Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Wirus (sry za ezika na safe mode sum)
Публикувано на: 28 Сеп 2009 21:28

izteglih edin arihv ot neta i kat go startirah kompa mi pokaza gre6ka i izgasna i sa kat go vklu4va i stiga do zarejdaneto na Windows i se restartira. Ideq kak da go opravq? eto ot tuk izteglih arhiva http://www.thekeys.ws/?look=nero+8.3.13 ... pe=serials . ako nqkoi moje da proveri koi virus e...ako en go otvarqte nqma da vi zarazi. molq pomognete 6tot nemam pari za preistal ili za nov komp.

Профил

Заглавие: Re: Wirus (sry za ezika na safe mode sum)
Публикувано на: 28 Сеп 2009 22:00

:D :D :D

Профил

Публикувано на: 28 Сеп 2009 22:08

dai celiq sait 6tot ne mi otvarq linkove :notfair: i mrs :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2009 23:07

Sturm написа:
Мри бе, спамърче.

Нищо лично ,ама и ти се застреляй някъде заедно с Емануилчо двамата ,че си приличате доста ,даже си мисля понякога ,че сте един и същ човек.

П.П. Не ти ли е малко неудобно точно па ти ,да ме наричаш спамер :?: Все пак ти си :bowdown: Властелина на спамърите

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 29 Сеп 2009 04:23

soules написа:
izteglih edin arihv ot neta i kat go startirah kompa mi pokaza gre6ka i izgasna i sa kat go vklu4va i stiga do zarejdaneto na Windows i se restartira. Ideq kak da go opravq? eto ot tuk izteglih arhiva http://www.thekeys.ws/?look=nero+8.3.13 ... pe=serials . ako nqkoi moje da proveri koi virus e...ako en go otvarqte nqma da vi zarazi. molq pomognete 6tot nemam pari za preistal ili za nov komp.
Дори и да махнеш вируса мисля, че ще трябва преинсталиране на линдолса. Иначе от Safe Mode пробвай да пуснеш антивируса ако може за да го намери.

Offtopic: Хора айде не и в този отдел на форума а ? Има чат направен специално за вас в основната страница на форума.

Профил

Публикувано на: 29 Сеп 2009 19:36

Демон хунтере, майка ти да еба, говедо шибано изпедерастяло.
А със стърн верно много добре се разбираме :). И аз почнах да се съмнявам да не сме един и същи човек.

Профил

Публикувано на: 30 Сеп 2009 00:52

:D :D :D

Профил

Публикувано на: 05 Окт 2009 15:12

Чакайте малко че нещо се обърках.Проблема май беше за пича с вируса не за това кой е по-по-най така че айде търсете си друо предаване.Ако си сигурен че е вирус тогава прави каквото са те посъветвали.Аз лично бих ти препоръчал да си фораматираш харда.Ако това не ти е версия пробваи с това: "http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=59884".Може да не е вирус а просто преебавка със софтоера.Ако върнеш регистрите ще се оправи 100%.Ако е от това...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com