Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 02 Окт 2009 15:07
Drovage написа: 360 when you see it, you'll turn 360 degrees and walk away!
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
darkslayer
|
|
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 03 Окт 2009 17:31
Andrey358 написа: РС-то си е перфектната платформа. Единственият проблем не е от техническо естество, а факта че много игри умишлено излизат само за конзоли. Тупалките например. Аз лично отдавна не съм чак толкова запален геймър, че да давам пари и за конзола (машина специално предназначена за игри), при положение че мога да си играя на компютъра и да си върша и куп други неща на него. Ако бях...с 10 години по-млад сигурно щях да искам да имам и компютър и конзола, но сега това ми се струва излишна загуба на пари и което е по-важно, на време. Ето тук съм абсолютно съгласен с теб.
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 05 Окт 2009 14:12
PC
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 05 Окт 2009 18:11
Ahriman написа: Drovage написа: 360 when you see it, you'll turn 360 degrees and walk away! Личи си кой е бягал от часовете по математика...
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 05 Окт 2009 21:05
Личи си кой не е слушал тъпи шеги за х-кутията.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 06 Окт 2009 02:29
Max Payne написа: Личи си кой не е слушал тъпи шеги за х-кутията. Верно е... Ама като гледам не съм изпуснал много
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 06 Окт 2009 16:50
Kindzadza написа: Ahriman написа: when you see it, you'll turn 360 degrees and walk away! Личи си кой е бягал от часовете по математика... Личи си кой е бягал от часовете по английски...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 06 Окт 2009 17:48
^
People who didn't get it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 06 Окт 2009 22:02
[quote="Sentry Личи си кой е бягал от часовете по английски... [/quote] Технически погледнато трябва да върви назад. И "шегата" е пълна глупост.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 06 Окт 2009 23:01
"walk away" значи "отивам си" или "оставям", няма нищо общо с посоката...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 06 Окт 2009 23:58
Sentry написа: "walk away" значи "отивам си" или "оставям", няма нищо общо с посоката... ^ People who still don't get it Аналогията е със завъртането на 180 градуса, т.е. директното обръщане в противоположната посока и след това "walk away" отдалечаване. Като оставиш настрана това, че Kindzata не схваща майтапа, той си е съвсем прав, че няма логика в изречението, щото въртенето на 360 те връща в първоначалната посока.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 07 Окт 2009 02:04
Пич, "отдалечавам се" значи движение в посока противоположна на посоката, в която се намира нещото от теб, тоест посоката "away". "Away" е едно и също независимо дали носа ти сочи към нещото или не. Съвсем възможно е да се завъртиш в пълен кръг и след това пак да тръгнеш надалеч от нещото, което е пред теб. Естествено действието е напълно ненужно, но като цяло изречението е правилно и смислово и граматически, тъй като and е дума която обозначава независимост на действията. Ако изречението беше "you'll turn 360 degrees to walk away", тогава щеше да е грешно.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 07 Окт 2009 04:53
Sentry и ти ли стана госпожа в този форум ?
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 07 Окт 2009 06:03
Да си ме видял с показалка и кок, учебник в ръка, цайси с дебели рамки и твърдения без един смислен аргумент? И аз така си помислих. Просто когато се събудя в три часа през нощта с температура, запушен нос и болка в главата, която съвсем спокойно може да е резултат от цял чифлик ковачи изработващи медни камбани, имам някаква вътрешна нужда да се заям с някого, който проявява интелектуални умения сравними с тези на същество, изпълзяло от канала в банята.
За съжаление толкова пропаднали същества вече рядко се намират, затова сега се ограничих с безобидно обясняване на логика на твърдение на човек, който в случая, струва ми се, не е имал лоши намерения към някого.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 07 Окт 2009 06:54
Yeah.... И аз имах подобни дни, с които исках да се заяждам или просто да спора с някого Btw най-фън се спори с 15-17 годишни емо момичета по Twilight филма
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 07 Окт 2009 10:10
Sentry написа: Пич, "отдалечавам се" значи движение в посока противоположна на посоката, в която се намира нещото от теб, тоест посоката "away". "Away" е едно и също независимо дали носа ти сочи към нещото или не. Съвсем възможно е да се завъртиш в пълен кръг и след това пак да тръгнеш надалеч от нещото, което е пред теб. Естествено действието е напълно ненужно, но като цяло изречението е правилно и смислово и граматически, тъй като and е дума която обозначава независимост на действията. Ако изречението беше "you'll turn 360 degrees to walk away", тогава щеше да е грешно. Изречението е грешно, нарочно или не - това е идеята.
|
|
|
|
|
R7KWHR3k
|
|
Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 11 Окт 2009 20:53
две хикс на четвърта плюс 18алфа квадрат плюс 21коренквадратен от88 е РАВНО на!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 11 Окт 2009 20:57
OneHitKiller написа: две хикс на четвърта плюс 18алфа квадрат плюс 21коренквадратен от88 е РАВНО на! Връъ ти го, идиот!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 17 Май 2010 17:18
gogoslavov написа: Ей TILL LINDEMANN И ТЕБ ЛИ ТЕ КЕФИ RAMMSTEIN (THE BEST)
RAMMSTEIN Für Immer бати епик офтопик
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 17 Май 2010 20:57
Аз съм моторист и предпочитам бензин! Бахти и тъпата тема, честно... Поне да беше направил анкета, бе, дечко!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|