Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие: Re: MMORPG дискусия
Публикувано на: 03 Сеп 2009 18:13

О, Боже! Тини, трябваше ли да го постваш това? Довечера ще сънувам кошмари!

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 03 Сеп 2009 18:43

Tiny написа:
No Life Baby написа:
Засега играя ЛОТРО и играта ми харесва,не мисля,че сгреших като си я купих.Гипо къв ти е ника,ако се засечем :)

и ако някой друг я играе героя ми е Bahl lvl 15 Rune-Keeper

Нали се сещаш, че и име на сървъра трябва :D а rose online е сравнително старо заглавие. Гледах за него по sport.net по канал 3 преди доста години. Иначе, ако харесваш 'детска' графика и нямаш нищо против да грайндиш феички и гъбки може и да ти хареса.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:10

Tiny написа:
No Life Baby написа:
Засега играя ЛОТРО и играта ми харесва,не мисля,че сгреших като си я купих.Гипо къв ти е ника,ако се засечем :)

и ако някой друг я играе героя ми е Bahl lvl 15 Rune-Keeper

Нали се сещаш, че и име на сървъра трябва :D а rose online е сравнително старо заглавие. Гледах за него по sport.net по канал 3 преди доста години. Иначе, ако харесваш 'детска' графика и нямаш нищо против да грайндиш феички и гъбки може и да ти хареса.

WAAAAAAAGH!!!!!!!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:14

arthas6666 написа:
WAAAAAAAGH!!!!!!!

Ти не си този, за който се представяш. :o

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:17

Цитат:

Бе той е орк от Warhammer вселената на тайна мисия - не го закачай.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:19

Minotaur King написа:
Цитат:

Бе той е орк от Warhammer вселената на тайна мисия - не го закачай.

Вярно е!!!Идвам от една далечна галактика преди много,много години!!! :twisted:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:22

Цитат:
Вярно е!!!Идвам от една далечна галактика преди много,много години!!! :twisted:

Хами, грешка! Той бил Южан Вонг! Stay away from him!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:40

viewtopic.php?f=11&t=57999

Еми ей това е, сериозно :P .

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:52

No Life Baby написа:
Бтв сентри исках да те питам тва ROSE Online добро ли е?Играл ли си го,кво представлява

Ми ROSE или Rush On Seven Episodes е мморпг, със... сравнително детска графика. Може да се каже, че е подобна на Ragnarock, но не точно. Има четири класа, които търпят по две class смени, битките са стандартни point and click, има не много малко скилове и level-ите се качват сравнително бързо спрямо повечето други MMORPGта. Доскоро беше платена, но сега е безплатна. Като цяло играта не е лоша за времето, за което излезе, в момента също не е никак зле, ако можеш да прежалиш графиката, но според мен има и по-добри избори за игра.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Публикувано на: 04 Сеп 2009 11:52

Има една игра, която ми изглежда доста интересна. Но и май май малко трудничка особено ако нямаш кой да ти помогне в началото. Ийв. Някой играе ли я? Какво ще кажете?
Аз пробвам триала сега и е мн яко и графиките и замисъла, ама съм малко като пате в калчища хехе. Но пък изглежда на къде-къде по-високо ниво от уоу (във всяко едно отношение - софт, поддръжка и идеи)

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 04 Сеп 2009 12:03

brb написа:
Има една игра, която ми изглежда доста интересна. Но и май май малко трудничка особено ако нямаш кой да ти помогне в началото. Ийв. Някой играе ли я? Какво ще кажете?
Аз пробвам триала сега и е мн яко и графиките и замисъла, ама съм малко като пате в калчища хехе. Но пък изглежда на къде-къде по-високо ниво от уоу (във всяко едно отношение - софт, поддръжка и идеи)

Доколкото съм чувал от други играчи, играта е страхотна, но почти всички играчи са много напред и ще трябва да цъкаш доста сам. Друг проблем е, че ако ядосаш някой от тях и те пуснат награда за главата ти... нека кажем, че трудно ще прогресираш напред.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2009 12:16

Ако някой смята да играе AION, препоръчвам му да се регистрира на forum.aion.bg.
Форумът е направен от ММО ветерани, воювали заедно и един срещу друг с години в L2. Събрала ги е идеята за силна БГ гилдия. Не става въпрос за дечурлига, а хора с дългогодишен опит в сверата :o. Не всички са от Л2 разбира се. Много от тях са ми дългогодишни приятели и са причината, поради която бих пробвал играта, която иначе не ми допада нито със стил(пфф азиатско :? ), нито с това, че е на фракции, нито с производителя си... :lol:

Профил

Публикувано на: 04 Сеп 2009 17:57

Може ли няколко въпроса за Chronicles of Spellborn :oops:
Ще има ли рестарт 2010?
Има ли платени услуги или си е нормално?
Как стоят нещата с PvP и party-тата?
И за quest-системата не ми стана много ясно. Quest giver-ите подобно на тези от WoW ли са, или има нещо повече?
Как стоят нещата с гринда?

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2009 19:59

Emanuil, The Chronicles of Spellborn в момента е безплатна, няма никакви платени услуги и няма да има рестарт след 2010. Тогава ще се появи така наречения cash shop в играта, който ще предлага някакви платени неща, защото все пак играта трябва да се издържа от някъде. В момента има 2 сървъра - единия е с PvP ruleset, другия - с PvE. На PvP сървъра има open world pvp навсякъде, освен в началните две зони. На другия - общо взето си в безопасност в света, освен ако не отидеш в така наречените battleground зони, където принципно почти няма чудовища и можеш да се млатиш с другите играчи на спокойствие. Партита има, не знам колко е максималният брой на хората в тях. Когато си в парти с някого - не можеш да ги биеш. Има си и гилдии.

Quest-овете ти ги дават различни хора от света. Има голям брой куестове, можеш да разпознаеш, че има някой да ти дава куест по зелената книжка над главата му. Самите куестове рядко са "Отиди убий 20 вълка", въпреки че има и такива. Обикновено трябва да отидеш на някое труднодостъпно място, да убиеш някой определен там или да вземеш нещо, да намериш някого, и после да се върнеш. Когато станеш lvl 9ти ти се дава възможност да се присъединиш към High House, които се занимават с различни неща - общо взето дипломати, военни, търговци, изследователи и шпиони. След като си избереш фракция имаш куестове свързани с нея. По принцип отношенията между различните къщи са различни. Самите куестове са или единични(по-рядко) или организирани в някаква верига от куестове, обикновено доста дълга, която следва някаква по-голяма история. Има и Wanted постери, на които имаш да пукнеш главата на някой boss monster.

Level-ите обикновено се вдигат от изпълняване на куестове, можеш и да grind-иш, но честно казано не е препоръчително. Общо взето ще по всяко време се изпълнява някаква що-годе интересна история, която може да е много праволинейна или с някакви обрати, и самият grind не се усеща много. От към прогресия TCOS може да се сравнява със single player RPGтата по това, че играеш играта главно заради нея, но за разлика от тях, когато ти омръзне дадена история, спокойно можеш да поемеш по друга такава, която се намира на друг континент(shard в случая де). Интересното е, че битктие също не остават невъзнаградени. Когато не умираш известно време докато се биеш вдигаш Personal Experience Level, което е нещо като постоянен buff и ти вдига оценките през цялото време. Когато умреш, обаче, този level пада с 1.

С всеки обикновен level получаваш две точки за атрибути и една за skill. Самите skill-ове са организирани в set-ове, които се отключват за учене на lvl 1, 5, 11, 16, 24, 34 и имаш един skill, който се взима от quest. Самите skill-ове зависят от архитипа на героя ти и специализацията. Архитиповете са три - Warrior, Spellcaster, Rogue, специализациите са зависими от архитипа и са както следва:
Warrior: Adept, Blood Warrior, Wrathguard
Spellcaster: Ancestral Mage Rune Mage Void Seer
Rogue: Death Hand Skinshifter Trickster
Всяка специализация отговаря на едно от три магически направления - spirit, soul и rune, и има специални умения, позволяващи им да използват специални... неща, които са доста полезни в битка. Казвам неща, защото да доста разнообразни, примерно Blood Warrior-ите имат различни белези по себе си, които им дават buff-ове, Ancestral Mage-овете summon-ват familiar-и, а пък Skinshifter-ите си променят формата и могат да минат незабелязани покрай враговете си. Принципно можеш да си купиш нови неща на всеки пет level-а.

Самата бойна система има няколко аспекта - buff-debuff на атрибутите, защото повечето skill-ове зависят от тях, подреждане на въртящия се skill deck, и навързване на комбота с combo starter, combo continuer и combo finisher skill-ове. Като се има предвид ръчното насочване и това, че и самите skill-ове са доста изтрещели, се получават много добри битки.

Играта си има и лошите аспекти - какво ти е оръжието и бронята почти няма значение в битката(само ако си им сложиш sigil-и има значение), но и те си имат замисъла - има много екипировка, която спокойно можеш и да си оцветяваш и можеш да изглеждаш както си искаш. Дали ще ти хареса играта или не - не мога да кажа, но мога да твърдя че си заслужава да се опита.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Публикувано на: 04 Сеп 2009 20:21

Благодаря за информацията!! Непременно ще я пробвам :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2009 19:29

http://ng.neocron.com/index.php?id=114&no_cache=1

Някакви впечатления по това ММО? :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2009 20:10

The Chameleon написа:

Не [wacko2]

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2009 21:07

brb написа:

Страхотна е. :D

В интерес на истината се канех наскоро да я почвам пак.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2009 23:31

Гилд Уорс си играя .

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2009 09:16

arthas6666 написа:
The Chameleon написа:

Не [wacko2]

Спри се бе, дебил.

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com