Автор |
Съобщение |
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 21 Сеп 2009 23:16
Абе какво правят магическите кули? Имам чувство, че сами се поправят, обаче изобщо не стрелят и се чуда какъв им е смисала?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 21 Сеп 2009 23:52
Стрелят, ама леко
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 00:07
Имам чувство, че стрелят по веднъж само ако си купил едно дето струва 200 и после пак трябва да се купива. Ама реперват ли сградите около тях, сами ли се реперват? Кво им е приложението на тези кули, че немогат да ми защитът един мркет ебаси.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 10:48
Магическите кули започват да стрелят като си купиш това за 200 пари в тях, иначе - не. В Majesty 1 имаха и друга роля - разширяваха ти кръга на cast-ване на магии от Magic Guild-а, но сега не знам дали е така.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 12:49
Е тук мисля, че магиите от меджик гилда се катват навсякаде, само дето с по малак демидж ако са по далеко. Също така ъпгрейда за 200 стреля веднъж с него и после пак трябва да го купиш, или поне така ми се струва на мен, което си е яко тъпо.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 13:00
Аз мисля, че самата идея на магическата кула е много оригинална. Сама се прави и се самопоправя но си има магическия лимит И купуването (200 голд) е сякаш презареждане на Magic Charges (Както в DDO Wand-овете)
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 13:16
Много са слаби тия кули много ме дразнят, немогат да ми предпазват треид постовете дори.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 13:22
Трейд поста се слага на по скрито място защото все пак е на малко кръв. Ако дракон (в моя случай) или огре го нападне е нормално да разруши с 1 замах
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 13:27
Абе става дума за тези места по картата дето излизат магарета от тях и тръгват към пазара ти. Незнам как се казват ама аз строя по 1 кула до тях за да неми ги разбиват. Та става дума тази магическа кула неми помага да ги опазя
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 14:00
Seigar -X- написа: Трейд поста се слага на по скрито място защото все пак е на малко кръв. Ако дракон (в моя случай) или огре го нападне е нормално да разруши с 1 замах Обикновено слагам с 3-4 кули
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 14:19
Еми ти занчи даваш сичките си пари за кули ахахаха баси пича
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 14:25
Trade Post-овете са си вече наистина трудна задача за предпазване и спецялно когато са надалече. Имай предвит, че чудовиштата дори и ако се бият с героите ти ще се метнат веднага на магарето (Магарето магнит ли има?) Ако са много на далече тези постобе и имам проблеми с монстери аз слагам по пътя кули (нещо като пропускателни пунктове)
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 14:59
Аз немога да си позволя да слагам по пътя кули. Слагам кула до поста една от първите, не повече. Ако сложа кула по пътя цената им става непоносимо висока и нямам да имам кинтио да сложа на следващия пост кула. Истината е, че трябва да се ползват всичките видове кули, но просто невиждам приложение на магическата кула поне засега. Кулата на дуарфите ме кефи на макс, но изисква развитие и кинти, затова засега неги използвам успешно. Слагам една кула от първите близко до гробището в градът ми и една примерно от другата страна на главната ми база до дупката от която излзиат гадове. Немога да слагам по пътя кули, по добре тези пари да ги дам за героичета или развитие, по-изгодно ми се струва.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 15:35
Не знаеш ли че можеш да увеличаваш времето и така да получаваш мангизи бързо. На картата с Краля на плъховете имах 14 кули и 7 на джуджетата
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 18:50
Само ламерите игарят с много кули. Ако искаш да направиме едно мулти да видиж за какво говоря.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 22:17
iddqd написа: Само ламерите игарят с много кули. Ако искаш да направиме едно мулти да видиж за какво говоря. Олеле бе педал ти дето не можеш ми говориш тука ми казваш че съм ламер ти еба майката на тебе.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 22 Сеп 2009 23:55
Вместо да псуваш като каруцяр можеше да изиграеме една игра да видиме кой е ламера ама вече си ми ясен. Та така сега да питам тези дето разбират. Първо за сградата Inn. Кво прат героите в нея? Зареждат си кръвта ли? И след ъпгрейда и когато направя парти с геройчета кво представлява тва парти? Забелязах, че който е парти лидер има звезда в листа с героите, ама как да знам кой е от неговото парти? И как да разбера кой герой не е от парти, че да го включа в друго парти? Абе изобщо кво правят тиа партита? Друг въпрос. Когато някои същества несе харесват кво става. Примерно правя елфи и дуарфи и си е ок бият си се с гадовете, ама пише, че несе харесват. Също така несе харесват вещичките дето правят скелети и паладините. За ъпгрейдите от гилдите въпрос. Та значи на първия ред до самите геройчета има ъпгрейди те постоянно ли са активни като умения към оръжието? На втория ред в гилдите ъпгрейдите предполагам са само магии които използва Your Majesty. На третия ред ъпгрейдите ми се струва, че са умения които се аддват към героя и той ги използва отвреме навреме. Така ли е? Също когато направя разни ъпгрейди от арморите трябва ли героя да влезе в арморито за да земе ъпгрейда?
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 23 Сеп 2009 08:44
Inn-а (Ниво 1) е нещо като Save Point за Hero-тата. Много пъти когато останат на малко кръв те бягат или в гилдията си или в таверната да се заредят с кръв. Спасявала ми е много пъти херотата тази таверна Иначе това за партитата е фън След като се направи парти те постоянно ходят заедно. А за да разбереш дали някой не е в парти просто натискаш бутона за правене на парти от таверната и чакаш. Ако никой не дойде значи всеки си е намерил мястото. Това за жужетата и елфите не съм много сигурен. Мисля че ако ги пъхнеш в едно парти тогава ще се джафкат (Като Гимли и Леголас ) За ъпгрейдите на гилдийте просто трябва да прочетеш туултипа. Иначе за ковача те трябва да ходят до макрета (ако не се бъркам) за да си купят новите item's.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 23 Сеп 2009 11:11
За upgrade-ите на гилдиите - на първия ред обикновено има наемане на герой, някакъв skill, който е като магия за играещия, но не точно, и някакъв upgrade, който се продава в гилдията за всички герои(както примерно upgrade-ите в blacksmith-а). На втория ред са магиите, които можеш да използваш срещу злато. На третия ред са специфичните умения на дадения тип герои, които те могат да учат в гилдията. За да се научат тези умения е нужен определен level на героя.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Публикувано на: 23 Сеп 2009 11:20
Значи за уменията от 3 тиа ред трябва левел на героя? А за тези от първия ред не трябва левел така ли? Примерно изстрелването на различни стрели от реинджърите е умение от 3 ти ред, а тези от първи ред приемрно слагат повече демидж или нещо подобно така ли? Също така какво значение има кой е парти лидер?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|