• Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. •

Игри за PC
Публикувай отговор
GrayFoxBG
Обратна връзка:

Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. •

Мнение от GrayFoxBG »

На Шерифа благодаря за единия. Мейл на моя приятел е dimetar_gazeto@abv.bg
Благодаря
Who dares, wins!
GrayFoxBG
Обратна връзка:

Мнение от GrayFoxBG »

Хора я кажете къде играете как се пишете ала бала.
Who dares, wins!
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

GrayFoxBG, готов си.

Остана един ключ.

По принцип ника ми е Elveone, но в момента я нямам играта на компа :)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
GrayFoxBG
Обратна връзка:

Мнение от GrayFoxBG »

Sentry много тенкс от KonataBG. Жив и здрав да си. Шерифе ти също пич. Задължен съм ви. Шерито трябва го черпя бира някой път.
Who dares, wins!
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Sentry написа:За 2 кейчета трябват 2 мейла :) Пък за този мейл вече казва, че е в бетата, така че кажи още 1 или 2 мейла, в зависимост колко кея още ти трябват. Аз имам 4, така че казвайте.
Имаш ли още останали?!
saber33@abv.bg
Благодаря предварително.
WeAreGettingClose
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Мерси Сен,ако имаш път към Бургас някой път,ща та черпя една бира/сокче каквото пиеш :D

Сега се сваля,и почваме разнищването.Кой е добър герой като за старт бтв?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
An0mAlY
В момента играе: DotA , LoL

Мнение от An0mAlY »

99 % съм :) . Мисля да пробвам някой рейндж.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Ashe е добра за старт - ranger герой, не е трудно да се управлява и има готина ultima. Бтв, можете да си scale-вате interface-а от менюто - препоръчвам да го направите, че иначе половината екран е health bar :)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
GrayFoxBG
Обратна връзка:

Мнение от GrayFoxBG »

Дайте си имената моля, да ви добавя. И въпросния френд за който исках втори кий му изкарва грешка. Изкарва максимум до управлението в туториала и му крашва. Някой със същия проблем?
Who dares, wins!
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Аз съм hellmarches с почвам да играя,че вчера ми се спеше
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
GrayFoxBG
Обратна връзка:

Мнение от GrayFoxBG »

Аз съм Swiftling.
Who dares, wins!
An0mAlY
В момента играе: DotA , LoL

Мнение от An0mAlY »

С Аша ми беше първата игра. Страхотен герой с як ултимат .An0mAlY ми е името в играта .
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Айде, толкова от мен са ключовете.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

GrayFoxBG написа:Sentry много тенкс от KonataBG.

:shock: :D :D :D :D

:icq25:

--

И за да не е тотален оффтопик и спам поста ми, какво ви е мнението за играта спрямо HoN и самата ДОТА ? :) В тази ли има най-много хляб след като уж Айсфронг работи над нея или?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Да, да чудесен онтопик!
WeAreGettingClose
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Ми, Хамо, HoW е DOTA с много по-удобен интерфейс и малко по-различни герои, но като цяло core механиката беше еднаква, докато тука има промени точно по нея, има и persistent world елемент, което също е хубаво и още няколко доста удобни неща. Единственото, в което Heroes of Newerth е по-добра от League of Legends е броят на героите и интерфейсът. Графиката я оставям изцяло на страна, тъй като е субективен фактор.
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Графика-HoN има по-грозна от тази на LoL,или може би аз съм разглезен,ама на LoL ми се стори МНОГО по-добра.

Звук-за съжаление,LoL я отвява като нищо.Съобщава се кога се Denied-ва кула,колко време остава до spawn-а на крийповете,Godlike,Triple Kill,Killing Spree и т.н. се казват с много по як глас :P

Интерфейс-на HoN ми хареса повече.Описанието на магиите също.Еми извинявай IceFrog ама половината долен екран за единия Health Bar ми идва в повече.

Fun Метър-с две думи,според мен LoL>HoN.С 1-2 пача и LoL ще я отвее,като бръмбър сламка. :)

Ontopic-Разсипах ги с Ashe.Ult,втора и първа за довършване и на 20 мин. направих G-g-g-g Godlike :o
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

IceFrog не е работил по LoL!
Точно заради нея се изпокара със собственика на dota-allstars.com и playdota.com стана официалният сайт на играта.
За мен, HoN доминира LoL само при озвучаването. Липсата на deny при lol също е значителен минус.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Diseased написа:половината долен екран за единия Health Bar ми идва в повече.
Interface-ът може да се scale-ва от настройките до колкото голям искаш да е. Написал съм го и по-рано ;)
GrayFoxBG
Обратна връзка:

Мнение от GrayFoxBG »

Според мен няма по-дорба ирга. В смисъл такъв че хората, които са любители на класическата ДотА, ще играят HoN, тъй като това си е точно ДотА с по-добра графика и различни имена на героите (и допълнителни карти). Тези, които искат нещо много лесно за научаване, фън, нещо по-ново (като мен) ще играят LoL. Самото име подсказва че играта е много по фън ;) Смисъла е че едното е класика, а другото е новаторство. Няма по-добро и по-лошо. По-дорба/по-лоша игра има само при продълженията когато продължението е или по-лошо или по-добро от старата.

Относно Ashe. Героя е добър да, но това е само защото е МНОГО, ама наистина МНОГО лесен за игра. Ама МНОГО. По принцип затова го и дават като tutorial герой. Аз лично играх 2 игри с Ashe и 1 игра с Katarina (тези двата герои съм си набелязал за специализация) и забелязах, че или съм роден за рейндж герой, или просто Ashe е за noobs (тоест мен). Просто за мен лично е МНОГО лесно да иргаеш с Ashe. Ще се насоча повече към Katarina.
Who dares, wins!
Публикувай отговор