Може ли да си купя дирекно от вас броеве

Идеи за сайта и списанието
Аватар
Rey
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft

Може ли да си купя дирекно от вас броеве

Мнение от Rey »

Искам да попитам мога ли да си купя в момента от вас (PC Mania) два определени броеве на списанието. Става въпрос за 12/2006 и брой 1/2009. Ще ги купя с диск на пазарна цена 4 лева за брой. Въпроса ми е сериозен и очаквам такова отношения и ако мжое само някой от екипът да отговори дали въобще е възможно и т.н.
¦•••SHERIFA•••¦

Re: Може ли да си купя дирекно от вас броеве

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

Имаш всички други броеве и БАШ тези 2-та ги нямаш, a.k.a. колекцията да ти е пълна, или просто ТОЧНО определени статии/писания от тези списания искаш ? Ако е второто, мога да сканирам и предоставя в електронен вид, което вече неведнъж съм И правил. Резолюция и формат - по избор 8).

Изображение Изображение
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

оф то и аз имам едни 7-8 изпуснати броя от 2002 до последния, но още не съм тръгнал да ги издирвам... пък трябва :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Rey
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft

Мнение от Rey »

¦•••SHERIFA•••¦ написа:Имаш всички други броеве и БАШ тези 2-та ги нямаш, a.k.a. колекцията да ти е пълна, или просто ТОЧНО определени статии/писания от тези списания искаш ? Ако е второто, мога да сканирам и предоставя в електронен вид, което вече неведнъж съм И правил. Резолюция и формат - по избор 8).

Изображение Изображение

всъщност ми трябват за колекцията. Нямам още няколко, но тях съм си ги уредил пък тези не мога от никъде и пробвам да видя в склада на PC Mania
Side

Мнение от Side »

Шерифе ако можеш я ми сканирай от брой 06/2005 статията за World of WarCraft PvP Survival Guide моля те.Търси ме на скайп a4onatora ако ти трябвам :)
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Аватар
Rey

Мнение от Rey »

все пак някой бивш работник в списание PC Mania няма ли да ми отговори на не толкова трудния въпрос?!
¦•••SHERIFA•••¦

Implant написа:Шерифе ако можеш я ми сканирай от брой 06/2005 статията за World of WarCraft PvP Survival Guide моля те.Търси ме на скайп a4onatora ако ти трябвам :)
Изображение Изображение Изображение
Rey написа:все пак някой бивш работник в списание PC Mania няма ли да ми отговори на не толкова трудния въпрос?!
Що бивш, а не настоящ !? Макар че все тая де...

П.С.: Явно hosting-а на PC Mania, някой не си е платил за повечко GB трафик, щом не са сложили Attachments на файлове :D, или няма място на HDD. Иначе щяха да бъдат прикачени в поста. Нещо, което не само аз щях да се възползвам, а и доста други, за каквото и да е било.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Да, ама на хоста който ти ползваш не се налага да качваш по 2-3 клипчета дневно, нали?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
¦•••SHERIFA•••¦

:OffTopic:

Все ми е тая на кой host ще кача картинките, дали има опция за thumbnails или не. Важното е отсреща на какъвто и да е български ISP, да му се отварят картинките и за препоръчване - бързо.

Btw, до момента ( ~05:00h ) са качени точно 393 видеота ( 418 id достигнато, но има и трити ). Общият им размер е 5.16 GB - за 4 месеца. За 1 година, с това темпо, ~16 GB САМО видеота. А и до момента ( ~05:00h ) има качени общо 8 487 картинки ( аватари, thumbnails, screenshots и т.н., смесица ) с размер 607 MB - за 4 месеца. За 1 година - ~1.8 GB. И другите неща по сайта, качени, source files и т.н., да им сложил едни 200 MB грубо ( макар че може и да са бая повече ). И излиза, че за 1 година минимум ~18 GB storage трябва да има.

И после пак да кажат, че "нямало място за user attachments и за това е деактивирана опцията". Прости сметки са си т'ва.

Btw #2, има пуснато FTP отдавна 8).

:OffTopic:
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Да и аз искам да си купя брой 1. 2009г. Всъщност си го бях купил, но ми изчезна.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
Rey

Мнение от Rey »

И все пак няма ли да има отговор някакъв ?
Аватар
Rey

Мнение от Rey »

Никoй ли няма да отговори поне има ли ги в склада на PC Мания тези 2 броя. Никoй ли от списанието не е видял тази тема?
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Ако някой живее в Сливен или около Сливен-да пише на ЛС да се разберем-имам всички броеве от 4/2005 насам, така че ако някой иска-да казва!
WeAreGettingClose
Гост

Мнение от Гост »

имам ги и двата броя но не знам къде са дисковете...все пак мога и тях да потърся...ако искаш ме търси на скайп fire_es7771
Алми

Мнение от Алми »

Ти играеш Симс, не заслужаваш отговор :lol:
Публикувай отговор