Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: NFS : SHIFT! Публикувано на: 16 Сеп 2009 18:42
Аре бе, хора, играта вече е по тракерите а тема няма? Вярно, че след последните игри интереса намаля, щото не бяха това, което се очакваше, ама новото творение е страхотно! Няма да говоря за гафика - то за нея всичко е ясно.Звукът, изпипаността на адски много неща и цялостто играта е супер! Има невероятно култови модели в авто-парка ( мамака му, има ПЪРВИЯТ Nissan GT-R, 180SX, 200SX, BMW E36 M3, Maseratti MC12 и айде да не продължавам... ), състезанията са организирани по супер добър начин, има я дори една отсечка от Nurburgring Nordshleife! Камерата от шофьорската позиция е върната, като е изпипано адски добре - всичките табла са 1:1 с оригиналните, чувстваш се вярно в колата! За сега я цъкам и единственото нещо, което ме дразни, е че джойстика прави някакво супер гадно забавяне и ми е ааадски трудно с Tier 2 кола да завивам навреме :/ http://zamunda.net/details.php?id=188412&hit=1
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Statis
|
|
В момента играе: Dragon Age: Origins
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 16 Сеп 2009 19:02
___________________________________ "There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 16 Сеп 2009 20:18
заеко гей си устните ти са баш кат Цензура
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 16 Сеп 2009 21:32
Sturm написа: заеко гей си устните ти са баш кат Цензура Е ся кусури търсиш у момчето, дееба комплексара долен, погледни себе си и тогава съди другите..
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 16 Сеп 2009 21:37
ем не я е видял, голяма работа Скуиз, в другата тема съм писал доста относно личните ми впечатления за играта и съм адски доволен! Просто е върховна играта!!! Добре направиха, че я дадоха на ново и сравнително недоказало се студио, защото вече ми се драйфаше от лайненцата в EA Black Box.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 16 Сеп 2009 21:59
bulLshi7 написа: Sturm написа: заеко гей си устните ти са баш кат Цензура Е ся кусури търсиш у момчето, дееба комплексара долен, погледни себе си и тогава съди другите.. баща ти е комплексар, глей кво е направил.
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 16 Сеп 2009 22:15
Дорба е доста,но все пак нещо липсва чара на нфс.Поредицата винаги е имала една нотка на не много реалистично,по-екшън ориентирано шофиране,което я правеше уникална.Тва по скоро ми прилича на ТОКА или на гранд туризмо.Само заради готините коли я цъкам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 17 Сеп 2009 01:36
Sturm написа: баща ти е комплексар, глей кво е направил. Ти си типичен пример, гнидке Според мен играта е яка
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 17 Сеп 2009 02:47
denik написа: ем не я е видял, голяма работа Скуиз, в другата тема съм писал доста относно личните ми впечатления за играта и съм адски доволен! Просто е върховна играта!!! Добре направиха, че я дадоха на ново и сравнително недоказало се студио, защото вече ми се драйфаше от лайненцата в EA Black Box. Да, не съм я видял, шото търсех още първата дума да е NFS.Тъп съм, знам Иначе, впечатления ще пусна в другата тема, Wannabe има мааалко право, но това е за доброто на поредицата А Sturm нека си пише, дреме ми на гъза.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 17 Сеп 2009 03:38
denik ще спра да ти плащам семестрите , ке нищо не научи от т'ва образование
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 17 Сеп 2009 11:27
За неразбралите: Statis написа: http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=11&t=59736
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 17 Сеп 2009 16:58
Яка е, много реалистична и има добра графика.
|
|
|
|
|
play hard
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 17 Сеп 2009 21:14
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 17 Сеп 2009 21:21
Вижте два поста по-нагоре от моя...
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
spasi99
|
|
В момента играе: CS, CoD
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 18 Сеп 2009 12:46
Голяма стъпка в правилната посока. В сравнение с предишните няколко игри от серията тази вече прилича на нещо.
___________________________________ НЕ КЛИКАЙ ТУК!!! Мината ми.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 18 Сеп 2009 13:52
spasi99 написа: Голяма стъпка в правилната посока. В сравнение с предишните няколко игри от серията тази вече прилича на нещо. OH MY GOD ВИЖТЕ ПРЕДИШНИЯТ МИ ПОСТ!!!
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 18 Сеп 2009 13:58
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 18 Сеп 2009 13:58
pcultimate написа: spasi99 написа: Голяма стъпка в правилната посока. В сравнение с предишните няколко игри от серията тази вече прилича на нещо. OH MY GOD ВИЖТЕ ПРЕДИШНИЯТ МИ ПОСТ!!! Staff wannabe тихо.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS : SHIFT! Публикувано на: 19 Сеп 2009 19:06
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|