Автор |
Съобщение |
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 04 Сеп 2009 02:06
Вино от Глухарчета на Рей Бредбъри ,много приятна книжка.
Едит : Ще ме извинявате предварително ,но погледнах само първите 2-3 страници на темата. Защо да го еба пак ми се с струва ,че си мерите пишките ?!Ъъъ..."Хахааа та четеш Диабло! Четете истинска литература !"... и подобни.Темата е "Какво четем?" - какво четем СЕГА ,тази седмица ,в този момент ,днеска .Как разбирате какво е чел някой преди това и какво възнамерява да чете в бъдеще ?
Едит2 : Децата на Хурин - като мина по Славейков все я заглеждам ,но така и не мога да се реша дали да си я купя .Има ли общо с фабулата на Властелина или не ?В очите на Толкинистите може да изглеждам като еретик за туй ,че не съм информиран добре ,но това е положението ,сори .
Ай със здраве .
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
play hard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 04 Сеп 2009 10:51
Сега нещо съм се захванал да чета Хари Потър и е много интересна книга ... Ама филма не става за нищо ...
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 04 Сеп 2009 12:44
То пък и книгата е толкова тъпа Чета Sin City:Daddy's Little Girl,The Big fat Kill,A dame to kill for и Hard Goodbye. Скоро започнах Halo:Потопът и WarCraft:Трилогия на древните-Демонична душа Хейлото определено може и много по-добре,но WC-то ми хареса
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 04 Сеп 2009 19:01
Чудовищна Команда на Пратчет.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 04 Сеп 2009 19:06
Най-новата книга за езикът на тялото.
|
|
|
|
|
ManicSubsidal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 04 Сеп 2009 20:15
Ahriman написа: Само ТИ можеш да спасиш света на Пратчет.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 04 Сеп 2009 22:09
Аз приключих "Името на розата" преди известно време и след това изгледах и филма. Така че вече имам "голям шлем" по темата - изиграх играта, прочетох книгата, изгледах филма! Сега... "чета" книгата "Упражнения по стил" на Реймон Кьоно. Книгата представлява описването на една и съща банална случка (тя самата е на една страниччка) в 99 различни стила! Едновременно е смешна, понеже при някои от стиловете се получават доста забавни писаници (поради това, че навсякъде, където може, се вкарва елемент от въпросния стил), едновременно е и показателна за различните стилове на писане. Казвам "чета", защото тя самата е стотина странички, като те дори не са пълни. Ама в "технологичните паузи" на работа - толкова. Споменавам пък го, защото, имайки предвид колко много сме пишман писачите тук, може да бъде интересна за някои хора. След това пък ще пробвам "За писането" на Кинг - да видим какво ще каже "Майсторът", барем научим нещо (и по-важното - усвоим нещо).
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 04 Сеп 2009 22:12
Златоокия написа: Едит : Ще ме извинявате предварително ,но погледнах само първите 2-3 страници на темата. Защо да го еба пак ми се с струва ,че си мерите пишките ?!Ъъъ..."Хахааа та четеш Диабло! Четете истинска литература !"... и подобни.Темата е "Какво четем?" - какво четем СЕГА ,тази седмица ,в този момент ,днеска .Как разбирате какво е чел някой преди това и какво възнамерява да чете в бъдеще ?
Евала, че някой поне има акъл.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 04 Сеп 2009 22:44
МГР, недей така, взимам се на сериозно. Сиреч, имам се за писател с талант и опит.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 04 Сеп 2009 22:48
Hurford написа: МГР, недей така, взимам се на сериозно. Сиреч, имам се за писател с талант и опит. Не визирах теб, спокойно!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 06 Сеп 2009 19:56
High_voltage написа: Току що свърших трилогията "Троя" на Дейвид Гемел. Велика.
Остатъчната еуфория комбинирам с Blind Guardian - And then There Was Silence Имам чувството, че съм единственият човек на земята, който не можа да разбере защо тази трилогия е "велика", а не просто "добра" (вярно, чел съм само първата, но тя е достатъчна, за да даде представа). *** Глинени Крака на Пратчет и Вещерът: Кръвта на Елфите на Сапковски. С по две думи - първата е перфектната книга за Стражата, а втората - пълна издънка.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 06 Сеп 2009 20:55
Мерси за препоръката! Аз лично нямам особени проблеми да чета и на английски, така че и това е вариант. Ти откъде си намери книгите на английски? Имам предвид от България ли си ги взе или от чужбина? А между другото, книжката поради която бях написал цитирания от теб текст я мернах преди 1-2 седмици на една сергийка за книги на старо. Веднага я погледнах, струваше 2лв., което ме учуди, макар да е тънка. После като я запрелиствах се оказа, че е комикс... Не, мерси.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 07 Сеп 2009 00:09
ами аз май свърших книгите на Пратчет и сега съм се хванал с По пътя няколко пъти вече я почвам и не я довършвам, или я прочитам но с прескачане на цели глави, абзаци и тнт, обаче този път ще я прочета цялата
|
|
|
|
|
Statis
|
|
В момента играе: Dragon Age: Origins
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 07 Сеп 2009 09:02
Препрочитам "Сблъсъци" на Кинг. После, понеже не съм чел книгите на Дан Браун, мисля да почна "Шестото клеймо".
___________________________________ "There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 08 Сеп 2009 21:59
Много ме е яд ,че засрах Колелото на Времето след шестата книга ,но за мен лично ,качеството на поредицата сериозно спада след пета книга .Та искам да ви помоля да ми препоръчате готино фентъзи .Благодаря предварително .
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 08 Сеп 2009 23:13
Златоокия написа: Много ме е яд ,че засрах Колелото на Времето след шестата книга ,но за мен лично ,качеството на поредицата сериозно спада след пета книга .Та искам да ви помоля да ми препоръчате готино фентъзи .Благодаря предварително . Песен за Огън и Лед поредицата. Няма да съжаляваш. Аз чета "Земно Ядро" от Скот Сиглър. Доста добра хорър-фантастика.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 08 Сеп 2009 23:41
Нямаше ли кофти опит за екранизация на Огъб и Лед или е просто съвпадение в заглавията ?
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 09 Сеп 2009 08:03
В момента чета това: Лъвкрафт е голям.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 09 Сеп 2009 14:29
Max Payne написа: В момента чета това: Лъвкрафт е голям. Доста добро сборниче, мдам
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|