Редакция на договор!!!Важно и спешно!
Редакция на договор!!!Важно и спешно!
Така значи имам един договор на който трябва да редактирам на компа.Смисал договора не е на компютъра ами на лист хартия.Трябва да сменя имената и там други неща.върпоса ми е как може да стане?Трябва ми спешно!Благодаря предварително :]
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Редакция на договор!!!Важно и спешно!
1.Сканираш
2.Фотошоп
3.Принтираш
4.Profit
2.Фотошоп
3.Принтираш
4.Profit
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Има и такива вишизми, като OCR (Fine Reader, Text Bridge и пр.), които при сканиране превърщат картината в текст, който може да се импортира в такива програми като MS Word.
Пък и в края на краищата, може да го препишеш и на ръка...какво толкова - 2-3 страници с текст.
Пък и в края на краищата, може да го препишеш и на ръка...какво толкова - 2-3 страници с текст.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
The.Rampage.Rado
Ае о лево, иди си го подпиши при който трябва тоя договор....
От малък го играе фалшификаторче обаче... Като станИ на двайсИ сигурно 20ки ще принти на принтера вече... Тарикатче...
От малък го играе фалшификаторче обаче... Като станИ на двайсИ сигурно 20ки ще принти на принтера вече... Тарикатче...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Ма той кво...опитва се да го фаршифицира, така ли...това е тъпо...
Аз си мислех, че бързо иска да въведе и отпечата същите данни с малко редакция...
Аз си мислех, че бързо иска да въведе и отпечата същите данни с малко редакция...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
-
The.Rampage.Rado
Епа и аз исках да въведа малко 50то левки в скенерчето и на принтерчето да се отпечатат едни бързи фискални знаци ма тая лента крайната как са я сложили баш там ще им се невиди... 
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Най-фективният начин!Tiny написа:1.Сканираш
2.Фотошоп
3.Принтираш
4.Profit
В детайли за частта с фотошопа - използвай точния стил на буквите - най-често arial или times new roman. Пишеш с "horizontal type tool". Като си сигурен, че текстът остава така - удряш с десен бутон върху слоя за него и даваш rasterizeи го избледняваш с нива (levels) - бърз бутон - control+l или adjustments - brightness/contast. След това прозрачността - opacity от настройките на слоя, може да сложиш и малко noise - от филтрите. Всичко това докато напасне с останалия текст.
- Gοסgle [Bot]
Може да сканираш и конвертираш картинката в Word файл с FineReader, това е програма за OCR-разпознаване на текст на кирилица, има го по торентите. След това коригираш текста както трябва и го отпечатваш.
Няма нужда да ходи ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
И нотариуса само заверява в повечето случаи, ако се съставя може и адвокат, естествено зависи от договора.
Тук става за различно нещо си мисля![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
И нотариуса само заверява в повечето случаи, ако се съставя може и адвокат, естествено зависи от договора.
Тук става за различно нещо си мисля
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...