Редакция на договор!!!Важно и спешно!

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Crys1s

Редакция на договор!!!Важно и спешно!

Мнение от Crys1s »

Така значи имам един договор на който трябва да редактирам на компа.Смисал договора не е на компютъра ами на лист хартия.Трябва да сменя имената и там други неща.върпоса ми е как може да стане?Трябва ми спешно!Благодаря предварително :]
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Re: Редакция на договор!!!Важно и спешно!

Мнение от Tiny »

1.Сканираш
2.Фотошоп
3.Принтираш
4.Profit
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Има и такива вишизми, като OCR (Fine Reader, Text Bridge и пр.), които при сканиране превърщат картината в текст, който може да се импортира в такива програми като MS Word.

Пък и в края на краищата, може да го препишеш и на ръка...какво толкова - 2-3 страници с текст.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

Ае о лево, иди си го подпиши при който трябва тоя договор....

От малък го играе фалшификаторче обаче... Като станИ на двайсИ сигурно 20ки ще принти на принтера вече... Тарикатче...
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Ма той кво...опитва се да го фаршифицира, така ли...това е тъпо... :shock: :shock: :shock:
Аз си мислех, че бързо иска да въведе и отпечата същите данни с малко редакция...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

Епа и аз исках да въведа малко 50то левки в скенерчето и на принтерчето да се отпечатат едни бързи фискални знаци ма тая лента крайната как са я сложили баш там ще им се невиди... :D
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Duke

Мнение от Duke »

Tiny написа:1.Сканираш
2.Фотошоп
3.Принтираш
4.Profit
Най-фективният начин!

В детайли за частта с фотошопа - използвай точния стил на буквите - най-често arial или times new roman. Пишеш с "horizontal type tool". Като си сигурен, че текстът остава така - удряш с десен бутон върху слоя за него и даваш rasterizeи го избледняваш с нива (levels) - бърз бутон - control+l или adjustments - brightness/contast. След това прозрачността - opacity от настройките на слоя, може да сложиш и малко noise - от филтрите. Всичко това докато напасне с останалия текст.
Аватар
Gοסgle [Bot]

Мнение от Gοסgle [Bot] »

Може да сканираш и конвертираш картинката в Word файл с FineReader, това е програма за OCR-разпознаване на текст на кирилица, има го по торентите. След това коригираш текста както трябва и го отпечатваш.
Аз

Мнение от Аз »

Няма нужда да ходи :!:

И нотариуса само заверява в повечето случаи, ако се съставя може и адвокат, естествено зависи от договора.

Тук става за различно нещо си мисля :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Публикувай отговор