекъснато се стреми към нещо по-добро и никога не е доволен от това, което има.

По твоята логика, най-добре е човек да бъде просяк. Просякът почти няма разходи, не хаби пари за глупости и глезотии, не бива облаган с данъци от Системата, не пълни джобовете на корпоративните могули и изкарва 90% чиста печалба. Кой кат' него?

Разбирам да си притиснат от обстоятелствата и да нямаш пари - тогава разходи за компютърни игри биха били немислими. Щом имаме пари обаче, защо да не се поглезим малко и да си подсладим живота с една игра?

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2009 15:31

TheChosen1 ти четеш ли въобще коментарите и само се прайш че разбираш ??? Или май трябва да ти начертая схема да разбереш. :stooped: :stooped: :stooped: .човек стига си писал глупости,не се излагай

- Да.
- Какво да? - попитал генералът. Компютърът дълбоко се замислил и отговорил:
- Да сър!

Профил Skype

Публикувано на: 25 Окт 2009 16:01

Абе тая игра не беше ли в класацията Most Disappointing New Game на Gamespot за 2008 година?

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2009 16:17

Честно казано най-вероятно е била.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 25 Окт 2009 16:17

Emanuil написа:
Magneto666666 написа:
Мама и тате не са ми купували игрите от доста време и въпреки,че съм на 15 си купувам сам игрите от години.

Тъп, както винаги.

Който за каквото иска ще си дава парите, моето момче. :stooped: А това за " да пълниш джобовете на разни алчни чичковци, които карат най-новото ферари и чукат най-яките мадами " :lol: :doh: Играй си пиратките и си мисли, че си велик. Някои хора оценяват дадена игра и решават да си я купят. И докато едни са алчни чичковци, други са свестни хора, които се трудят, за да изкарат някой лев(долар или евро, в случая). :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2009 16:25

WidowmakeR написа:
Абе тая игра не беше ли в класацията Most Disappointing New Game на Gamespot за 2008 година?

За Геймспот не знам, но определено е в моята класация за Most Disappointing Games. Нарежда се някъде след Дайкатана.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 25 Окт 2009 16:27

Мда прав съм. Ето я тази в Gamespot, а ето и още 2 такива класации, който ги намерих в Google. тук тук
Вижте, че играта присъства и в трите класации, като в 2 от тях е на второ място.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 25 Окт 2009 16:34

АХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА

в единия сайт сложили Dead Space и Prince of Persia

ХАХХАХАХАХХАХААХАХХАХАХАХ

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 25 Окт 2009 16:34

Minotaur King написа:
WidowmakeR написа:

За Геймспот не знам, но определено е в моята класация за Most Disappointing Games. Нарежда се някъде след Дайкатана.

Чак толкова ли е зле :?: :!: Като гледах трейлърите и геймплей клиповете преди година ,останах сташно впечатлен...А и не знам какво не ви харесва историята на играта - особено обрата малко преди края ме разтърси, да не говоря за финала...

Профил

Публикувано на: 25 Окт 2009 16:39

denik написа:
АХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА

в единия сайт сложили Dead Space и Prince of Persia

ХАХХАХАХАХХАХААХАХХАХАХАХ

А я сега виж тази класация. Като я видях имаше един голям facepalm.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2009 16:47

Demon__Hunter написа:
Чак толкова ли е зле :?: :!: Като гледах трейлърите и геймплей клиповете преди година ,останах сташно впечатлен...А и не знам какво не ви харесва историята на играта - особено обрата малко преди края ме разтърси, да не говоря за финала...

Те трейлърите затова са трейлъри, да зарибяват. Аз съм играл самата игра и мога да ти кажа, че това е просто реклама на един енджин.

Трейлърите показват як екшън. Това е то цялата игра. За първите 30 мин. е яко. След това безкрайното меле започва да писва. На втория час вече си отегчен до смърт.

Сюжетът бе ужасен и имаше толкова много дупки, че се наложи да пуснат книга и комикс за да го оправят. Обратът преди края не е нищо разтърсващо - още към средата на играта можеш да усетиш как ще свърши всичко. Това е mirror на историята на Люк Скайуокър, нищо друго.

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Re: Re:
Публикувано на: 25 Окт 2009 16:53

Demon__Hunter написа:
Minotaur King написа:

Играл съм я само до към половината, така че няма да коментирам историята, но никак не ме впечатли. Проблемът на играта е самият геймплей, еднообразен е и рано или късно доскучава. Битките са готини, яко ги размяташ и пържиш със Силата и т.н., но през цялата игра само това правиш - бой, бой, бой някой път мини бос, бой, бой, бой, бос.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2009 16:59

Minotaur King написа:
Сюжетът бе ужасен и имаше толкова много дупки, че се наложи да пуснат книга и комикс за да го оправят. Обратът преди края не е нищо разтърсващо - още към средата на играта можеш да усетиш как ще свърши всичко. Това е mirror на историята на Люк Скайуокър, нищо друго.

Е те ,книгата и комикса излязоха поне няколко седмици преди самата игра ,което си е било запланувано още в началото ,също както Shadows of The Empire преди 10 години.
А за сюжета - извинявай ,ама аз не съм ясновидец :!: За мен си беше изненада и обрата в историята ,и самият финал...Пак се извинявам ,че нямам пророчески способности ,че да зная историята още в началото.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2009 17:12

Demon__Hunter написа:
Е те ,книгата и комикса излязоха поне няколко седмици преди самата игра ,което си е било запланувано още в началото ,също както Shadows of The Empire преди 10 години.
А за сюжета - извинявай ,ама аз не съм ясновидец :!: За мен си беше изненада и обрата в историята ,и самият финал...Пак се извинявам ,че нямам пророчески способности ,че да зная историята още в началото.

Книгата и комиксът излязоха по-рано, защото играта трябваше да излиза на пазара и нямаха време да пренапишат цялата история наново - щеше да отнеме още една година разработка. С други думи, имаме предварителен retcon. Смятай за какъв сеир става дума... Напомня ми на оная игра, която беше толкова бъгава, че пуснаха пач за нея още преди да излезе на пазара.

И нужно ли е да си ясновидец, за да прозреш нещо толкова елементарно? Още след първите няколко мисии Старкилър започва да омеква и да се поддава на влиянието на Джуно, която е всичко което един сит НЕ ТРЯБВА да бъде. След това Рам Кота и Шаак Ти виждат светлината в душата му. Накрая самият главен герой започва да се колебае и решава, че може би Тъмната страна не е правилният път. И всичко това още към средата на играта. Оттук нататък трябва да си идиот, за да не усетиш как ще свърши всичко. Човекът буквално си беше сложил светещ надпис "ША СТАНА ДЖАДАЙ!" на гърба.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2009 17:34

Minotaur King написа:
И нужно ли е да си ясновидец, за да прозреш нещо толкова елементарно? Още след първите няколко мисии Старкилър започва да омеква и да се поддава на влиянието на Джуно, която е всичко което един сит НЕ ТРЯБВА да бъде. След това Рам Кота и Шаак Ти виждат светлината в душата му. Накрая самият главен герой започва да се колебае и решава, че може би Тъмната страна не е правилният път. И всичко това още към средата на играта. Оттук нататък трябва да си идиот, за да не усетиш как ще свърши всичко. Човекът буквално си беше сложил светещ надпис "ША СТАНА ДЖАДАЙ!" на гърба.

Минотавре ,Минотавре отново арогантно правиш заключения ,преди да си разбрал ,какво имам в предвид.Не това това че Старкилъра стана джедай ме изненада ,изненадаха ме машинациите на Императора и Вейдър ,за това как са го използвали от самото начало...Това бе нещото ,което ме разтърси и също смъртта му ме изненада.Ясно е още в началото ,че не може да убие Вейдър или Императора ,но си мислех че той ще оцелеле и ще има продължение...И бъркаш ,още в началото когато се появиха първите новини за играта ,стана ясно че ще има и комикс и книга ,заради това "The Force Unleashed" e "мултимедиен проект"-(Също както Shadows of the Empire)...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2009 17:52

От самото начало беше ясно, че Вейдър използва момчето. Или ти си си мислел, че той наистина обича Старкилър? Та той го праща на мисия с ясното съзнание, че може да умре!

Че Императорът знае всичко, също беше кристално ясно. Той никога не е бил надхитряван, още повече от дърво като Вейдър. Беше близко до ума, че той дърпа конците зад сцената. Това е може би третият провал на киборга да тренира таен ученик.

Да не говорим, че оцеляването на Сидиъс и Вейдър вече е установен канон - виждаме ги в Епизод VI.

И мислиш ли, че Императорът не би усетил толкова могъщ в Силата човек като Старкилър? Та той дори не се крие! Трептенията в Силата, които предизвиква, вероятно са го издали на де що има силочувствително в галактиката. Момчето не е точно subtle...

Книгите и комиксът се водят официален retcon, виж в Уукипедия. Много събития в книгата и играта си противоречат и при такива случаи, книгата взема превес.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com