Може ли да си купя дирекно от вас броеве
- Rey
- В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
Може ли да си купя дирекно от вас броеве
Искам да попитам мога ли да си купя в момента от вас (PC Mania) два определени броеве на списанието. Става въпрос за 12/2006 и брой 1/2009. Ще ги купя с диск на пазарна цена 4 лева за брой. Въпроса ми е сериозен и очаквам такова отношения и ако мжое само някой от екипът да отговори дали въобще е възможно и т.н.
-
¦•••SHERIFA•••¦
Re: Може ли да си купя дирекно от вас броеве
оф то и аз имам едни 7-8 изпуснати броя от 2002 до последния, но още не съм тръгнал да ги издирвам... пък трябва 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Rey
- В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
¦•••SHERIFA•••¦ написа:Имаш всички други броеве и БАШ тези 2-та ги нямаш, a.k.a. колекцията да ти е пълна, или просто ТОЧНО определени статии/писания от тези списания искаш ? Ако е второто, мога да сканирам и предоставя в електронен вид, което вече неведнъж съм И правил. Резолюция и формат - по избор.
![]()
всъщност ми трябват за колекцията. Нямам още няколко, но тях съм си ги уредил пък тези не мога от никъде и пробвам да видя в склада на PC Mania
Шерифе ако можеш я ми сканирай от брой 06/2005 статията за World of WarCraft PvP Survival Guide моля те.Търси ме на скайп a4onatora ако ти трябвам 
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
- Rey
все пак някой бивш работник в списание PC Mania няма ли да ми отговори на не толкова трудния въпрос?!
-
¦•••SHERIFA•••¦
Implant написа:Шерифе ако можеш я ми сканирай от брой 06/2005 статията за World of WarCraft PvP Survival Guide моля те.Търси ме на скайп a4onatora ако ти трябвам
Що бивш, а не настоящ !? Макар че все тая де...Rey написа:все пак някой бивш работник в списание PC Mania няма ли да ми отговори на не толкова трудния въпрос?!
П.С.: Явно hosting-а на PC Mania, някой не си е платил за повечко GB трафик, щом не са сложили Attachments на файлове
Да, ама на хоста който ти ползваш не се налага да качваш по 2-3 клипчета дневно, нали?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
¦•••SHERIFA•••¦
Все ми е тая на кой host ще кача картинките, дали има опция за thumbnails или не. Важното е отсреща на какъвто и да е български ISP, да му се отварят картинките и за препоръчване - бързо.
Btw, до момента ( ~05:00h ) са качени точно 393 видеота ( 418 id достигнато, но има и трити ). Общият им размер е 5.16 GB - за 4 месеца. За 1 година, с това темпо, ~16 GB САМО видеота. А и до момента ( ~05:00h ) има качени общо 8 487 картинки ( аватари, thumbnails, screenshots и т.н., смесица ) с размер 607 MB - за 4 месеца. За 1 година - ~1.8 GB. И другите неща по сайта, качени, source files и т.н., да им сложил едни 200 MB грубо ( макар че може и да са бая повече ). И излиза, че за 1 година минимум ~18 GB storage трябва да има.
И после пак да кажат, че "нямало място за user attachments и за това е деактивирана опцията". Прости сметки са си т'ва.
Btw #2, има пуснато FTP отдавна
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Да и аз искам да си купя брой 1. 2009г. Всъщност си го бях купил, но ми изчезна.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Rey
И все пак няма ли да има отговор някакъв ?
- Rey
Никoй ли няма да отговори поне има ли ги в склада на PC Мания тези 2 броя. Никoй ли от списанието не е видял тази тема?
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ако някой живее в Сливен или около Сливен-да пише на ЛС да се разберем-имам всички броеве от 4/2005 насам, така че ако някой иска-да казва!
WeAreGettingClose
-
Гост
имам ги и двата броя но не знам къде са дисковете...все пак мога и тях да потърся...ако искаш ме търси на скайп fire_es7771
Ти играеш Симс, не заслужаваш отговор