Wirus (sry za ezika na safe mode sum)

Проблеми, съвети, ъпгрейд
soules

Wirus (sry za ezika na safe mode sum)

Мнение от soules »

izteglih edin arihv ot neta i kat go startirah kompa mi pokaza gre6ka i izgasna i sa kat go vklu4va i stiga do zarejdaneto na Windows i se restartira. Ideq kak da go opravq? eto ot tuk izteglih arhiva http://www.thekeys.ws/?look=nero+8.3.13 ... pe=serials . ako nqkoi moje da proveri koi virus e...ako en go otvarqte nqma da vi zarazi. molq pomognete 6tot nemam pari za preistal ili za nov komp.
bug

Re: Wirus (sry za ezika na safe mode sum)

Мнение от bug »

:D :D :D
soules

Мнение от soules »

dai celiq sait 6tot ne mi otvarq linkove :notfair: i mrs :rockon:
странник

Мнение от странник »

Sturm написа:Мри бе, спамърче.
Нищо лично ,ама и ти се застреляй някъде заедно с Емануилчо двамата ,че си приличате доста ,даже си мисля понякога ,че сте един и същ човек.

П.П. Не ти ли е малко неудобно точно па ти ,да ме наричаш спамер :?: Все пак ти си :bowdown: Властелина на спамърите
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

soules написа:izteglih edin arihv ot neta i kat go startirah kompa mi pokaza gre6ka i izgasna i sa kat go vklu4va i stiga do zarejdaneto na Windows i se restartira. Ideq kak da go opravq? eto ot tuk izteglih arhiva http://www.thekeys.ws/?look=nero+8.3.13 ... pe=serials . ako nqkoi moje da proveri koi virus e...ako en go otvarqte nqma da vi zarazi. molq pomognete 6tot nemam pari za preistal ili za nov komp.
Дори и да махнеш вируса мисля, че ще трябва преинсталиране на линдолса. Иначе от Safe Mode пробвай да пуснеш антивируса ако може за да го намери.

Offtopic: Хора айде не и в този отдел на форума а ? Има чат направен специално за вас в основната страница на форума.
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Алми

Мнение от Алми »

Демон хунтере, майка ти да еба, говедо шибано изпедерастяло.
А със стърн верно много добре се разбираме :). И аз почнах да се съмнявам да не сме един и същи човек.
bug

Мнение от bug »

:D :D :D
data47

Мнение от data47 »

Чакайте малко че нещо се обърках.Проблема май беше за пича с вируса не за това кой е по-по-най така че айде търсете си друо предаване.Ако си сигурен че е вирус тогава прави каквото са те посъветвали.Аз лично бих ти препоръчал да си фораматираш харда.Ако това не ти е версия пробваи с това: "http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=59884".Може да не е вирус а просто преебавка със софтоера.Ако върнеш регистрите ще се оправи 100%.Ако е от това...
Публикувай отговор