Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim

Игри за PC
Аватар
Sentry

Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim

Мнение от Sentry »

Тези от първи ред са enchant-ове на оръжията, които се продават в гилдиите. За тях са необходими пари. Примерно в magic guild-а има enchant weapon услуга, за която всеки герой, който има достатъчно пари, отива и си я копува и оръжието му прави повече damage.

За party leader-а - определя какво ще прави партито като цяло. Примерно ако е paladin има по-голяма вероятност да ходи с партито да си защитава града или гилдията или слабите и т.н. Ако е rouge най-вероятно ще се втурне на attack постерите веднага, без да го е грижа дали е опасно или не.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Абе нещо ми забива на мисията с лича. Някои да знае как да я мина без да ми забие?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

Мене само веднъж по време на битката ми заби. Когато се лолднах го пребих без крашове .... но с 9 мъртви херота :?
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Абе да еба не мога да мина мисията с дракона :( Отначало ми идва и ми троши сградите :(
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Vermic написа:Абе да еба не мога да мина мисията с дракона :( Отначало ми идва и ми троши сградите :(
По предишните страници си има гайд за минаването й.
WeAreGettingClose
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Стига бе, тая мисия е много лесна, стига да не строшиш бърлогата на дракона. Просто слагаш отначало една кула отгоре и я upgrade-ваш и си строиш сградите от долната страна. Не е лошо и да се почне с Hall of Lords и да си наемеш някой по-силничък лорд, за предпочитане войн, който да може да ти помага със защитата отначало.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Seigar -X-

Мнение от Seigar -X- »

Ваш имал си късмет просто при дракона :D Това беше втората тактика, която пробвах но дракона си сменя таргетите бързо и нормално скача по гилдийте или в най-лошия случай Marketplace-а :( Моя проблем беше, че кулата постоянно беше под напрежение и то не само от боса дракон :? Enyway ако има хора, които им е писнало да седят на една мисия от 4 дена насам, ето един код за пари :arrow:

Tip: Cheat Code for Money
Отидете в My Documents/majesty/profiles/0/saves/campaigns/save0 (Направете си Backup задължително!) и намерете файла mission.sav и го отворете под Notepad. След като се отвори под Notepad, отгоре до File натиснете Edit и дайте Find (за по бързо) и напишете kingdomtreasure и ще бъдете препратени направо там кадето трябва да са вашите пари в сейва. Трябва да изглежда така...

Код за потвърждение: Избери целия код

{kingdomtreasure "money" 4000 "wood" 0 "id" 3}
До "money" са вашите пари. Сложете колкото смятате за нужни за да победите. Не се усирайте защото удоволствието от играта ще умре бързо така.
(by kom4o)
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Глупости кодове да използвате на тази лесна игра е грехота. Просто номера е да несе строи нищо на север. Може да направиш кула но или на нивото на главната ти сграда или на юг от нея. Просто дракога си има време за което идва и бие и ако строиш на север времето за което бие по сгардите ти е по голямо монеже му е по близко до къщата от която идва. Та нека си кърти квото е на север а ти си се развиваш на юг. След като се развиеш довонлно отиваш при вещицата и изпъляваш куестовете и после след като всички юнити ги наъюгрейдваш максимално даваш атака на дракона и голяма награда и си готов
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Seigar -X-, нещо в тебе е проблема, аз доста лесно си развивам града в тази мисия, просто малко по-бавно от обикновено. Горе-долу е същата трудността като мисията с лудия магьосник.
Аватар
delta_squadron

Мнение от delta_squadron »

Не знам дали е от играта или от компа ми, но като правя сейв, процеса става много, ама много бавно. Сигурно има 3-4 минути. При вас как е? :roll:
Аватар
Seigar -X-

Мнение от Seigar -X- »

При мене се записва сравнително бързо. Изглежда играта не ти се е записала много читаво. :?
(by kom4o)
Публикувай отговор