Автор |
Съобщение |
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 15:22
Гиро мекицата написа: Learning points как се използват? Заменят се за скилове при някои npc-та.Примерно 5 ЛП срещу 5 точки strength или 10 ЛП за lockpicking и тн Max payne ти кат си цъкъл да му беше обяснил вместо да изтъкваш очевидното
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 16:11
Цитат: Q: What the hell is this? A: This is the Russian clone, with the English subtitles from the net, the intro video converted from the XBox version and the English audio extracted from the XBox version.
Нищо чудно, че ви прави мизерии. Сега ще видя на мен как ще ми е. edit: кокошките имат ебати бързите анимации за атака
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 18:02
Абе май ми прави проблеми само след alt+tab.Иначе за са си е идеално.А тоя цитат дето си го дал е неква ебавка,видео от хбокс и аудио от кура ми янко да бе...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 18:13
Wannabe написа: Абе май ми прави проблеми само след alt+tab.Иначе за са си е идеално.А тоя цитат дето си го дал е неква ебавка,видео от хбокс и аудио от кура ми янко да бе... Този цитат е от релийз .nfo файла на играта...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 18:15
Епа утре като ( ако ) излезе RELOADED релийс, теглете него да ви е спокойно. Дано бачкат сейвовете. Аз немах време да я цъкам много, ама от утре почвам здраво. Вие като какъв ще играете и към кои ще се присъедините ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 18:21
Не съм играл Готиците (не щото не ме кефят, ами така се е получило че винаги да забравям за тях/да ги пропускам) - тази игра много трудна ли ще ми се стори?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 18:22
Ми първо към Дон-а,после ордена и накрая маг...Така вървя на секи готик (наемник,паладин,маг)
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 18:37
Аз като я цъках снощи и диалозите не ги следях усърдно(голяма грешка в сериите,гледах май мачове...) и не ми стана ясно,кои са възможните фракции. Манастира(Инквизицията),На Дон Балъците и Харбър таун(който така и не разбрах дали е част от на Дон кемповете и въобще има ли го още) Като цяло играта е страшно мащабна обаче с интересен свят за експор.Бойната система се оказа доста дълбока и интересна въпреки лошите анимации.Играта е лудница на рпг,последно така се кефих на Готик 2 и Фейбъл.За мен няма какво да се чака друг релийс играта е пушка. Деник играта е пълно копие на Готик с много подобрения в бойната система,но като цяло всичко е 1 към 1.Начин на игра,пак трябва да се мазниш или дапечелиш репутация някак си,за да отключиш достъп до елитната част на кемпа(селото,града) и т.н. Просто чувството е,че играеш Готик 4.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 18:40
denik написа: Не съм играл Готиците (не щото не ме кефят, ами така се е получило че винаги да забравям за тях/да ги пропускам) - тази игра много трудна ли ще ми се стори? Най-вероятно малко по-бавно да схванеш бойната механика. Иначе аз невероятно ще се опитам да съм маг.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 18:45
Аре де никой ли не знае как да го оправя тоя проблем?Играема си е,но дразни супер много...На всички настройки е така , а аз съм над мин.-с6 celeron,7900GT,2Gb RAM
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 19:12
pcultimate написа: Аре де никой ли не знае как да го оправя тоя проблем?Играема си е,но дразни супер много...На всички настройки е така , а аз съм над мин.-с6 celeron,7900GT,2Gb RAM Еми играта си има някакъв филтър - далечните гледки ги позамазва. Не знам точно какво е при тебе, но на тъмни места или през нощта и на мене ми е перде отпред.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 19:30
Кире_Гръчата написа: pcultimate написа: Аре де никой ли не знае как да го оправя тоя проблем?Играема си е,но дразни супер много...На всички настройки е така , а аз съм над мин.-с6 celeron,7900GT,2Gb RAM Еми играта си има някакъв филтър - далечните гледки ги позамазва. Не знам точно какво е при тебе, но на тъмни места или през нощта и на мене ми е перде отпред. на предишната страница съм сложил линк
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 02 Окт 2009 00:05
Ама че странен проблем Навсякаде другаде contrast-а е засилен но не и персонажа Pcultimate провбал ли си да презапишеш или да я изтеглиш наново играта ? Ако проблема не е от това погледни форума им. http://forum.deepsilver.com/forum/forum ... b475&f=317
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 02 Окт 2009 10:48
Пробвай и нови драивери да си сложиш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 02 Окт 2009 18:19
И аз имам същия проблем като pcultimate. Във форумите пише, че се появява само на 7ххх карти и NVIDIA работят по въпроса.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 02 Окт 2009 20:44
StoRmsE3ker написа: И аз имам същия проблем като pcultimate. Във форумите пише, че се появява само на 7ххх карти и NVIDIA работят по въпроса. е,ми ще чакаме, то не пречи чак толкова де...F*cking gothic
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 03 Окт 2009 07:45
Я пробвай да удариш брайтнесса на макс , а контраста на 40% некъде. Аз така си оправих тъмнотията, а играта сякаш придоби съвсем нов вид.
|
|
|
|
|
Statis
|
|
В момента играе: Dragon Age: Origins
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 03 Окт 2009 21:09
Някой успял ли е да си намери свястна броня? Аз още си шляпам с дрипите и не ми са дава злато за ловджийски дрехи.
___________________________________ "There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 03 Окт 2009 21:19
Seigar -X- написа: Латафак !!
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 03 Окт 2009 21:38
Statis написа: Някой успял ли е да си намери свястна броня? Аз още си шляпам с дрипите и не ми са дава злато за ловджийски дрехи. В града има една дреха за 200 голд. Иначе обиколих почти целия остров и не намерих от някаде да се пада броня или поне свястна дреха
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|