Анатомията на Грей между другото е безкрайно велик сериал. Ебете се
ПП
Днес почва Family Guy
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Че то Анатомията и Хаус в основата си е едно и също - работата им, която не можеш да претендираш, че я разбираш или че "мислиш" с тях, освен ако не си биолог, и личния живот на героите и драмите им.Hurford написа:Дади, всеки е малко или много женчо, и да ви набутам анално на всички, които ще кажете не. Аз говоря за друго - някак си ми е безинтересно да гледам как ХИРУРЗИ си вършат работата. Това е почти толкова лошо, колкото ченгета. Дори и да има свестен бекграунд и драма на главните герои, няма да я забележа, ако основната линия не ми допада - именно случаите.
Ахаха ПУУНДДади написа:Иска ти се
ГЕЙСКА СОЛИДАРНОСТ!Hurford написа:Дади, всеки е малко или много женчо, и да ви набутам анално на всички, които ще кажете не.
Omega-x написа:Tiny, кой е мед.сериала, защото имаше един готин наскорот "Nurse Jakcie"

Другата седмица започва втората половина на 13ти сезон, а март месец 14ти сезон.Bruno написа:кога излиза south park

ти си още толко малък че не прайш разлика между мъже и жени и между хуй и ЦензураМУСТАКА написа:Дади, всеки е малко или много женчо, и да ви набутам анално на всички, които ще кажете не.