PS3 / PS3 SLIM разлика

Раздел за всичко конзолно от Magnavox Odyssey до текущото конзолно поколение.
Аватар
Manowarrior
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Обратна връзка:

PS3 / PS3 SLIM разлика

Мнение от Manowarrior »

Значи след много спорове със самия мен реших да си купя конзола, а не да си давам пари през година за ъпдейт на пц-то. Парите не са фактор - имам и HD телевизор 39' ако не се лъжа... Колебанието ми беше между PS3 и Xbox 360, но накрая се спрях на PS3. Въпроса ми е каква е разликата между PS3 и PS3 SLIM освен цената и това: 32% по-малка, с 36% по-лека и с 34% по-малко потребление на ток от оригиналните Playstation 3 модели?
И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
Аватар
Napster
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Обратна връзка:

Re: PS3 / PS3 SLIM разлика

Мнение от Napster »

Сам си отговори на въпроса. Отделно има и много други промени, но не засягам конзолата софтуерно.
Аватар
Manowarrior
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Обратна връзка:

Мнение от Manowarrior »

Ами това ще ми е първата конзола и искам с всичко да съм наясно преди да я купя. Изобщо не разбирам от конзоли. Въпрос - след като има интернет значи ли това, че мога да си браузвам на телевизора да речем? А могат ли да се индталират програми като скайп? Знам, че въпросите ми сигурно са уникално тъпи, но както споменах - грам понятие си нямам и искам да събера колкото се може повече инфо.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Няма никакъв смисъл да занеш каквото и да е за конзолата. Нито може да се хаква нито нищо. Зимаш си я купуваш си оргинални игри играеш ги и това е нищо сложно няма. Ако се преебе конзолата връщаш я да ти я оправят и нямаш ядове. Това е предимството на конзолите пред пц тата, че всичко е много по лесно и оптимизирано.
Ако толкоз ти се броузва и чати ще ти препоръчам да го правиш от пц то си, а на конзолата да играеш само игрички.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
botlik3

Мнение от botlik3 »

Една от най-големите разлики е, че на слим-а не може да се играят игри за ПС2. Също така джойстиците не са безжични.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Аватар
Napster
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Обратна връзка:

Мнение от Napster »

botlik3 написа:Една от най-големите разлики е, че на слим-а не може да се играят игри за ПС2. Също така джойстиците не са безжични.
:)

Джойстиците са същите.
Основните разлики са че липсва опцията на допълнителен OS, както и подръжката на PS2 вече я няма. (и преди си я нямаше де, нищо не тръгваше)

С една дума на никой не му дреме за тези неща. :)
Аватар
Manowarrior
Обратна връзка:

Мнение от Manowarrior »

Мерси много на всички за инфото. Ориентирах се към нормалния PS3, не знам защо - просто така. Няма значение дали ще е 5 кила или 4, след като важните неща са едни и същи. Тенк ю уанс агейн - катинар. [keke]
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

botlik3 написа:Една от най-големите разлики е, че на слим-а не може да се играят игри за ПС2. Също така джойстиците не са безжични.
На никой PS3 не могат да се играят PS2 игри.Ако си намериш 60гб от някъде ок.А и даже пак там имаше някои дето не могат.Смис NTSC и PAL,едните можеха а другите не можеха,нз точно кои,не съм се интересувал повече.
a.k.a Frosty
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

При Хбокса е по-яко, че пуска игрите от стария хбокс на висийа резолюция, а сонито си го пуска със старата си резолюция.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

задаваш отговори млади момко :D :D

ами наистина ти сам си даде отговор на въпроса, от всичките тия предилства единствено по-малкия размер ми прави впечатление, щото старата наистина си е доста прасе :)
там за теглото-не сме некви щатски нърдове, да се съберем в некое мазе някой да донесе конзолата и да цъкаме...абе искам да кажа че няма да я носиш наляво надясно тъй че теглото не е важно...
пък разхода на ток...еми...криза е...
Аватар
R7KWHR3k
В момента играе: всичко

Мнение от R7KWHR3k »

iddqd написа:При Хбокса е по-яко, че пуска игрите от стария хбокс на висийа резолюция, а сонито си го пуска със старата си резолюция.
:banli:
Хбох-а е тъп,РС-то е яко.
Аз имам комп за 3 бона и си цъкам Крайзис и Сталкер на Макс с около 50 кадъра!
А ти си играй на тъпите игри с ниско детайлни текстури и 30 кадъра в секунда. :lol:
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Не е истина колко си тъп.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

ае хами ти да не работиш за НАСА?
Аватар
ivo333

Мнение от ivo333 »

Аз лично бех ти предложил Xbox 360, но щом си спрял на PS3 си вземи Slim. Хардуера е същия и е много по-ниска цената. Да не говорим, че е по-малък.
kirilicata
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

^^ Да не говорим пък,че и баткото на слима,пада на същата цена.Освен това тъпия слим с този дизайн,ще има жълти екрани на смърта до припадане.По-добре да си вземе нормалния,и изглежда по-яко,и няма да има проблеми с него дълго време.По-добре на сигурно.
Аватар
Manowarrior
Обратна връзка:

Мнение от Manowarrior »

Към него съм се ориентирал. :wink:
JFK
В момента играе: Mafia.

Мнение от JFK »

Ами,изборът ти опира до това кой дизайн те кефи повече,и дали имаш намерение да инсталираш Linux.Също така,дебелият ПС3 има копченце за изключване отзад,а новият го няма.И ако искаш да държиш новия вертикално,трябва да си купиш поставка.Това е всичко ;).
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
play hard
Обратна връзка:

Мнение от play hard »

Слима е по-добръ*като дизайн* ... Както JFK каза опира до дизайн и до вкус ... Което повече те кефи ... Заслужава си парите определено!
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Слим е по-добър като дизайн? ХАхахахахХАХХАХахХАХАХАХхаХАХАХАХххахХАХАХАХАХХАХАХАХАХахаххХАХАХАХАХАХАХахАХХАХАХАХАХ
JFK
В момента играе: Mafia.

Мнение от JFK »

DJ Cat написа:Слим е по-добър като дизайн? ХАхахахахХАХХАХахХАХАХАХхаХАХАХАХххахХАХАХАХАХХАХАХАХАХахаххХАХАХАХАХАХАХахАХХАХАХАХАХ
Ами да,старият прилича на George Foreman грил.Пък и без това дизайна на ПС-а не е най-силната му страна.
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
Публикувай отговор