Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Утре мач
Публикувано на: 10 Окт 2009 23:33

ЦСКА, Левски - всички са ташак бе, свини и говеда тъпи :!:

Да закрият БФС-то и тези пари да ги дадат за инфраструктура и болници - по-голяма полза :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 10 Окт 2009 23:41

Кипър дето последните 20-30 години ние ги научихме на футбол (справка - треньорите на големите им отбори в близкото минало са били основно българи), сега ни го набутаха.

Защитата играят дебют, склонен съм да ги оправдая.

За мен слабото звено е треньорът - както казах на първата страница, трябва ни чужденец или има само смърт.

DJ Cat, и двамата фейлнахме май :D Всичко единици

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 10 Окт 2009 23:50

Само да кажа, че без смяна на БФС-то няма как да стане. Хубавото на чужд треньор е, че няма да има субективността на нашите мсешници, това е важното, остава и добър да е и мани-мани :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 10 Окт 2009 23:56

Еми да трябва ни чужд треньор, който да не гледа кой каква "звезда" бил, ами да ги отсява по това колко играят и естествено без някой да му нарежда отгоре.

БФС няма да се смени, или поне Боби Михайлов - не. Нали гласуваха преди време, че Боби Михайлов няма да може да бъде сменен, освен ако не подаде оставка :lol:

Но той ще вдигне отново малкото останало доверие в нас феновете, ако наистина назначи някой реномиран европейски (НЕ СРЪБСКИ... абе въобще БАЛКАНСКИ) треньор!

Гърците го направиха и спечелиха еврото, руснаците го направиха и излязоха от голямата дупка от края на 90-те, грузинците го направиха и сега не са от калибъра на Сан Марино.

Наскоро четох, че Манчини изявил желание да поеме България, но това е по-скоро жълта клюка. Верно че е без работа в момента и верно че е топ специалист, но е абсурд да се говори такова нещо в момента. Очакваме изявление на Боби Михайлов относно въпроса с треньорите.
Добре, ще изгонят Мъри и Сираков и кой ще сложат?! Стойчо Младенов за n-ти път? Димитър Пенев, че съвсем да забравим за '94 и да го помним само с "Гошо вратарчето"? Балъков, който ще бъде поредната звезда от '94, ще направи 2-3 гафа и него ще го запомним само с лошо? Някой рандом сърбин, който видиш ли някога е тренирал Партизан или Цървена Звезда и айде сега бил голямата работа, щото тренирал отбор, който някога в миналото си е печелил ШЛ?
Кой? Кой? Кой?
мани, мани

Преди време Тери Венейбълс им се натискаше, дори беше склонил да живее в БГ и да взема мизерна заплата, но нечии интереси бяха над това.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2009 09:07

denik, фейлнахме,обаче подкрепям тезата ти,че треньора за нищо не става.Бтв много съм изненадан,как Белгия не бяха в добра форма уж....А Украйна са си силнички,ама Англия да се изложат така(няма значение,че са класирани)

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 11 Окт 2009 10:26

Орк - Паладин написа:
Еми то за това през последните 20 години в националния се викат основно левскари - викнаха веднъж яко чорбари и вижте какво стана.
Виктор Генев е много по-добър защитник от това леке Иванов,ама кво да се прави,викнаха него :shock:

Ти си по-кух и от градинарска лейка бе!
Ще те еба в тъпото леке дето си-какво правеше национала с левскарчетата?! 4:1 с Черна гора...айде моля ти се сега...
Не смей да обвиняваш цесекарите, щото Левски ги видяхме колко струват-помниш ли кога за последен път бихте?!
Аз пак ще кажа, че с тия пенсионери сме за никъде-според оня шибаняк, треньора, те били най-добре подготвени...хубаво де-Илиян Стоянов къде играе...ми Телкийски?!
То хубаво да се викат дърти футболисти, ама поне да извика Кушев-36 години, ама има 8 гола, нали?!
Пък тоя нещастник Генев трябва не в "Б", ми във "В" група да го пратят-и то преди да го трансферира да мине и пробни тестове.Щото, Алмитъпако, я си спомни отиграването на Генев на дербито...опазил Господ от такива балъци в националния...
Той Венцеслав Стефанов хубаво приказваше, ама Сираков вика да мълчи и да си гледа отборчето...то за него същото се отнася-национала спокойно може да се нарече "отборче"...
Да не говорим, че онез двамата тъпанари дето водят националния са незаменими-не само си въртят своите интереси, ами изглежда и тях ги използват-а пък и докато другия кретен, Михайлов, не се махни, тез двамцата също няма да се махнат...
С други думи-разтурва се националния, започва се на чисто, с нов чуждестранен треньор, и само с футболисти от бг първенството-а не да има 5 от тях-и ест те са виновни за загубата...честно, по-тъп си и от орк, алминаторче!
И ви казах, че колонката не става :lol: :lol: :lol:

Профил

Публикувано на: 11 Окт 2009 12:26

Dexter написа:
Орк - Паладин написа:
Еми то за това през последните 20 години в националния се викат основно левскари - викнаха веднъж яко чорбари и вижте какво стана.
Виктор Генев е много по-добър защитник от това леке Иванов,ама кво да се прави,викнаха него :shock:

Ти си по-кух и от градинарска лейка бе!
Ще те еба в тъпото леке дето си-какво правеше национала с левскарчетата?! 4:1 с Черна гора...айде моля ти се сега...
Не смей да обвиняваш цесекарите, щото Левски ги видяхме колко струват-помниш ли кога за последен път бихте?!
Аз пак ще кажа, че с тия пенсионери сме за никъде-според оня шибаняк, треньора, те били най-добре подготвени...хубаво де-Илиян Стоянов къде играе...ми Телкийски?!
То хубаво да се викат дърти футболисти, ама поне да извика Кушев-36 години, ама има 8 гола, нали?!
Пък тоя нещастник Генев трябва не в "Б", ми във "В" група да го пратят-и то преди да го трансферира да мине и пробни тестове.Щото, Алмитъпако, я си спомни отиграването на Генев на дербито...опазил Господ от такива балъци в националния...
Той Венцеслав Стефанов хубаво приказваше, ама Сираков вика да мълчи и да си гледа отборчето...то за него същото се отнася-национала спокойно може да се нарече "отборче"...
Да не говорим, че онез двамата тъпанари дето водят националния са незаменими-не само си въртят своите интереси, ами изглежда и тях ги използват-а пък и докато другия кретен, Михайлов, не се махни, тез двамцата също няма да се махнат...
С други думи-разтурва се националния, започва се на чисто, с нов чуждестранен треньор, и само с футболисти от бг първенството-а не да има 5 от тях-и ест те са виновни за загубата...честно, по-тъп си и от орк, алминаторче!
И ви казах, че колонката не става :lol: :lol: :lol:

"Ще те еба в тъпото леке дето си-какво правеше национала с левскарчетата?!"

Биха Кипър?И да,победиха Черна Гора с 4:1.

"Не смей да обвиняваш цесекарите, щото Левски ги видяхме колко струват-помниш ли кога за последен път бихте?!"

Това,че в момента отбора е в криза,не значи че играчите не струват.Същите тия играчи миналата година наебаха ЦСКА и им взеха титлата под носа.

"То хубаво да се викат дърти футболисти, ама поне да извика Кушев-36 години, ама има 8 гола, нали?!"

Ма разбира се,да викат 36 годишния Кушев на мястото на Бербатов,нищо че единия играе в Манчестър Юнайтед,а пък другия в Амкар :doh:

"Пък тоя нещастник Генев трябва не в "Б", ми във "В" група да го пратят-и то преди да го трансферира да мине и пробни тестове.Щото, Алмитъпако, я си спомни отиграването на Генев на дербито...опазил Господ от такива балъци в националния..."

По същия начин можеш да кажеш,че Бербатов трябва да го изпратят обратно в българското първенство,само защото пропусна дузпа срещу Евертън.
Виктор Генев направи грешка срещу ЦСКА,но пък за сметка на това беше една от основните причини Левски да паднат само с 1:0 от Виляреал.
Освен това Иванов с нищо не показа,че заслужава да играе в националния.По същия начин както плюхте Гаджев,така сега можем да плюем и Иванов.

"Да не говорим, че онез двамата тъпанари дето водят националния са незаменими-не само си търтят своите интереси, ами изглежда и тях ги използват-а пък и докато другия кретен, Михайлов, не се махни, тез двамцата също няма да се махнат..."

"Тия двамцата" докараха Левски до четвъртфинал в УЕФА и цяла България искаше Мъри да стане треньор и на националния.Ето го,стана.Защо още сте недоволни?Квалификациите ги загубихме не при Мъри,ами още при Пламен Марков.
Не може да правиш равен с Черна Гора и Грузия и после да се надяваш да биеш Италия и Ирландия.

"С други думи-разтурва се националния, започва се на чисто, с нов чуждестранен треньор, и само с футболисти от бг първенството-а не да има 5 от тях-и ест те са виновни за загубата...честно, по-тъп си и от орк, алминаторче!"

Еми да,то как не се е сетил тоя глупак Мъри да вика хора само от българското първенство.Това е наиситна чудесна идея,прати и-мейл на Боби Михайлов с текст "Здрасти аз съм случаен дебил от форум за игри,който въпреки възрастта си от 11 години,смятам че много разбирам от футбол и за това ще помоля,господин Михайлов,да си подадете оставката,същото да направят Мъри и Наско,да намерите нов треньор и да се избират само футболисти от българското първенство,защото те са много по-добри от тези които играят в чужбина" :doh:

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 11 Окт 2009 12:52

Браво на наще 4:1 е даже повече от очакваното само не разбрах кой го вкара гола щото трябва златен да го направят!

Доколкото за тренер чужденец и той немда да може да се оправи с наще балерини :Д

Искам скоро да играем срещу Грузия и да ни бият :lol:

Профил Skype

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2009 13:01

1. Черна гора са един невероятно силен и обигран отбор с чудесни футболисти и бла-бла-победа над тях, е равнозначна на победа над Люксембург...
2.Левски НЕ СТРУВАТ-били в криза, не знам си кво-като сте толкова добри, да излязат от кризата бе! А не да водят с 2:0 на ПРЕДПОСЛЕДНИЯ и същите да ги изравнят...струват те грънци!
3.За Бербатов и думичка не съм споменал да не бъде викан в национала-аз не съм от хейтърчета, дето при всяка възможност го ояждат. А кого да вика Мъри-Христов, или оня некадърник Йовов?! Айде моля ти се сега...
4.Генев бил с основна заслуга да паднете само 1:0 от Виляреал...и пак изсмукано от пръстите-като толкова струвате, защо не бихте 18(19) в испанското първенство?!
А пък Генев е нещастник-точка. Щом допусна такава идиотска грешка в мача на годината, значи ще допусне същата и в национала-> не е за националния...
Иванов няма какво да го коментирам-не съм го харесвал, нямам и намерение...
Оу и още нещо-аз срещу Гаджев нищо не съм казал-защото само той и Вагнер играят...ама той пък игра в Гърция, тъй че chill.
5.Ооо това ми е любимото-абе балък, Стоилов и Сираков ли играха в ШЛ, или футболистите?! Много сте ми забавни такива идиоти, дето твърдите, че треньорите правят играта...И двамата са боклуци, и двамата не стават-да не ти напомням Бате-Литекс 4:0, а после оная мишка Мъри се измъкна като прадня из гащи.
Да ти кажа, един от най-некадърните треньори е...и ми се оправдавай, че Марков е провалил национала...
6.А тая последната глупост дето я изтърси...мне, не си изобщо забавен и оригинален...да не говорим, че далеч не съм на 11...ама ти се надявай, че спориш с лапенце де...всички знаем кой е идиота на форума...

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2009 17:07

http://sportal.bg/news.php?id=199550
Алми, да го прочетеш това цялото, ако обичаш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2009 17:24

ба колко сте прости сите :shock:

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2009 17:55

Sturm написа:

И ти покрай нас...

Профил

Аватар
В момента играе: Test Drive : Unlimited
Публикувано на: 11 Окт 2009 20:05

Sturm написа:

Пък ти голям хейтър го раздаваш... :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2009 20:12

Dexter написа:
Sturm написа:

И ти покрай нас...

не отричам

въпроса е, че станалото станало, едва ли не със сашко ше си издерете очите.
еби му майката бе човек, аре преживейте го това. супер инфантилно ми се вижда целия този спор.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2009 20:49

Dexter, леке такова, за Йовов или добро или нищо!

Профил ICQ Skype WWW

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2009 20:56

Ем, аз на Алминатора няма да му оставам длъжен-точка.
Леке, Йовов като вкара 10 гола тоя сезон, ще бъде "добро"-дотогава ще е "ЗЛЕ!!!"

Профил

Аватар
В момента играе: всичко
Публикувано на: 11 Окт 2009 20:57

от мачове не се интересувам

Профил

Аватар
В момента играе: Test Drive : Unlimited
Публикувано на: 11 Окт 2009 20:59

OneHitKiller написа:
от мачове не се интересувам

Ми не пиши в темата тогава бе... :roll:

А иначе за мача, пълна излагация. Мъри да си ходи imo :|

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2009 21:01

Dexter написа:
Леке, Йовов като вкара 10 гола тоя сезон, ще бъде "добро"-дотогава ще е "ЗЛЕ!!!"

Разбирам, ти си от "готините" петокласници, които си мислят, че за да си добър футболист трябва да вкарваш голове... Аре хОди чети спортала и се върни с още мъдри мисли.

Профил ICQ Skype WWW

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2009 19:15

zip0 написа:
Dexter написа:

Разбирам, ти си от "готините" петокласници, които си мислят, че за да си добър футболист трябва да вкарваш голове... Аре хОди чети спортала и се върни с още мъдри мисли.

Нищо не разбираш ти, е-е-х. Не ми се прави на големия разбирач...
Извинявай, ама каква е ролята на нападателя?! Да позная...да вкарва?!
А Йовов какво прави?!По-точно какво танцува?!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com