Автор |
Съобщение |
R7KWHR3k
|
|
Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 14 Окт 2009 18:59
Ще фейлне както всички платени MMO-та,освен WoW!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 14 Окт 2009 19:04
Minotaur King. Благодаря за съвета. Значи е време е да попрочета книгите на Star wars-a
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 14 Окт 2009 19:42
Btw, четях стари коментари в темата и си помислих, че не може да съм единственият, който да е забелязал, че буквите в думата "sith", могат да се пренаредят и да стане "shit". ;д Така че - jedi ftw!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 14 Окт 2009 19:43
Fenrir написа: Btw, четях стари коментари в темата и си помислих, че не може да съм единственият, който да е забелязал, че буквите в думата "sith", могат да се пренаредят и да стане "shit". ;д Така че - jedi ftw! Пиши по темата или въобще не пиши
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 14 Окт 2009 20:02
Fenrir написа: Btw, четях стари коментари в темата и си помислих, че не може да съм единственият, който да е забелязал, че буквите в думата "sith", могат да се пренаредят и да стане "shit". ;д Така че - jedi ftw! А забелязали как с буквите в Fenrir става Eirnfr
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 14 Окт 2009 21:31
Fenrir написа: Btw, четях стари коментари в темата и си помислих, че не може да съм единственият, който да е забелязал, че буквите в думата "sith", могат да се пренаредят и да стане "shit". ;д Така че - jedi ftw! +1 Та по темата. Цитат: P.S. От друга страна, в боклуците на Лукас, причините за каквото и да е са трудни за забелязване. Направо минавай на книгите. Цитат: Това е Лукас все пак. Никой не може да го обвини в притежание на талант.
Браво ,това ли ти е уважението към човека създал любимият ти фентъзи свят!Ако не беше той ,нямаше да има нито филми ,нито разширена вселена ,нито сити ,нищо за което сега да дебатираме Цитат: Относно гнева към Падме - Анакин има доста солидни доказателства за изневярата й. И тя действително го предава, именно когато той има най-голяма нужда от нея - спомни си Епизод III. Не знам за какво предателство бълнуваш.В новелизацията бе обърнато по голямо внимание на Падме и за връзките и с Бейл Органа , Мон Мотма и останалите сенатори недоволни от големите правомощия на канцлера ,но това в никакъв случай не е предателство.Нима политическото различие е предателство?Да не говорим ,че в самият филм тая част изобщо я нямаше.Оби-Уан се промъкна в кораба на Падме без нейно знание ,за това тя няма вина.Къде и е вината Цитат: Като се има предвид ограничената информация, с която разполага, той прави възможно най-правилното решение. И в никакъв случай не се паникьосва, както ти намекваш. Ти как би постъпил на негово място? Ами НЯМАШЕ ДА УБИВАМ СВОИТЕ ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛИ ,например Разбирам го как се е чувствал (и аз съм влюбен все пак) и го съжалявам .Но струва ли си ,заради живота на 1 човек ,да пожертваш (в неговият случай :да изколиш най-безмилостно) този на ,примерно, 10 други( Анакин изкла като животни доста повече от 10).Колкото и да ми е любим този човек ,не мога заради него да отнема живота на други. С какво те са по-различни и по-маловажни - и те имат близки хора ,които ще страдат за тях.Колкото и да ми е мъчно ,щях да се примиря че любимият човек се е слял със Силата и да продължа да живея с надеждата ,че някой ден отново ще го видя ,този път завинаги...( "There is no death, there is the Force" - любимата ми част от кодекса на джедаите) Цитат: Според Сидиъс, разпадането на тялото му се дължи на огромното му могъщество в Силата, което буквално разяжда тялото му, тъй като човешкото тяло не може да поддържа подобна титанична мощ. Той се оприличава на скала, която рухва под собствената си тежест. Неговото мнение има точно толкова покритие, колкото и това на Микал. Гледните точки на персонажите не са официален канон. Нали осъзнаваш ,че всичките тези идеи за несъществуването на Тъмната и Светлата страна ,всички те са гледни точки и лични мнения на персонажи ( като Вергере ),следователно те също са неофициален канон (или направо може да се каже че не са канон).Това са просто лични мнения на тези герои ,това не означава че са прави и разбиранията им за "Обединяващата сила" са 100% непоклатима всеобща истина Така че ,твоите разбирания за силата НЕ СА по-канонични или правилни от моите ,подкрепящи традиционните за The Dark Side и The Light Side. И накрая , за да разведря обстановката ,поствам ТОВА ВИДЕО ,че се изпотроших от смях докато го гледах
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 14 Окт 2009 21:55
Видеото ме разби
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 15 Окт 2009 07:41
Magneto666666 написа: Видеото ме разби Туй го знам ТОВА е моя отговор
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 15 Окт 2009 08:09
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 15 Окт 2009 11:17
Der Meister написа: Е т'ва е най-големия култ - http://vbox7.com/play:01ee7b75 Знам го туй ! Баси якото е! за БГ простотията!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 15 Окт 2009 12:16
Чед Вейдър е най-големия
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2009 14:12
Fenrir написа: Btw, четях стари коментари в темата и си помислих, че не може да съм единственият, който да е забелязал, че буквите в думата "sith", могат да се пренаредят и да стане "shit". ;д Така че - jedi ftw! Тц, тц, тц... Всъщност, прав си. Също така "джедай" означава "глупак, наивник" на един южноамерикански диалект, а арабската дума "Малак" означава "ангел". Не се шегувам. Причината, поради която не сме "забелязали" подобни глупости е, че повечето тук сме интелигентни хора, а не олигофрени и умовете ни не са предразположени към правенето на идиотски асоциации. Ако си решил да се правиш на клоун - заповядай. Отдавна не сме гледали сеир в тази тема. Tiny написа: Many dark-siders experienced a change in the pigmentation of their eyes, as their normal eye color would transform into a luminous, sulfuric yellow. Often the skin would also lose pigmentation, becoming pale and mottled while veins became increasingly visible. The hair would also lose color, making it appear as though the dark-sider was aging rapidly. The user's voice would also be altered, becoming a few pitches lower and raspier. "Many" не означава "majority" или дори "most". Ако се поогледаш из Уукипедия, ще откриеш, че много малко сити демонстрират жълти очи или набръчкана кожа. Повечето са описани като красиви и харизматични - Екзар Кун, Аджунта Пол, Улик Кел-Дрома, Реван, Дарт, Каан, Гитани, Дуку, Каедъс, Крайт, Тейлън... Изглежда жълтооките изроди са изключението, което потвърждава правилото. Също така наблягам на факта, че никой не е доказал съществуването на връзка между състоянието на очите и използването на "тъмната страна". Това с гласа пък звучи направо смешно. В цялата сага имаме само 4-има сити, чиито гласове познаваме със сигурност. Плюс още неколцина, чиито глас е описан наративно. Да видим сега: Моул има само две реплики. И в двете си говори нормално. Дуку има МНОГО реплики... и във всички си говори с един такъв приятен, кадифен глас... Гласа на Вейдър не можем да го уточним, тъй като той говори през гласов апарат. Все пак, преди да бъде изгорен, той си говореше нормално - вярно, че викаше, но все пак си звучеше нормално. Поглед към Разширената вселена - за Каан, Гитани и Тейлън няма какво да разправяме, всички ги знаем. Единственото, което работи в подкрепа на доводите ти, е гласът на Палпатин. Out-of-universe обяснението е ясно - тъпият Лукас е искал да направи един колкото се може по-зловещ (чак до смях) злодей и просто не е помислил как това ще се върже с Новата трилогия. In-universe обяснение нямаме. Вече писах в talk page-a на статията, щом получа разрешение започвам да я едитвам. Tiny написа: The effects generally progressed over time and immersion in the dark side, and would not immediately affect one's appearance. Luke Skywalker suffered none of these effects during his brief bout of intense anger that allowed him to disarm Darth Vader, nor did Kyle Katarn during either of the times that he was (at least partially) driven by the dark side against Jerec and later Desann. In contrast, Teneniel Djo, after calling on the Dark Side to kill a Nightsister in the Battle of Dathomir, instantly acquired a burst blood vessel in her face, something common to the Nightsisters. Някой усеща ли как тук статията сама си противоречи? Уж било необходимо дълго излагане на влиянието на "тъмната страна", пък Тенениел Джо получила изпъкващи вени на лицето от раз! Някой да хваща логика? Tiny написа: In time, the corruption could go beyond mere cosmetic details and directly impair physical abilities. King Ommin of Onderon was a proficient Sith sorcerer for most of his life, and the dark side held him under its decaying influence until he eventually became incapable of movement and needed support from a cyborg exoskeleton in order to survive. The worst case of this transformation would be Darth Nihilus, who not only was completely consumed by the dark side mentally but also physically. He had become a living entity of the dark side of the Force and uncaring of all life. Доколкото мога да се сетя, крал Омин и Блекхол са единствените примери. Никой друг сит не е бил осакатен от "тъмната страна". От друга страна, познаваме десетки (може би стотици) здрави и атлетични дарксайдъри. Дори за Палпатин беше казано, че той само е изглеждал слаб и смачкан, а в действителност е бил все същия невероятен боец. Нихилъс няма нищо общо с това и честно казано не мога да разбера защо е турен там. Превръщането му в призрак не е страничен ефект от използването на "тъмната страна", а резултат от нарочното използване на забравени ситски техники. И защо "uncaring of all life" да е физически дефект? Мизантропията е психическо, не физическо състояние. Можем да кажем, че Нихилъс е социопат, но не и че е осакатен или обезобразен от "тъмната страна". Дааа, голям едит ще пада... Tiny написа: The dark side would have a even greater effect on the mind, as the user would become increasingly untrusting and quick to anger. Following Anakin Skywalker's transformation into Darth Vader, he believed his wife was plotting to kill him with Obi-Wan Kenobi. His paranoia and anger lead him to strangle her through the Force. Continued immersion in the dark side could even result in insanity, as in the case of Dark Jedi Boc Aseca, Alema Rar, and Joruus C'baoth. Вече обясних, че Вейдър има солидни доказателства, за измяната на жена си и гневът му е напълно обоснован. Няма да поствам стария си пост отново - идете няколко страници назад и го прочетете. Освен това, можем да видим мнозина доверчиви и спокойни сити. Крадо, Моул, практически целият орден на Дарт Крайт... Всички тези хора са вярвали на всяка дума на водача си. В този аспект особено блести Крадо, който все още обича и защитава жена си, макар тя да е джедай и да се опитва да го убие. За лудостта съм съгласен. Дарт Сидиъс неведнъж набляга на факта, че тайните на Силата не са за тези със слаба воля и адептът трябва да напредва бавно и полека. Тези, които бързат, биват смазани от Силата и биват смазани, подобно на скала, рухваща под собствената си тежест. Точно такъв е случаят с дадения за пример Бок Асека. Не знам защо са сложили за пример К'баот - при него проблемът не е в "тъмната страна", а в това, че е клониран чрез Спаарти цилиндър. Всички Спаарти клонинги са психично нестабилни, не само той. Пфуу, че дълъг пост... а сега трябва да пиша и още един
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 15 Окт 2009 14:38
Minotaur King, не мога да разбера от къде това самучувствие? Имаш се за много "хард-кор" геймър, сега пък и за много интелигентен. Е, последното не е баш така. Държиш се надменно и наричаш асоциацията м/у "sith" и "shit" идиотска и недостойна за "мислещи и интелигентни хора като теб и тези, с които контактуваш". Тази "асоциация я има и в KOTOR 1, където след като вземаш систска униформа на първата планета едни леко подпийнали пропадняци казват нещо от типа на "Hey you, shith, go away". Асоциацията е интересна и е напълно възможно да е била и търсена по един или друг начин. Но не е това въпросът. Въпросът е в това, че ти се самоопределяш като интелигентен. При това в някакъв форум. Народът е казал " Не се хвали сам, остави другите да те хвалят." Притовположното е просто комплексарско и говори за обратното.
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 15 Окт 2009 14:42
Emanuil написа: Minotaur King, не мога да разбера от къде това самучувствие? Имаш се за много "хард-кор" геймър, сега пък и за много интелигентен. Е, последното не е баш така. Държиш се надменно и наричаш асоциацията м/у "sith" и "shit" идиотска и недостойна за "мислещи и интелигентни хора като теб и тези, с които контактуваш". Тази "асоциация я има и в KOTOR 1, където след като вземаш систска униформа на първата планета едни леко подпийнали пропадняци казват нещо от типа на "Hey you, shith, go away". Асоциацията е интересна и е напълно възможно да е била и търсена по един или друг начин. Но не е това въпросът. Въпросът е в това, че ти се самоопределяш като интелигентен. При това в някакъв форум. Народът е казал " Не се хвали сам, остави другите да те хвалят." Притовположното е просто комплексарско и говори за обратното. minotaur king е официално похвален от мен Happy now, Emaniul?
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2009 14:58
"Самочувствие" се пише с "О" Ако още не си разбрал, не обсъждаме играта, а сетинга. Онзи се помъчи да се прави на оригинален, дрънкайки глупости. Ако има нещо, което мразя, то е пошлостта. Как да не му затвориш устата на такъв? И не, в играта не се среща думата "shit" или каквато и да било нецензурна дума. Има си забрани срещу това. Конкретно в KOTOR никой не нарича героя ти "шит". Най-близо до това са една група пияници на Тарис, но те фъфлят не за да те обидят, а защото са натряскани до козирката и завлачват думите. Етимологичните корени на "Sith" си ги има в нета. Ако онзи искаше да говорим за етимология, можеше да използва Гугъл. Единствената цел на поста му беше да троли и да оригиналничи. Да върви по дяволите. Трябва да определям хората според това, което другите мислят за тях, така ли? Значи ли това, че трябва да те мразя безпричинно, просто защото другите хора от форума те ненавиждат?
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 15 Окт 2009 15:07
Minotaur King написа: "Самочувствие" се пише с "О" Ако още не си разбрал, не обсъждаме играта, а сетинга. Онзи се помъчи да се прави на оригинален, дрънкайки глупости. Ако има нещо, което мразя, то е пошлостта. Как да не му затвориш устата на такъв? И не, в играта не се среща думата "shit" или каквато и да било нецензурна дума. Има си забрани срещу това. Конкретно в KOTOR никой не нарича героя ти "шит". Най-близо до това са една група пияници на Тарис, но те фъфлят не за да те обидят, а защото са натряскани до козирката и завлачват думите. Етимологичните корени на "Sith" си ги има в нета. Ако онзи искаше да говорим за етимология, можеше да използва Гугъл. Единствената цел на поста му беше да троли и да оригиналничи. Да върви по дяволите. Значи трябва да определям хората според това, което другите мислят за тях, така ли? Значи ли това, че трябва да те мразя безпричинно, просто защото другите хора от форума те ненавиждат? Самочувствие е очевидно как се пише. Грешката е техническа и не беше нужно да я изтъкваш.. Последната част от поста ти беше безсмислена. 1. Дори не погледнах кой е написал сравнението. 2. Тези, коит ме "ненавиждат" (твърде сложно чувство за толкова ограничени хора) са разни, които псуват хората само защото са новорегистрирани. Те нямат с какво да се занимават и къде да излеят недоволството от "живота" им. След като са видели какво е студенстки живот и са разбрали, че и там не се вписват просто комплексите са ги развалили съвсем. Те се самоопределят с форума, живеят в него. Той е свързан с цялостното им житейско развитие. Да кажеш, че мнението на подобни личности има някакво значение е глупаво. В конкретният случай си прав, обаче не ти е за първи път да пишеш все едно си над другите. За това те критикувам, не толкова за конкретната ситуцация. ПС Ти си от по-сериозните потребители, не споря. Точно заради такива като теб продължават да пиша тук, а не заради спамърите и комплексарите.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2009 15:53
Знам, че не беше нужно, затова сложих изплезената муцунка Последната част от поста ми беше логически дериват от това, което ти самият написа. Просто исках да ти покажа колко е глупаво да съдиш за хората по това, което другите говорят за тях. Нали знаеш, че в детството си Айнщайн е бил считан за малоумен? Относно отношението на хората от форума към теб - сигурен ли си, че и ти не носиш известна вина за това? Те вероятно си имат и по-важна работа от това да седят и да те псуват. Доколкото съм видял от темите, ти също не се показваш като най-учтивия човек - флеймът в повечето случаи е двупосочен. Охарактеризирането на останалите като глупаци, емота и комплексари вероятно също не спомага за изграждането на позитивен имидж. Логично е хората да реагират негативно на обиди. Винаги има полза от един аристократично-надменен елитист, който да те постави на мястото ти. Когато бях новак във форумите, преди 10-ина години и се държах като идиот, именно такива личности ме вкараха в правия път. Няма нищо по-мотивиращо от това да те стъпчат в калта няколко пъти и да осмеят. Да видиш след това какъв учтив станах, какви обноски придобих, какви маниери... ум да ти зайде, както казваше баба ми. Онзи по-горе ще стори добре, ако научи този урок. Мога да се сетя и за още няколко души във форума, на които ще им е полезен.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 15 Окт 2009 16:24
ToR ще има ли Collectors Edition?
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 15 Окт 2009 16:35
the_presator написа: ToR ще има ли Collectors Edition? Бе ние дата на излизане нямаме все още, ти за Collectors Edition питаш...
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 15 Окт 2009 19:46
Minotaur King написа: "Many" не означава "majority" или дори "most". Ако се поогледаш из Уукипедия, ще откриеш, че много малко сити демонстрират жълти очи или набръчкана кожа. Повечето са описани като красиви и харизматични - Екзар Кун, Аджунта Пол, Улик Кел-Дрома, Реван, Дарт, Каан, Гитани, Дуку, Каедъс, Крайт, Тейлън... Изглежда жълтооките изроди са изключението, което потвърждава правилото. Също така наблягам на факта, че никой не е доказал съществуването на връзка между състоянието на очите и използването на "тъмната страна".
^ И наричаш Крайт красив Имаш доста объркани представи за красота ,ми се струва. И почти всички които си ги изброил ИМАТ жълто/червено/оранжеви очи.Особено Реван ,Каедъс и Тейлън... мога да предложа "снимков" материал ако искаш.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|