Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: ГЮМЮШ - от дека мое се изтегли сериало ПЕРЛА - турскио?
Публикувано на: 25 Сеп 2009 00:01

ееееее кире направо ме обиваш с всичките си постове много ме кефиш бате :lol: иначе май се казва ГЮМИУС

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 28 Сеп 2009 00:44

Ей.. ше ви туря на гюмюша ! :twisted:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 28 Сеп 2009 00:51

Говорим си за предаване в праймтайма на една от българските програми с най-висок рейтинг. Каквото и да се пусне - ще се гледа, че даже и ще се хареса. А е абсолютно естествено да не се хареса на интелигенцията, която е и в достатъчно малък процент, за да не е основна целева група, а точно на телевизионни consumer whores като бабичките и обикновения работещ човечец, който след работа се прибира, включва телевизора и гледа това, което му се пусне.

И не се лъжете, че сериали като Др. Хаус имат по-нисък рейтинг от Перла. Не е така. Просто изглежда телевизиите са на далавера като пускат евтини турски боклуци вместо скъпи продукции на FOX, затова и ни заливат с тях. И каквото и да си говорим, има непробиваема логика в това. :wink:

А ние тук далеч не сме в целевата група на тези излъчвания. Ние сме хора израсли в интернета и закърмени с английския език, на които, поне според моите виждания, им е неприятно да гледат дори и Др. Хаус дублиран на български, пък какво остава за турски помии?

AlShu, High_voltage, безсмислено е да си говорим за "нашенецът". Това е цялото човечество. На практика - да, ако се рекламира, ще се гледа, купува, консумира каквото и да било. Рекламата е основна движеща сила в днешния пазар. И то толкова силна, че се е разраснала дотам, че да не я и забелязваме. Утре като излезеш навън обърни специално внимание от колко реклами си обграден. Като започнем от огромните билбордове нашарени покрай всяка Софийска улица, на която има място за такъв, минем през светещите или не окачени табелки, та стигнем чак до принтираните на черно бяла хартия (а все по-често и оцветена хартия, за да привлича внимание) и залепени по осветителните стълбове листове на "малкия бизнес". Ние дори и не забелязваме банерите по сайтовете, които посещаваме. Поне аз лично не ги чета. И често се случва някой да ми мине покрай монитора и да прочете на глас първо (и естествено) шареното и движещо се нещо на страницата, а аз да затърся опулено по екрана това пък къде го пише. А това, че хората вадят дипломи за висше образование по реклама е безсмислено да го споменавам.
И след като изписах всичко това ми мина през акъла да погледна какви банери са сложени и в собствения ни форум, та чак сега обърнах внимание на розовата реклама на някакъв GIGABYTE Notebook. Досега само бях видял снимка на лаптопче със странен капак. :)

P.S. Това "ГЮМЮШ" с главните букви винаги първо го прочитам "ПОМОШ".

Профил ICQ

Публикувано на: 28 Сеп 2009 00:51

Гюмюш е много секси име :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 28 Сеп 2009 07:30

Турския език винаги ми е бил неприятен.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2009 09:02

Neon Black, точно защото сме претрупани с реклами би трябвало вече да сме си изградили имунитет и да ги игнорваме подсъзнателно.
А точно част от таргет аудиторията на сериала се пишат за най-големи патриоти и плюят по всичко турско по повод и без повод (което според мен е правилно :lol: )...а пък се радват на "Перла" (и други турски селяндурщини) и ходят на почивка в Турция :shock: .
Е точно това противоречие си го обяснявам така - "Абе аз не ги харесвам турците, обаче всички гледат "Перла" и всички ходят на почивка в Турция...значи и аз ще правя, като всички...". Ето това ме вбесява.
Как може, аз дето не съм никакъв патриот (и мразя маса български неща...които апропо и са си го заслужили), да съм по-голям туркофоб от тези типове? :shock:

Профил

Публикувано на: 28 Сеп 2009 10:16

Дори изкуствено създадените бивши югодържави са по-патриотични. Отиди в ислямска Албания да видиш дали има такова лизогзене към "турската култура" (в кавички щото "Турция" и "култура" са оксиморони). Тук сме някаква зомбирана маса, с която се ебават по какъвто си искат начин и чужденци и управляващи. Е, как няма на тези скапани подляри - сърби, гърци и "македонци" да не им завиди за устояването на националните интереси човек :?: :!: Не съм и аз кой знае какъв патриот, макар и да обичам страната, в която съм роден, но преди всичко съм пацифист, леко плах като характер, но това е подигравка - стига вече турски политици, турски новини, турски филми, турски инвестиции, турско мислене :!: То да беше и само това, но това е само капка във вира от продажност на хората в страната ни :!:

И не е работата да бъдем фоби, колкото да бъдем българи :!: Нация със достойнство и някакво себеуважение :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2009 22:33

Испанските сапунки примерно са снимани за Балканите, нали?
Нямаш основанието, знанието, възможността, та дори и образованието, НУЖНО за да изкажеш подобно твърдение с неуспоримата ти конкретност, която си вложил в изумително дългия си и обоснован пост.
Но да, абсолютно естествено е, когато някоя европейска телевизия е подучила зрителите си, че излъчва качествени продукции, да не се гледат такива нискобюджетни боклуци. Но виж, ако и там се рекламира, ще се гледа, поне докато зрителят сам не погледа достатъчно, че да направи разликата в качеството на пуснатата продукция в сравнение с други, излъчвани преди това. А това не е негативен резултат от рекламата.
Тук не е така.
Тук си гледахме няколко сезона на Хаус, CSI, дори и Спешно Отделение на времето. И понеже ефирното време не се запълваше с тези излъчвания, ВИНАГИ е имало и сапунки. Независимо дали ще са обедни или вечерни. И винаги са се гледали. И никога не са се гледали повече от трите сериала, с които дадох пример по-горе.

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 30 Сеп 2009 22:37

Хубаво щеше да е да прочетете очерка на авторите от в-к 24 часа от преди няколко броя на тема турски сериали.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2009 23:01

Те се осраха с тия турски сериали. Да беше само Перла. Ставам си по обяд, пускам телевизора докат' си наготвя нек'во едене, по сите телевизии сапунки, цъкам инфото и гледам "сериал - Турция". И то различни имена, щот' иначе щях да ги запомня. Трябва да са по-тъпи и от Перла, щом се излъчват по това време.

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2009 00:24

Еми бяха направили експеримент - стават рано в 5:50 и гледат цял ден телевизия по бтв.

Почват с турски сериал (повторение), малко бареков, иван звездев и мамите набързо, после латино сериал, после турски сериал, малко новини и слави, после турски сериал, после латино сериал, после турски сериал, росен и новини и после перла

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2009 19:46

Инджи означава Червени цигански очи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2009 19:48

Инджи значело перла бтв
а гюмюш било сребро
срсли

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2009 19:50

На мене това ми го каза турчин на 43 години бе!Твоето не е вярно :P

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com