Батълфиилд пачове и експанжъни
- eatthisheal
- В момента играе: Battlefield
Belot
CS:TS
Flatout
PES 09
WoW
W3 - Обратна връзка:
Батълфиилд пачове и експанжъни
Фен съм на батълфиилд още от първата част,но не я цъкам сериозно.Не съм пробвал в мулти или пък да пачвам и слагам експове.Сега обаче съм се зарибил доста,та имам няколко въпроса
как стой въпроса с пачовете и експанжъните,като уоу ли е ? тоест слагам новия експ и не ми тряят пачове?
колко експанжъна имат бф2 и бф2142 и коя от тях е продължение на другата
бф винаги е имал малко карти,забелязах че всеки експ добавя карти и оръжия,ако сваля 2 експа и ги сложа 1 върху друг ще имат ли ефект и 2та или само 1я ще бачка?
мерси предварително
как стой въпроса с пачовете и експанжъните,като уоу ли е ? тоест слагам новия експ и не ми тряят пачове?
колко експанжъна имат бф2 и бф2142 и коя от тях е продължение на другата
бф винаги е имал малко карти,забелязах че всеки експ добавя карти и оръжия,ако сваля 2 експа и ги сложа 1 върху друг ще имат ли ефект и 2та или само 1я ще бачка?
мерси предварително
....в бийта братле супер бясно препускам,разни мазни фрази празни тъпи не допускам....
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Re: Батълфиилд пачове и експанжъни
Нормално ако една поредица е успешна , изтателите пускат така наречените Gold Edition, които са пълни с експанжъните на дадено заглавие. Разбирасе не всички са така но ето ти един жокер да потърсиш за такъв едишън 
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
-
Der Meister
- Обратна връзка:
БФ 2142 е продължение на БФ 2. БФ 2 има един експанжън - Special Forces. БФ 2142 няма експанжъни. Иначе и двете имат booster pack-ове, но ако не се лъжа не можеха да се инсталират на пиратско копие.
Booster-pack-овете на двойката идват безплатно с пач 1.50.Special Forces си е друга работа.
Battlefield 2
Expansions:
Battlefield 2:Special Forces
Booster Packs:
Battlefield 2:Euro Forces
Battlefield 2:Armored Fury
Battlefield 2142
Expansions:
няма
Booster Packs:
Battlefield 2142:Northren Strike (мапове за мулти.не бачка на пиратка)
Те тава е.
Ако искаш за по-старите версии(Vietnam,1942) кажи.
Expansions:
Battlefield 2:Special Forces
Booster Packs:
Battlefield 2:Euro Forces
Battlefield 2:Armored Fury
Battlefield 2142
Expansions:
няма
Booster Packs:
Battlefield 2142:Northren Strike (мапове за мулти.не бачка на пиратка)
Те тава е.
Ако искаш за по-старите версии(Vietnam,1942) кажи.
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
- eatthisheal
- В момента играе: Battlefield
Belot
CS:TS
Flatout
PES 09
WoW
W3 - Обратна връзка:
само да допълня че бф 2142 има и titan lite 2 експ иначе мерси за инфото,прочетох в замунда че не може да се слага експ на кракнат бф :С
бтв мисля си че бф2 е по-яка като атмосфера и геймплей от бф2142,прав ли съм?
бтв мисля си че бф2 е по-яка като атмосфера и геймплей от бф2142,прав ли съм?
....в бийта братле супер бясно препускам,разни мазни фрази празни тъпи не допускам....
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Тва titan lite е някъв руски мод, не е никъв експанжън. А дали си прав, че БФ 2 е по-яка от БФ 2142 - как може да си прав за нещо, което е субективно. И двете са добри просто зависи дали се кефиш на сай фай битки или предпочиташ реализма.
titan lite е мод... опа изпревариха ме.
2142 е пълен ташак, 2ката беше последната добра.
2142 е пълен ташак, 2ката беше последната добра.
Minotaur King написа:гаменче
- maximalniq
Battlefield Bad Company 2 ще унищужи всички modern war FPS игри.Тя и MW2 ,ще бъдат най играните FPS-та,зависи вече коя повече ще ти хареса.На мен лично BF BC2 ^^
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
1во виж си картинката на профилаmaximalniq написа:Battlefield Bad Company 2 ще унищужи всички modern war FPS игри.Тя и MW2 ,ще бъдат най играните FPS-та,зависи вече коя повече ще ти хареса.На мен лично BF BC2 ^^
2ро виж най-новото видео(тук в сайта) и после говори
По темата-де да знам свали там гарена пък....
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
- maximalniq
Брей,ще се "бием" ли какво?Bruno написа:maximalniq написа:Battlefield Bad Company 2 ще унищужи всички modern war FPS игри.Тя и MW2 ,ще бъдат най играните FPS-та,зависи вече коя повече ще ти хареса.На мен лично BF BC2 ^^
не те питам бе
Аз аватара си го виждам.Сега COD4 е най-доброто FPS,но според мен BC2 ще е най-доброто на пазара 2010 година.pcultimate написа:1во виж си картинката на профилаmaximalniq написа:Battlefield Bad Company 2 ще унищужи всички modern war FPS игри.Тя и MW2 ,ще бъдат най играните FPS-та,зависи вече коя повече ще ти хареса.На мен лично BF BC2 ^^
2ро виж най-новото видео(тук в сайта) и после говори
По темата-де да знам свали там гарена пък....
Не виждам с какво толкова ви раздразних като си изказвам мнението...
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
ама MW2 излиза 2009maximalniq написа:Сега COD4 е най-доброто FPS,но според мен BC2 ще е най-доброто на пазара 2010 година.
Не виждам с какво толкова ви раздразних като си изказвам мнението...
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Още от сега обявявам че незнам кой Battlefield и COD са излезли, но искам да попитам
Иначе за мен най-доброто фпс е Quake 3, а най-играното (и можеби ще остане таова дълго време) е CS.
Пс.Подчертах там нещо надявам се са да не почнете да ме псувате и да ми вадите километрични тези.
Как изчисли че първо 2 игри ще бъдат някога най-играни, че пък и вече реши коя от 2те ще ти е по-любимаmaximalniq написа:Battlefield Bad Company 2 ще унищужи всички modern war FPS игри.Тя и MW2 ,ще бъдат най играните FPS-та,зависи вече коя повече ще ти хареса.На мен лично BF BC2 ^^
Иначе за мен най-доброто фпс е Quake 3, а най-играното (и можеби ще остане таова дълго време) е CS.
Пс.Подчертах там нещо надявам се са да не почнете да ме псувате и да ми вадите километрични тези.
Reaching aural nirvana...
-
Steel
- Обратна връзка:
не, просто ще ти кажа да се махнешKamelot написа:Още от сега обявявам че незнам кой Battlefield и COD са излезли, но искам да попитамКак изчисли че първо 2 игри ще бъдат някога най-играни, че пък и вече реши коя от 2те ще ти е по-любимаmaximalniq написа:Battlefield Bad Company 2 ще унищужи всички modern war FPS игри.Тя и MW2 ,ще бъдат най играните FPS-та,зависи вече коя повече ще ти хареса.На мен лично BF BC2 ^^![]()
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism