ЦСКА-Базел
Re: ЦСКА-Базел
Wannabe ти некъф тъп чорбар ли си бе? прави ми се на умен кое било злорадстване и държи точно на левски сметка за манталитета - а я се вижте вие бе, чорбарииииииииииии! колкото хора от цска познавам толко от тях са прости
Хм деба,непоспорим довод,няма кво да кажаtmm написа: а я се вижте вие бе, чорбарииииииииииии! колкото хора от цска познавам толко от тях са прости

по-добре мълчи и без тфа, чорбар
-
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Орк - Паладин написа:хахаха чорбари що млъкнахте бе?Защо не ги бихте бе?Нали осъзнавате,че можехте да паднете и с 0:5?![]()
А пък Левски имаха 3 чисти положения за гол и ги изпуснаха.
Смешковци
И какво от това, че паднахме.
Поне нямаме 8 мача без победа, с едно равенство едвам изкопчено от предпоследния.
Тъй че духай там на турците и мълчи!
WeAreGettingClose
-
- В момента играе: Poker Stars
Да,но просто ми стана адски смешно,че чорбарите във форума смятахте този мач едва ли не за рутинна победа
,а ви изядоха с парцалите.

-
- В момента играе: Poker Stars
Отрезвителният шамар относно нивото на клубния ни футбол, който нанесе Базел на ЦСКА онзи ден, ще има сериозни последствия в Борисовата градина, научи “Тема Спорт”. През зимата червените ще се разделят с един отбор футболисти, които така и не са успели да спечелят доверието на треньора си Любослав Пенев. Първоначално бе предвидено тима да напуснат четирима или шестима играчи, но слабото представяне на състава напоследък е предизвестило в отрицателна посока съдбата на още от армейците. Ръководството на клуба ще търси различни варианти, за да се раздели възможно най-безболезнено с ненужните още през декември и януари.
Прекроеният отбор, който ще готви Любо Пенев за пролетния дял на първенството, обаче, логично изисква и солидни нови попълнения. Според запознати този път селекцията на ЦСКА ще бъде насочена и към поне трима класни чужденци. Единият от тях по предварителни данни ще е известен централен нападател. “Тема Спорт” научи, че привличането на бъдещите звезди на червените ще е доста мащабно с оглед на нуждите на спортно-техническия щаб. Естествено, от България трансфери на “Армията” почти сигурно ще реализират най-апетитните хапки в А група.
Смях,смях,смях.
-
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Орк - Паладин написа:Да,но просто ми стана адски смешно,че чорбарите във форума смятахте този мач едва ли не за рутинна победа,а ви изядоха с парцалите.
Аз не съм твърдял че мача с Базел ще е победа по презумпция.Много добре знаех какво ше не си се случи.
А значи само аз чета от Спортала

WeAreGettingClose
Паладине догодина как ще ти се хиля,като ходиш по селата да гледаш Левски в ''Б'' група .Голяма драма ще е с Ботев и Пирин,но не вярвам да остискате 1 място над изпадналите.Баш на дъното сте.А Базел е 100 пъти по-добър от Залсбург.Смешник.Не съм писал щото не чакам само да свири съдията и да дойда да троля,че Левски ги начупили,а въобще не гледам подобни подобия на мачове с говедата.
Голям ташак бих казал е "българския футбол" ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Vermic написа:Резил голем е българския футбол!
В моя град има футболна школа на Христо Стоичков пълна с някакви млади звезди събрани от цялата страна, та дори и от Македония и Африка има, но все пак играят много зле.
- Till.Lindemann
кур за майка ти...
иначе-бях българин в тоя мач и виках за ЦСКА, обаче Базел, Базел, ама не е Миньоро и Ботев...
иначе-бях българин в тоя мач и виках за ЦСКА, обаче Базел, Базел, ама не е Миньоро и Ботев...