Майката съм ти ебал бе, пикльо с пикльоNeon Black написа:И ти напоследък не тролиш дразнещо, а и ми е втръснало да се псувам с теб.
Paradise Lost ми харесаха страшно много, тегля дискографията, бутам в плейъра и отивам в кревата.
Майката съм ти ебал бе, пикльо с пикльоNeon Black написа:И ти напоследък не тролиш дразнещо, а и ми е втръснало да се псувам с теб.
4-ти Декември, зала Христо Ботев.Моридин написа: Paradise Lost ми харесаха страшно много, тегля дискографията, бутам в плейъра и отивам в кревата.
Reported as usual, но админът още не ми е отговорил.NhazUl написа:БЕЗ OFF-TOPIC и SPAM!
БЕЗ OFF-TOPIC и SPAM!
БЕЗ OFF-TOPIC и SPAM!
какво стана преди 2 годиниMax Payne написа:Хич няма да се учудя, ако админа започне banning spree тази вечер.![]()
Толкова бърже забравихме какво стана преди 2 години...
93.43% от вас не заслужават тази информацияdenik написа:какво стана преди 2 годиниMax Payne написа:Хич няма да се учудя, ако админа започне banning spree тази вечер.![]()
Толкова бърже забравихме какво стана преди 2 години...
![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif)
Знам/убеден съм, че 90% от посетителите в този форум НЕ заслужават да им поствам подобни оферти заради ТОНОВЕТЕ ABUSE по <кой да е адрес>, offtopics & spam ( включително и 50+ изпратени доклади от мен )Ahriman написа:
БЕЗ OFF-TOPIC и SPAM!
БЕЗ OFF-TOPIC и SPAM!
БЕЗ OFF-TOPIC и SPAM!
Ще си помисля дали заслужавате втора такава тема