Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Xbox 360 Red Circle of Death
Публикувано на: 24 Сеп 2009 17:47

Моя си има сичко необходимо. Сякви кабели аз си джитакм с хдми. Слушалки с микрофони и некви неща дето нензам за кво са

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 24 Сеп 2009 19:16

Казах тези след като обявиха че про вече няма да излиза,твоя не е от толкова скоро нормално да ги има омг ффс.......

Профил

Публикувано на: 17 Окт 2009 23:22

оправя се супер лесно за по малко от 5 минути.

всъщност ако някой иска аз продавам своя екс бокс 360, 20 гб хард и куп други аксесоари на приемлива цена, флашнат с достатъчно игри, безжичен джойстик и тн
който има интерес да м,и пише на ЛС :o

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 18 Окт 2009 19:29

Извинете ме за офтопика, но така като ви слушам се замислям над твърденията, че конзолите били по-прости и лесни за употреба от РС-тата... и не създавали проблеми.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2009 21:15

Andrey358 написа:
Извинете ме за офтопика, но така като ви слушам се замислям над твърденията, че конзолите били по-прости и лесни за употреба от РС-тата... и не създавали проблеми.

Ами недей се замисля....от 3те конзоли само бокса,може да направи кръг или е74,въпреки това няма нужда да се притесняваш от сини екрани,рестарт,замръзване,лагване и хиляди други простотии.Освен това си сигурен,че играта ти тръгва на момента,а не се кахъриш за драйвъри,недостатъчно рам,яко сеч и други простотии.Какво останало за пс3-ката,която няма червен кръг и е74,а тук таме жълтите светлини.Така или иначе,дори бокса да ти е за смяна,си имаш гаранция.Освен това red ring of death проблема е казано,че има 18 процента шанс да ти се случи.От както бокса е с джаспър,случаите са под 3 процента.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2009 22:02

Е добе кра е разликата дали ще ти се пребе хардуерно пс3 то применро да изгори нещо и разликата да се пребе бокса с червен кръг?

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2009 22:21

Pri boksa stava po-chesto...

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2009 22:43

Мен хора дето работят в магазин дето се продават такива неща са ми казвали, че и пс3 ките яко са им ги връщажли за ремонт. Даже ми каза, че повече от босковете са се преебавали.

Профил

Аватар
В момента играе: всичко
Публикувано на: 19 Окт 2009 16:51

iddqd написа:
Мен хора дето работят в магазин дето се продават такива неща са ми казвали, че и пс3 ките яко са им ги връщажли за ремонт. Даже ми каза, че повече от босковете са се преебавали.

И един мармот завива шоколада в станиол...

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 19:05

Аз пък други неща си завивам ама това е офтопик.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 21:32

Seigar-X все пак взе ли си бокс,и ако да имаш ли някви впечатления-да разпространим конзолата все пак :lol:

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 07:55

новите партиди на хбокса проблема с развалянето е сведен до минимум

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Ное 2009 15:59

е е е , идяд айде сега, плейстейшъните се преебавали повече, айде айде ...

напротив, моят ПС3 досега не е правил никакъв проблем, макар че в началото му ебавах майката, сега гледам само блу-рей филми, ама пак почнах да го позвам често

дори мога да кажа, не че ПС3 не може да се повреди, не че не се е повреждало, ама поне няма такъв хроничен проблем като всички боксове...

и както един пич написа по-горе, ще си позволя да го попроменя малко

И един шоколад зави мармота в станиол...

Профил

Публикувано на: 02 Ное 2009 16:09

А колко игри си изиграл на PS3?

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 17:11

Червения кръг е ограничен до минумум в последните версий на кашона реално незнам за какво спрорите пс3 почва да наваксва малко с заглавия но все още основен минус е че не може да играеш пиратски игри на пс3 и което е огромен минус за момента щото някой да сметне колко струват 10 игри за пс3... нека да се смята по цената когато играта е актуална предвид и че 10 игри не са нищо... но ако трябва да сметнете 15-20 става страшно.По тази логика дори и да приема че моя кашон който е на година и полвина се развали зимам нов за 400лв и няма да се налга да давам буквално ХУЛЯДИ ЛЕВОВЕ за игри...

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 02 Ное 2009 19:10

dx4 написа:
Червения кръг е ограничен до минумум в последните версий на кашона реално незнам за какво спрорите пс3 почва да наваксва малко с заглавия но все още основен минус е че не може да играеш пиратски игри на пс3 и което е огромен минус за момента щото някой да сметне колко струват 10 игри за пс3... нека да се смята по цената когато играта е актуална предвид и че 10 игри не са нищо... но ако трябва да сметнете 15-20 става страшно.По тази логика дори и да приема че моя кашон който е на година и полвина се развали зимам нов за 400лв и няма да се налга да давам буквално ХУЛЯДИ ЛЕВОВЕ за игри...

Ако това ви е +са за бокса сте много зле...Нека да горите в ада зардаи вас индустрията затъва...Иначе в повечето държави това не е + така че все едно аз да кажа "ми ПС3 е убер алес щот Крейтос ма кефи".Ако не сте забелязали ПС3 не "малко понавакса" с игрите ами задмина бокса с такава скорост, че той дори не разбра...Още нещо след като на ПС3 му падна цената вече outsell-ва Wii откакто стана това, да не говорим, че доста от функциите на лайв се добавят постоянно в ПСН(последна новост Netflix безплатно-за разлика от на бокса).Та сега за игрите- еми ти да не мислиш, че всеки си взима сяка игра като излезе за по 120лв? Не, примерно 1-2, които много те кефят( в момента е доста трудно, защото за ПС3 има над 10 игри за които съм готов да дам и 200лв :) , но толкоз пари немам). Примерно кажи ми ако дадеш 120лв за MGS4/GoW3/UC2 ще съжаляваш ли? Ако отговора е да значи ти направо не си геймър...Най-малкото на ПС3 100% ще има игра,която на теб ти харесва(без значение дали обичаш пъзели,адвенчъри,шуутъри,стелт,РПГ,кежуъл и т. н.) и си готов да я купиш(за разлика от бокса където ако не те кефят шуутъри...нъц) знаейки че няма да съжеляваш...А да и 7% death rate още не е малко, въпреки че това се дължи повече на тъпи 10 деца играещи на бокса по 10 часа на ден...
П.С.Защо пак започвам конзолна война ли? Еми да кажем, че не ми пука ти какво си мислиш(защото ще ми е доста трудно да те убедя в нещо, което ако приемеш ще означава че сам си се прецакал), но искам някой ако влезе в тая тема да речем да види и двете страни на монетата(защото тука повечето са Xbot-ове и е много вероятно това да го остави с грешни впечатления)
П.С.2-Единствения +(евентуален) на бокса е НАТАЛ, който ако е успешен проект може и да си взема кашона само заради него, но засега с нищо не ме влече...
П.С.3-иддяд тъп си(generally speaking)
П.С.4-2 ГОЛЕМИ +са на "сонито"-1 ИНОВАЦИИ-демек "дребни" нещица като 3Д гейминг, Eye toy и т. н.(а при игри Play, create , share series),2ри- да Сони са корпоративни копелета, защото просто всички компании са такива но хайде сега кажете с ръка на сърце, че М$ не се опитват да източат париците ви нонстоп...(Скорошен пример-M$ represantative:"We think that our hardrive prices are quite reasonable and do plan on doing any price reductions" още един-Наскоро М$ казаха, че единствените карти памет, които ще могат да се използват на бокса ще са оригиналните и всеки,който има сейвове на неофициялна(демек не струваща 30 пъти повече от обикновенна и с лъскавото лого на М$) ще загуби ВСИЧКИТЕ си данни(демек сейвове) при следващият софтуерен ъпдейт...Nice one M$...
П.С.5-Д*ба егати и поста...плаша се....
П.С.6-Мисля че намерих иддяд ще постна снимка soon
Edit:Не обръщайте внимание на граматиката :lol: край покрай вас винаги изпростявам...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 19:46

Да ама на пс3 като излезе ъпдейт за игра и чакаш по маса време да се изтегли да се ианстлира, а на бокса става за секунди всичко. И дашборда на бокса и хбокс лайв просто са мнго по нарпаед от пс3 ката.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 19:50

пцултимате глупости пишеш и 2 те конзоли си имат добри ексклузивни игри но за момента лично на мене тези на боска ми харесват повече. Това колко си готов да дадеш е твой проблем аз също си купих 6 оргиналки преди да си хакна бокса но леко ми омръзна да давам пари при положението че даже в арена излизат игрите преди да ги има официално.За това че на пс3 щяла до има игра дето да ми хареса ама пич тука важи и обраното и на боска ще има игра която пък на тебе щи харесва.. ако някой иска да играе всичко си купува и 2 те конзоли... това е няма пълно щастие...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2009 20:38

Радостин Стефанов написа:
А колко игри си изиграл на PS3?

Колко съм изиграл? тва трябва да значи да превъртя ли?

Не съм превъртял нито една, правил съм сериозно развитие, но никоя не съм я изкарвал докрай.Просто не съм някакъв забит геймър, който да не спи вечер, за да играе преди училище и после да бяга към къщи, за да продължи да игра е пак.Вероятно си имал в предвид когато казах, че съм му ебавал майката от игране.Просто съм прекарвал дълго време (примерно по 2часа на ден, 1 месец след като пуснаха ГТА4) в каране на всички възможни превозни средства в шибаната игра :) . Друга игра, на която съм посветил много време е Assasin`s Creed.Също така и Call of Duty.Играл съм много тези игри, наистина много.Обаче просто не ме влече идеята да свършав зялото шоу.Примерно на ГТА4 да съм направил 1-2 мисии, докато ходих за дрехи, и оттам нататък само каране.

Профил

Публикувано на: 03 Ное 2009 14:43

Цитат:
Колко съм изиграл? тва трябва да значи да превъртя ли?

Не просто значи дали си ползвал от конзолата по предназначение понеже твърдиш, цитирам :
Цитат:
дори мога да кажа, не че ПС3 не може да се повреди, не че не се е повреждало, ама поне няма такъв хроничен проблем като всички боксове...

и
Цитат:
напротив, моят ПС3 досега не е правил никакъв проблем, макар че в началото му ебавах майката, сега гледам само блу-рей филми, ама пак почнах да го позвам често

Сега помисли число логически - ако две конзоли са едни и същи (примерно две PS3 -ки да речем) коя има шанс да се повреди повече - тази на която се играе час-два на ден на две -три игри и другата на която са изиграни 100+ заглавия и конзолата се сцепва от игра.

Сега се сети кой се оплаква от червения кръг - тези които са хакнали ексбокса си. Другите им е през оная работа защото имаш три години гаранция и ти подменят бокса с нов. Тоест ако и за PS3 и за Xbox360 приемем едни и същи условия - да не се пиратствам не виждам как крайния потребител изобщо да се притеснява от всякакви кръгове.

Лично спред мен от червения кръг се оплакват хора с хакнати боксове котио се сцепват от игра, играят де що излезе игра и си натоварват конзолата много повече от онези които играят 2-3-10 игри. Дори с повреден бокс обаче пак им излиза по -евтино дори ако трябва да си купуват нов всякак година (400 лв е аркадата) в сравнение с това да си купуват игри.

Заключение - извода е че дори и PS3 да е по здрав това изобщо не е аргумент на българския пазар защото докато Xbox360 хакера (който единствен би пострадал от червения кръг) изиграе Brutal Legend , Dragon Age, Forza 3, Modern Warfare 2, Batman, Tekken 6, Assasin.s creed 2 PS3 собственика ще се чуди кое по напред броейки си парите. С което далеч не искам да оплюя конзолата - напротив и аз мисля да си вземам евентуално но е факт че червения кръг не е толкова важен.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com