PS3 / PS3 SLIM разлика
- Manowarrior
- В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
- Обратна връзка:
PS3 / PS3 SLIM разлика
Значи след много спорове със самия мен реших да си купя конзола, а не да си давам пари през година за ъпдейт на пц-то. Парите не са фактор - имам и HD телевизор 39' ако не се лъжа... Колебанието ми беше между PS3 и Xbox 360, но накрая се спрях на PS3. Въпроса ми е каква е разликата между PS3 и PS3 SLIM освен цената и това: 32% по-малка, с 36% по-лека и с 34% по-малко потребление на ток от оригиналните Playstation 3 модели?
И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Re: PS3 / PS3 SLIM разлика
Сам си отговори на въпроса. Отделно има и много други промени, но не засягам конзолата софтуерно.
- Manowarrior
- В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
- Обратна връзка:
Ами това ще ми е първата конзола и искам с всичко да съм наясно преди да я купя. Изобщо не разбирам от конзоли. Въпрос - след като има интернет значи ли това, че мога да си браузвам на телевизора да речем? А могат ли да се индталират програми като скайп? Знам, че въпросите ми сигурно са уникално тъпи, но както споменах - грам понятие си нямам и искам да събера колкото се може повече инфо.
Няма никакъв смисъл да занеш каквото и да е за конзолата. Нито може да се хаква нито нищо. Зимаш си я купуваш си оргинални игри играеш ги и това е нищо сложно няма. Ако се преебе конзолата връщаш я да ти я оправят и нямаш ядове. Това е предимството на конзолите пред пц тата, че всичко е много по лесно и оптимизирано.
Ако толкоз ти се броузва и чати ще ти препоръчам да го правиш от пц то си, а на конзолата да играеш само игрички.
Ако толкоз ти се броузва и чати ще ти препоръчам да го правиш от пц то си, а на конзолата да играеш само игрички.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Една от най-големите разлики е, че на слим-а не може да се играят игри за ПС2. Също така джойстиците не са безжични.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
botlik3 написа:Една от най-големите разлики е, че на слим-а не може да се играят игри за ПС2. Също така джойстиците не са безжични.
Джойстиците са същите.
Основните разлики са че липсва опцията на допълнителен OS, както и подръжката на PS2 вече я няма. (и преди си я нямаше де, нищо не тръгваше)
С една дума на никой не му дреме за тези неща.
- Manowarrior
- Обратна връзка:
Мерси много на всички за инфото. Ориентирах се към нормалния PS3, не знам защо - просто така. Няма значение дали ще е 5 кила или 4, след като важните неща са едни и същи. Тенк ю уанс агейн - катинар. [keke]
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
На никой PS3 не могат да се играят PS2 игри.Ако си намериш 60гб от някъде ок.А и даже пак там имаше някои дето не могат.Смис NTSC и PAL,едните можеха а другите не можеха,нз точно кои,не съм се интересувал повече.botlik3 написа:Една от най-големите разлики е, че на слим-а не може да се играят игри за ПС2. Също така джойстиците не са безжични.
a.k.a Frosty
При Хбокса е по-яко, че пуска игрите от стария хбокс на висийа резолюция, а сонито си го пуска със старата си резолюция.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Till.Lindemann
задаваш отговори млади момко
ами наистина ти сам си даде отговор на въпроса, от всичките тия предилства единствено по-малкия размер ми прави впечатление, щото старата наистина си е доста прасе
там за теглото-не сме некви щатски нърдове, да се съберем в некое мазе някой да донесе конзолата и да цъкаме...абе искам да кажа че няма да я носиш наляво надясно тъй че теглото не е важно...
пък разхода на ток...еми...криза е...
ами наистина ти сам си даде отговор на въпроса, от всичките тия предилства единствено по-малкия размер ми прави впечатление, щото старата наистина си е доста прасе
там за теглото-не сме некви щатски нърдове, да се съберем в некое мазе някой да донесе конзолата и да цъкаме...абе искам да кажа че няма да я носиш наляво надясно тъй че теглото не е важно...
пък разхода на ток...еми...криза е...
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
iddqd написа:При Хбокса е по-яко, че пуска игрите от стария хбокс на висийа резолюция, а сонито си го пуска със старата си резолюция.
Хбох-а е тъп,РС-то е яко.
Аз имам комп за 3 бона и си цъкам Крайзис и Сталкер на Макс с около 50 кадъра!
А ти си играй на тъпите игри с ниско детайлни текстури и 30 кадъра в секунда.
Не е истина колко си тъп.
- Till.Lindemann
ае хами ти да не работиш за НАСА?
Аз лично бех ти предложил Xbox 360, но щом си спрял на PS3 си вземи Slim. Хардуера е същия и е много по-ниска цената. Да не говорим, че е по-малък.
kirilicata
^^ Да не говорим пък,че и баткото на слима,пада на същата цена.Освен това тъпия слим с този дизайн,ще има жълти екрани на смърта до припадане.По-добре да си вземе нормалния,и изглежда по-яко,и няма да има проблеми с него дълго време.По-добре на сигурно.
- Manowarrior
- Обратна връзка:
Ами,изборът ти опира до това кой дизайн те кефи повече,и дали имаш намерение да инсталираш Linux.Също така,дебелият ПС3 има копченце за изключване отзад,а новият го няма.И ако искаш да държиш новия вертикално,трябва да си купиш поставка.Това е всичко
.
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
Слима е по-добръ*като дизайн* ... Както JFK каза опира до дизайн и до вкус ... Което повече те кефи ... Заслужава си парите определено!
Слим е по-добър като дизайн? ХАхахахахХАХХАХахХАХАХАХхаХАХАХАХххахХАХАХАХАХХАХАХАХАХахаххХАХАХАХАХАХАХахАХХАХАХАХАХ
Ами да,старият прилича на George Foreman грил.Пък и без това дизайна на ПС-а не е най-силната му страна.DJ Cat написа:Слим е по-добър като дизайн? ХАхахахахХАХХАХахХАХАХАХхаХАХАХАХххахХАХАХАХАХХАХАХАХАХахаххХАХАХАХАХАХАХахАХХАХАХАХАХ
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde