Автор |
Съобщение |
line
|
|
|
|
Заглавие: Малко помощ за WoW Публикувано на: 24 Сеп 2009 12:20
Изтеглих от замунда тази версия - http://zamunda.net/details.php?id=157827&hit=1Сървърът в който искам да играя поддържа версия 3.1.3 , та може ли такава инсталирана версия да се пачва,но не през launcher-a че май ми го обновява направо на 3.2.x. Ако може направо и линк със дадените пачове че се затруднявам да ги намеря. Благодаря за вниманието!
|
|
|
|
Unholy Man
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 24 Сеп 2009 16:20
line написа: Изтеглих от замунда тази версия - http://zamunda.net/details.php?id=157827&hit=1Сървърът в който искам да играя поддържа версия 3.1.3 , та може ли такава инсталирана версия да се пачва,но не през launcher-a че май ми го обновява направо на 3.2.x. Ако може направо и линк със дадените пачове че се затруднявам да ги намеря. Благодаря за вниманието! Google ползвал ли си бе?Аз си ги намерих за 10-тина минути...потърси по чуждите торент сайтове.
___________________________________ I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language... I know what i am...An Unholy Man..
|
|
|
|
|
papabear
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 24 Сеп 2009 16:36
___________________________________ Have no fear, papabear is here
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 24 Сеп 2009 17:55
Unholy Man написа: line написа: Изтеглих от замунда тази версия - http://zamunda.net/details.php?id=157827&hit=1Сървърът в който искам да играя поддържа версия 3.1.3 , та може ли такава инсталирана версия да се пачва,но не през launcher-a че май ми го обновява направо на 3.2.x. Ако може направо и линк със дадените пачове че се затруднявам да ги намеря. Благодаря за вниманието! Google ползвал ли си бе?Аз си ги намерих за 10-тина минути...потърси по чуждите торент сайтове. Еййй как винаги ще се намери някой малоумник да изръси легендарната реплика "ЗА GOOGLE ЧУВАЛ ЛИ СИ"
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
Unholy Man
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 24 Сеп 2009 18:12
А ти друга работа нямаш ли си дечко?Я ми прочети поста докрай, путьо.
___________________________________ I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language... I know what i am...An Unholy Man..
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 24 Сеп 2009 18:49
Unholy Man написа: А ти друга работа нямаш ли си дечко?Я ми прочети поста докрай, путьо. Поста ти е толкова полезен колкото и 1GHz процесор! Човека и сам може да се сети да погледне в интернет, вместо да спамиш най-изтърканата простотия "ВИЖ ГУГЪЛ" просто подмини темата
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
Unholy Man
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 24 Сеп 2009 18:54
[SpeC] написа: Unholy Man написа: А ти друга работа нямаш ли си дечко?Я ми прочети поста докрай, путьо. Поста ти е толкова полезен колкото и 1GHz процесор! Човека и сам може да се сети да погледне в интернет, вместо да спамиш най-изтърканата простотия "ВИЖ ГУГЪЛ" просто подмини темата Ти пак не ми дочете поста, лайнарче.Накъде го насочих?Оттам дето аз го изтеглих...Абе кво се занимавам с тебе.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 24 Сеп 2009 20:13
[SpeC] написа: Човека и сам може да се сети да погледне в интернет, FAIL! Щом, човека можел и сам да се сети да погледне в нета, какво аджеба дири във форума?
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 24 Сеп 2009 20:19
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 24 Сеп 2009 21:04
[SpeC] написа: Еййй как винаги ще се намери някой малоумник да изръси легендарната реплика "ЗА GOOGLE ЧУВАЛ ЛИ СИ" Как винаги ще се намери малоумник който винаги ще се прави на умен въпреки че е тъп като гъз.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 24 Сеп 2009 22:24
Drovage написа: [SpeC] написа: Еййй как винаги ще се намери някой малоумник да изръси легендарната реплика "ЗА GOOGLE ЧУВАЛ ЛИ СИ" Как винаги ще се намери малоумник който винаги ще се прави на умен въпреки че е тъп като гъз. Желязна логика
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
line
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 24 Сеп 2009 23:10
Оправих си играта,само че имам нов проблем.Нещо графиката ми се ебава.Още в менюто дето ми е героя,като вляза там,главата и краката му ту изчезват,ту се появяват Бъзиках настройките но нямаше ефект.Някакви идеи?
|
|
|
|
slayer515
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 25 Сеп 2009 17:05
смени си драйвърите на видео картата с по нови би трябвало да оправи проблема
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 25 Сеп 2009 23:14
[SpeC] написа: Unholy Man написа: А ти друга работа нямаш ли си дечко?Я ми прочети поста докрай, путьо. Поста ти е толкова полезен колкото и 1GHz процесор! Човека и сам може да се сети да погледне в интернет, вместо да спамиш най-изтърканата простотия "ВИЖ ГУГЪЛ" просто подмини темата Ебаааати и тъпото сравнение дето направи.С 1 гхз процесор могат да се направят толкоз много неща, че ти до толкоз не си и сънувал да можеш да броиш
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 26 Сеп 2009 09:28
Да и аз си мислих да го кажа,но пича явно е бил твърде малък,като ние се сцепвахме на 500MHz-овата пентиум 3ка
|
|
|
|
|
Unholy Man
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 26 Сеп 2009 10:31
Камелот,Уанейб, откажете се.Този твърдоглав пич просто е решил да се направи на интересен...прочетох му и другите постове.Дано да стигне заветното 100-но мнение и да се замисли малко...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Малко помощ за WoW Публикувано на: 26 Сеп 2009 16:42
Unholy Man написа: Уанейб
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|