Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Halo ODST
Публикувано на: 13 Сеп 2009 01:21

Предлагам тук да се пишат коментари по предстоящото заглавие. Това е последното видео което пуснаха http://www.youtube.com/watch?v=3Dc7zGkW7g8 незнам дали ще са такива филмчетат в играта, но това определено е направено качествено.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Halo ODST
Публикувано на: 13 Сеп 2009 09:52

Не знам 120 лева за експанжън не ми се дават,тъй като не съм хакнал.Просто смятам да я пропусна,защото без това ме интересува само мултито(което на практика е старото),а след 2 месеца излиза кода :twisted: :twisted:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2009 12:52

Какъв е този кода?

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 13 Сеп 2009 13:40

CoD doh.Иначе за играта....едва ли ще я изиграя,защото историята на маринките честно казано не ме интересува,а геймплея не е мръднал(уауууу има приближаване на пистолета от първата Хейло-Revolution is what i say).Въпреки това трябва да отбележа,че в типичен Хейло стил историята е все така добре представена(от това ,което се знае засега де)и носи същото kick-ass усещане...Мулти също няма да играя,защото ми е писнало всеки път като отида в един приятел ,за да го видя,някакви 10-годишни да ръсят you're so gay!WTF hou diid u kil me nubzer etc.
Edit:дано филма да е като клипчето!

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2009 13:45

Явно толкоз разбираш от Хало. То е ясно, че геимплея е различен понеже одст маринката нма способностите на спартанците. По бавни са скачат по малко нямат сензори за движение, но пък имат други есктри применро нов вижън режим в който по лесно виждаш кво става. А това дето пишеш за 10 годишните е пълна простотия сигорен съм че умираш като луд в сърварите и ако изобщо си я играл в мулти по скоро ще ти писне да умираш отколкото да слушаш кой какво е казал. Мнението ти е ламерско.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2009 15:23

iddqd написа:
Явно толкоз разбираш от Хало. То е ясно, че геимплея е различен понеже одст маринката нма способностите на спартанците. По бавни са скачат по малко нямат сензори за движение, но пък имат други есктри применро нов вижън режим в който по лесно виждаш кво става. А това дето пишеш за 10 годишните е пълна простотия сигорен съм че умираш като луд в сърварите и ако изобщо си я играл в мулти по скоро ще ти писне да умираш отколкото да слушаш кой какво е казал. Мнението ти е ламерско.

1во трябва да си супер зле за да умираш много в Хейло,та тя сестра ми (11год) може да е играе без никакъв проблем...
2ро-уаууу имат Night vision!!!И го няма радара в долния ляв ъгъл...
3то как пък разбра,че са по-бавни-от всичките геймплей видеота ,които съм видял са си точно толкова бързи,а при скачането разликата не би се усещала ако го нямаше тоя UT геймплей...
4тоВсички се посират в коментарите-OMGGGGGG Firefight is so PwNZuR mah man!!!!??!@#@!,а какво е тоз режим-тададдадам!!!Survival-дават ти там 10 живота и те пускат срещу вълни от лоши...Again Revolution is what i say....

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2009 16:10

Само не започвайте пак с глупостите и споровете.В едно изречение като почнете ''революция-НЕ'',''овърхайпната и т.н'' . Факт е,че играта има страхотно мулти.За мен фпс-жанра е това мултиплеъра,ако искам сингъл ще играя рпг,шутъри в 3то лице,куестове и т.н. Аз имам хейло и заради един firefight и нови карти 120 лева няма да дам.Ако нямах хейло това е страхотна сделка,за човек,който иска всички мап пакове,сингъл и нов режим за игра.И стига ''няма нищо револиционно блаблабал''. Играта се играе с кеф и удоволствие,това е целта и.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2009 16:25

pcultimate сигорен съм че те разцепват в сърварите я си даи ника да го прегледам в бънджи нет да вида колко си умирал и колко си убивал. Играл съм доста Хало 3 мп и мога да ти кажа че ще умираш постоянно без да арзбереш откаде ти е дошло. Несе прави на големия чичко дето разбива малките дечица защото така падаш под тяхното ниво.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Сеп 2009 14:39

Аиде има я за теглене. http://arenabg.com/details.php?id=d5024628e4cb45e92eb4b3d457f16bc9f37fdf93&comms само дето в хбокс лайв акзаха че който я игаре преди датата на излзиане попада в бан листа.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 16 Сеп 2009 09:28

iddqd написа:
pcultimate сигорен съм че те разцепват в сърварите я си даи ника да го прегледам в бънджи нет да вида колко си умирал и колко си убивал. Играл съм доста Хало 3 мп и мога да ти кажа че ще умираш постоянно без да арзбереш откаде ти е дошло. Несе прави на големия чичко дето разбива малките дечица защото така падаш под тяхното ниво.

Не е чичко,8 клас е :Д

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2009 12:45

Нищо важното е, че по душа е чичко хехе

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2009 14:21

Пробвах вчера играта пипанта е още малко графика физики само дето на първите нива малко мрачна атмосфера не много характерна предвид зелените полянки на хало 3 :)
Като цяло доста добре надявам се да е поне толкова дълга колкото хало 3.Надявах се на филмчета като тези от хало уарс но пак са с енджина на играта.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2009 16:08

Аз гледах предавания по хбокс лайв и там казаха да не пускаме играта преи да излезе офицялно защото така попадаме в бан листа. Също така хора ми казаха че може да те баннат ако я игареш дори след това. Теб как нете е страх да я игареш? или си банат? Аз дори се замислям да си я зема оригинална, че да ми е по сигорно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2009 17:21

iddqd написа:
Аз гледах предавания по хбокс лайв и там казаха да не пускаме играта преи да излезе офицялно защото така попадаме в бан листа. Също така хора ми казаха че може да те баннат ако я игареш дори след това. Теб как нете е страх да я игареш? или си банат? Аз дори се замислям да си я зема оригинална, че да ми е по сигорно.

Ами аз не играя мулти не ползвам и лайва така че не ми дреме на мене.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2009 17:57

Добре де нали е на 2 диска като единият е със сингъл-а,тогава какъв ти е проблема?То е ясно,че не трябва да пускаш мултито ше изтърпиш малко.
П.С.1Историята добре ли е?В смисъл заслужава ли си да се изиграе,или е колкото за "ей така"
П.С.2Ти на колко години си?(iddqd)

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2009 18:05

Ще ти отговоря и аз ами няма сингле или мулти пуснеш ли играта на боска веднага се записва инфо кога е пускана и като пуснеш лайва и видат че в профила ти че си играл на еди коя си дата играта когато още я няма официално и бан тва е.Исотрията на Хало е добра но за да влезеш в час трябва да си играл 1 и 2 поне

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2009 18:11

dx4 написа:
Ще ти отговоря и аз ами няма сингле или мулти пуснеш ли играта на боска веднага се записва инфо кога е пускана и като пуснеш лайва и видат че в профила ти че си играл на еди коя си дата играта когато още я няма официално и бан тва е.Исотрията на Хало е добра но за да влезеш в час трябва да си играл 1 и 2 поне

Аз съм играл 1,2(PC) и 3 от средата нататък+всички книги.Та питам заслужава ли си да ходя до един приятел само заради кампанията,или не?

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2009 18:14

pcultimate написа:
dx4 написа:

Аз съм играл 1,2(PC) и 3 от средата нататък+всички книги.Та питам заслужава ли си да ходя до един приятел само заради кампанията,или не?

Ами не мога да ти дам оценка вчера играх точно 20мин не съм я врътнал за това написах и първоначални впечетления само...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2009 12:58

Аз си я поръчах оргинална. Много харесвам Хало серията и съм доволен от конзолата на майкрософт затова реших хем да ги подкрепя, хем да си игарая Халото спокойно в мултиплеър, понеже щяло да има банове за тази игра.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 17 Сеп 2009 13:23

Няма значение дали играта е оригинална или не.Те не гледат играта а гледат конзолата.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost