Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Torchlight Публикувано на: 10 Авг 2009 01:33
Вчера докато бродех из diablofans.. случайно попаднах на нещо доста интересно. Игра разработваща се от създателите на Диабло, Mythos, Hell Gate London http://www.youtube.com/watch?v=NhrNZZf-dOkОчаква се през Септември, някой ако има повече информация да споделя
___________________________________ Life free or die hard
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 10 Авг 2009 02:23
Торчлайт ще има два модула - сингъл и ММО. Първия се очаква към края на годината, втория - година-година и половина по-късно. ММО модула ще се разпространява от Perfect World entertainment. Single Player модула ще е hub базиран, но за ММОто ще има overworld, по който да щъкат всички играчи. MMO модула също така ще има крафтинг, за разлика от сингъла, който ще е изцяло ориентиран към битките. Героите от сингъл версията няма да може да се ползват в ММО версията, може дори класовете да са различни между двете версии. Torchlight ще поддържа много mod инструменти, с които играчите могат да си играят. Някои от тях ще бъдат портнати в онлайн версията. Битките ще са по-различни. Всеки клас ще има по 10-12 уникални умения, от които само по 3 ще могат да бъдат активни в даден момент, което ще подложи на изпитание стратегическото мислене на играчите. Ще има user created content, като самите играчи ще събират парчета, от които да си ги направят докато играят. Практически user created level-ите може да бъдат безкрайни, стига да имаш достатъчно парчета. За ММО версията се знае, че ще бъде безплатна с микротранзакции.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 10 Авг 2009 12:02
Хохохо играта ми мяза на хубавка
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 10 Авг 2009 12:21
Ммм...ще видим колко ще е хубава, на мен ми грабна окото факта, че ще има "модинг тулс", които за мен винаги са били голяма зарибявка, така че ще пробвам играта като излезе
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 04 Сеп 2009 15:26
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 04 Сеп 2009 16:30
Най-голямата актракция в играта за мен е саундтрака ( предполагам целия? ), който ще бъде от не друг, а Matt Uelmen.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 04 Сеп 2009 19:20
Interview за Art стилаПичовете не използват shader-и!
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 05 Сеп 2009 14:28
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 15 Сеп 2009 04:19
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 15 Сеп 2009 08:54
Прилича на Диабло 3 с по-грозна графика
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 15 Сеп 2009 10:24
Дам... можеше да се очаква... все пак приликата между двете игри е същата каквато е между bioshock и modern warfare.
Както и да е. За графиката - не моге да кажа, че е по-грозна. Просто е напълно различна. На мен лично ми харесва. Самият стил е направен по такъв начин, че да няма нищо общо с това, което играта на blizzard предлага, да бъде уникален и запомнящ се, забавен и готин едновременно. При реализацията не е използван и пукнат shader, което е нещо невъобразимо рядко в наши времена.
И все пак играта излиза след месец и половина и разработката и е започнала няколко месеца след обявяването на Diablo 3, по което, както и да го гледаме, се е работило поне година и половина преди обявяването му, и още не му се вижда датата за излизане. Според мен е глупаво да се обръща толкова много внимание на него и да се пропуска толкова лесно тази игра.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 15 Сеп 2009 17:18
Някой може ли да ми обясни какво всъщност представлява shader-a? Sentry спомена че в играта не е ползван пукнат shader.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 15 Сеп 2009 17:50
HELLcry написа: Някой може ли да ми обясни какво всъщност представлява shader-a? Sentry спомена че в играта не е ползван пукнат shader. Има доста голяма разлика между shader и пукнат shader.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 15 Сеп 2009 17:54
Shader-ите са специфични инструкции, които се обработват на хардуерно ниво. Използват за да се придаде определен специфичен вид/ефект на картината(по-реалситично падане на сенките върху обстановката, bumbmaping, 2d анимационен вид, придаване на обем, etc). Проблемът с тези неща е, че се поддържат или не се поддържат хардуерно от картите, има проблеми с различни версии на shader-ите и, в края на краища, играта може да изглежда по 50 напълно различни начина според hardware-а ти, а ти искаш да изглежда по точно един от тях. Затова пичовете са си казали "майната им на всички shader-и" и в момента чувството за обемност на играта и анимационния и вид е в следствие на майсторството на художниците да рисуват текстурите по определен начин и яко програмиране, а не на някаква по-общоизползвана hardware-на шашма.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 15 Сеп 2009 22:18
Мерси за пълния отговор Sentry, сега поне вече ми е ясно всичко.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 16 Сеп 2009 03:04
InterviewHELLcry, май пропуснах да спомена най-важното - това, че играта не използва shader-и значи, че може би ще тръгне на каквато и да е видео карта. Може би дори на GeForce 4 ще тръгне и дори на вградените лаптопски карти на intel.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 17 Сеп 2009 18:05
Абе... може и да си я купя оригинална, ако ме изкефи на макс...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 24 Сеп 2009 11:11
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 24 Сеп 2009 18:10
Малко ли са игрите като Torchlight че продължават да повръщат още от тях? Като гледах трейлъра играта страшно много ми замяса на една друга Diablo-клонка - Fate... Вече става тъпо да пускат само подобия на легендата, и много се надявам в Diablo ||| да има повечко нови неща, щото...
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 24 Сеп 2009 20:08
Не мога да кажа, че е странно, но все пак в екипа на Torchlight участват хора както от екипа на Diablo 2, така и от този на Fate.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|