^Ти шегуваш ли се?

Това, че не е излезнала за любимото ти спам незначи, че е боклучива.
Та, играх я пред седмица на Кашончето и спокойно мога да кажа, че специално за мен това е най-добрата рали симулация от доста време насам. Няма я тази самота по пистите от Dirt 1, AI-то е на дота стабилно ниво, но не е безгрешно. Харесват ми подметките на пилотите по време на състезание. Ето един пример:
Финала на X-Games USA на стадиона в LA, състезаваме се аз, Кен Блок, Травис Пастрана, Танър фауст и Дейв Мира. Началото на втората обиколка пред мен са Кен Блок и Дейв Мира на една броня разстояние един от друг, по едно време между Мира и Блок се разиграва следния диалог:
-Try not to make any mistakes, Block
-I don't make mistakes, MirraИ точно след като Кен Блок го каза това, се заби с 50км/ч в едни бидони в страни на пистата и нямаше как да продължи.
Ммм, друго нещо, което ми хареса е новия Raid, вече не се състезавате на супер дълги обиколки, а надпреварите са дълъг спринт от точка А до точка Б. Има голямо разнообразие от джипове и trophy trucks.
Като цяло обаче не ми хареса каква луда реклама направиха с тази игра за американските пилоти (визирам Пастрана и Блок). Няма ги класическите писти в Англия, Гърция, Финландия. Trailblazer дисциплината е супер измислена, нещо като скапан аналог на Hill Climb-a от Dirt 1 и като цяло хич не ми харесва
Като минус бих сложил и скапаните коли, които според американците стават за ралита (Нисан 350з, Понтиак Солстис WTF????)
Като цяло обаче, играта е издържана на отлично ниво, ако се отдадете само на карането дори няма да забележите досадните хрумвания на Codemasters.