Автор |
Съобщение |
SKzEdd
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 24 Окт 2009 01:38
Тъй като никой не се сеща да каже, Open Beta вече е факт. Enjoy. Търсете Swiftling.
___________________________________ Who dares, wins!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 24 Окт 2009 02:24
Е, тя на 27-ми излиза Final Full, то оставаше и да не я пуснат Open Beta...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 27 Окт 2009 22:41
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 07 Ное 2009 21:47
Вече е достъпна за продажба и в Steam !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 07 Ное 2009 23:44
кога ще я има в замунда ? Ами ако някой знае да си казва
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 07 Ное 2009 23:48
Играта е free...
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 07 Ное 2009 23:55
Вече я започвам,че ми писна само HoN
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 07 Ное 2009 23:57
Brainfuck написа: Вече я започвам,че ми писна само HoN Бързо ще се върнеш към HoN.
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 08 Ное 2009 00:03
WidowmakeR написа: Brainfuck написа: Вече я започвам,че ми писна само HoN Бързо ще се върнеш към HoN. И аз така виках като почнах HoN.Преди тва играх DotA Абе не ви ли се струва малко странно Demigod,Heroes of Newerth,League of Legends и тва всичкото от една 2 mb карта и акъла на един човек
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 08 Ное 2009 00:06
Да, наистина... толкова е странно!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 08 Ное 2009 00:08
The Chameleon написа: Да, наистина... толкова е странно! Човек,започвам да се притеснявам за тебе честно!
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 08 Ное 2009 00:15
The Chameleon написа: Brainfuck написа:
Човек,започвам да се притеснявам за тебе честно!
Защо по-точно? :ОООО Превръщаме темата в гнусен офтопик! Момиченцето...от...аватара ти...ме плаши повече от това от F.E.A.R.Виж перверзното му погледче,малките му сини очи и русата коса! Играта се инсталира току-що,но ми се спи здравата и лягам. Имам имен ден
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 04 Яну 2010 22:20
Тъй като сте я позабравили тая тема ще реша да я съживя. Ако още има хора дето я играят игрицата да ме добавят във френд листата си Lord GiantR.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 05 Яну 2010 03:20
кой левъл си ?
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 05 Яну 2010 11:22
Двадесет и четвърти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 25 Май 2010 20:11
Останаха ли още хора дето я играят тази игра ?
|
|
|
|
|
SKzEdd
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 25 Май 2010 22:25
Аз я играя. 30 лвл.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 26 Май 2010 07:09
Аз също
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 26 Май 2010 11:24
Доста се играе.
___________________________________ тюлен ли съм, или не съм? въй въй въй
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|