Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: q3
Заглавие: Re: Защитете бедните кученца!
Публикувано на: 19 Окт 2009 18:47

High_voltage написа:
Sentry написа:
Извинявам се, обаче тоя случай просто си крещи селска идиотия. Как може да си пуснеш 6 годишното дете да ходи на майната си само?

И ще обясниш ли какво му е лошото на това?

Може да го срещне Хами, тогава ще стане лошо :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 19:04

Gipo написа:
Да, а вчера един човек убил друг човек... убийте всички човеци...

Много вярно.
__

Да не говоря за тоя дебил, дето постна снимката, че се дразня.

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 19 Окт 2009 19:09

Не всеки човек трябва да има куче, както и не всеки трябва да има дете. Уви, закони и регулации от този сорт биха заплашили либералното-не-знам-какво и биха предизвикали бунтове. Все пак не е лесно да се реши: свобода или ред.

За 6 годишното дете и дали трябва да се пуска - пак същата дилема.

За това дали на ретарди трябва да им се дава да социализират по форумите - пак така.

Това е въпроса, да ме извинява мистър Шекспир. Свобода или ред.

Лягам рано да спя, че рано ще се става. Искам някой да ме цитира и нахрани, утре ще проверя.

Мир, негри.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 19:14

Добре де какво могат да са виновни родителите. Сякаш никой от тука пребиваващите не са го пращали до магазина, когато е бил на 6-7 години. Ами ако не беше дете ? Пак ли някой друг е виновен. Иначе дайте да държим децата до 30 годишна възраст в къщи, за да не ги убие нещо по улиците. То по тая логика вероятността да ти падне тухла на главата и да те остави на място е също толкова голяма, затова да си седим по домовете.

Безобразие е това, че тази жена отглежда 15 песа, над които очевидно няма никакъв контрол. Разкъсвали животни и прочие.

Иначе " браво " предупредителен протокол. Не знам какво представлява това, но на нещо такова ми звучи -> "Обещавам че няма да се повтори случката или поне до следващия път, когато песовете ми убият някое дете или човек."

Профил ICQ

Публикувано на: 19 Окт 2009 19:15

Пени, взе ми думите от устата :)
Романсе, снимката показва бруталната действителност. Провокативна е и носи едно важно послание, което явно не сте разчели- че в природата, особено при животните, невинност няма. Има само инстинкти и първосигнално мислене. За това всички природозащитници и техният хуманизъм са криворазбрани. Към животните не можеш да бъдеш хуманен. Та самата дума хуманен идва от човек, а какво общо имат животните с хората?
Като животно визирам не само биологичният термин, а и някои хора- които по една или друга причина паднали под човешкото и стигнали до животинското.
Нито тези "личности", нито животните трябва да бъдат съжалявани и към тях да се отнасят хуманно.
Следователно защо да заставаме на страната на кучетата в тази ситуация?

Профил

Публикувано на: 19 Окт 2009 19:18

DJ Cat написа:
Всеки ден умират кучета сгазени от тъпанари,всеки ден умират и хора сгазени от тъпанари,но естествено единичен такъв трагичен случай,подбужда възмущение и тревога.

Те да не ги газят нарочно бе?Що си мислиш,че някой като излезне на пътя и отива директно да мачка хората?Да не мислиш,че остава безнаказано?Дори и да не получат необходимото наказание в съда,то определено в 90% от случаите им тежи яко на съвестта.
Това не сe ли нарича пътен инцидент?Ако утре ти по невнимание сгазиш някой на пътя,няма ли да си същия тъпанар?Постави се на мястото на хората,които са зад волана,деба.
Освен това двете неща нямат нищо общо.Едно е изведнъж някой да ти изскочи на пътя и ти да не реагираш адекватно,съвсем друго е да разхождаш глутница от 15 бясни песа със себе си,но не само това но и да ги храниш и да бягаш от отгворност.

Цитат:
Какво ви са виновни кучетата,като шибаната майка на детето,го остава да ходи само на 6 години по улицата

Нормално ли е да те разкъсат кучета,докато отиваш до магазина?Кварталните бакалии дори не са на десет минути,ами на 5.Кажи ми нормално ли е да се страхуваш да идеш до съседния блок?Освен това,дори и майката да беше отишла с детето,мислиш ли,че нямаше и нея да разкъсат?

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 19:23

Squiz написа:
Според мен родителите на момиченцето пък изобщо не носят отговорност в конкретния случай.Детето е на 6 години, не може да иде до селската бакалия ли? Те обикновено не са на повече от 10 минути път, по дяволите...
"Кучетата на Елена Банкова отдавна безпокоят хората в Сушево. Местните жители се оплакват, че тяхната глутница е нападала овце от селските дворове. Преди няколко месеца други родители алармирали в кметството, че глутницата изплашила детето им."

Ми при положение,че е известно че кучета нападат деца,не знам как не са виновни...А и 5 години са твърде малко дори и за 10 минути ходене сам

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 19 Окт 2009 19:26

Не вземай написаното от репортери за чиста монета

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 19:26

Emanuil написа:
Пени, взе ми думите от устата :)
Романсе, снимката показва бруталната действителност. Провокативна е и носи едно важно послание, което явно не сте разчели- че в природата, особено при животните, невинност няма. Има само инстинкти и първосигнално мислене. За това всички природозащитници и техният хуманизъм са криворазбрани. Към животните не можеш да бъдеш хуманен. Та самата дума хуманен идва от човек, а какво общо имат животните с хората?
Като животно визирам не само биологичният термин, а и някои хора- които по една или друга причина паднали под човешкото и стигнали до животинското.
Нито тези "личности", нито животните трябва да бъдат съжалявани и към тях да се отнасят хуманно.
Следователно защо да заставаме на страната на кучетата в тази ситуация?

Говоря ти, че снимката като цяло има тъп замисъл и не е за темата. Нямаше нужда да задълбаваш и да го удряш на философия какъв е светът.

Профил

Публикувано на: 19 Окт 2009 19:30

Ама ме нарече дебил :cry:

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 19 Окт 2009 19:31

Алмито е шибан, неграмотен тъпанар.

Извинете за спама.

По темата-по принцип не виждам нищо лошо в това момичето да е отишло да си купи нещо, все пак аз съм ходил на 5 на магазина.От друга страна обаче, ако роднините на убитата са знаели за кучетата-еми епик фейл, си е.

А за притежателката няма какво да кажа, освен-и тя да бъде оръфана така, барабар с кучетата й.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 19:32

Emanuil написа:
Ама ме нарече дебил :cry:

Защо ли ?

Профил

Публикувано на: 19 Окт 2009 19:32

Деа, от пълна простащина дълбоки житейски послания ти намерих, ти пак си недоволен :lol:

Профил

Публикувано на: 19 Окт 2009 19:38

В такъв случай се сформира селската "милиция", отива се и се пръсват черепите на псетата.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 19:38

Ей, ама на половината способността да интерпретират текст е граничи с тази на кенгуру, мама му да еба. Предупредителния протокол е за предишния инцидент, когато не е имало пострадали. За това, което се е случило сега е много ясно, че ще има други мерки. По-точно всички кучета ще бъдат упоени и на жената ще бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост.

Орк - Паладин, какво ще кажеш за наръганите, застреляните, пребитите, залетите с киселина, изнасилените и така нататък? Да не би и те да са "излезнали на пътя" на някой? "О, извинявай, залях те с бензин и те запалих, не беше нарочно!"

Никой не оспорва вината на собственичката на кучетата, обаче да не си гледаш малкото дете е тъпо. ОСОБЕНО ако знаеш, че има опасност, както е в случая. Както казах - тия кучета не са там от вчера, за да не се сетиш, че трябва да внимаваш, трябва да си идиот.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 19 Окт 2009 20:01

Именно. Дори в спокоен район винаги трябва да имаш едно на ум преди да пуснеш детето си само навън, ако е толкова малко. Не ми се струва като драконова мярка, а нещо съвсем нормално - все пак това е най-ценното в живота на един родител и малко повече предпазливост никога не е излишна.

Особено в България.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 19 Окт 2009 21:01

:D :D :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Окт 2009 21:08

От подобни новини просто ми кипва кръвта. Колко още смъртни случаи трябва да има в България, за да вземат МЕРКИ? СМЪРТ НА ВСИЧКИ ШИБАНИ БЕЗДОМНИ ПСЕТА. А тея дето са нахапвали/убивали БОЛЕЗНЕНА СМЪРТ. Щото куче без стопанин се озлобява и се стига до това. Малко акъл трябва. Да им еба и природозащитниците.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 19 Окт 2009 21:14

Добре сега, били ли сте скоро на село? Та край селският магазин има най-много хора, той би трябвало да е най-безопасното място. Щом на онази баба не са й правели проблеми, то значи до сега нахапни няма. Ако кучетата бяха такъв проблем, лесно можеха да ги отровят. Обикновено така се процедира.
Явно просто са се вдижели на глутница и са се отдалечили доста от двора на стопанката им. Никой не би могъл да предвиди такова нещо. Близките на детето нямам НИКАКВА вина.
А и ввсе пак не вярвайте на всичко, което го пишат репортерите. Те винаги преувеличават и преиначават нещата.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Окт 2009 21:16

Цитат:
Видях как куче ръфаше гърлото на Криси

Колко да се преувеличи, да. :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com