Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие: Re: [Официална тема]Формула 1: Сезон 2009
Публикувано на: 04 Сеп 2009 10:05

Фисикела във Ферари :shock: :lol:

Я не мога да повярвам, ебаси шока. Все едно да купиш Майкъл Оуен, дееба :Д

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2009 10:18

ей къци... :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2009 10:29

Понеже спортал е единствената медия, на която някои вярват :roll:

И някои по-сигурни източници:
http://www.ferrari.com/English/News/Pag ... S_Ges.aspx
http://planetf1.com/story/0,18954,3213_5535953,00.html
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 5606.shtml

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2009 10:35

Дади написа:
Фисикела във Ферари :shock: :lol:

Я не мога да повярвам, ебаси шока. Все едно да купиш Майкъл Оуен, дееба :Д

Чакай малко, какъв ти е проблема? Не стига че е опитен състезател, ами и недоволен...
Шумахер НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ!!! Проумейте го най-накрая.
И какъв ти е проблема с Оуен?

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2009 10:44

аз за оуен ти се надървих, не за фисикела

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2009 10:46

Момко, chill :lol: Проблемът ми с Оуен е, че няма никакъв проблем. Фен съм на Юнайтед, между другото и съм убеден, че ще вкара много голове ;-р Мисълта ми беше, че да вземеш Фисикела е точно толкова шокиращо колкото да купиш Майкъл Оуен :- )

И в тази връзка - никога нищо не съм имал против Фиси, със сигурност е по-добър от Лука :Р

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2009 11:02

Спокоен съм бе :lol:
Сега вече разбрах какво имаш предвид. То и Бадоер има опит, ама нали тая година няма право да правят тестове...тинтири-минтири, тъй че Фисикела си е доста добър избор...все се сещам за онова състезание в Бразилия на дъжда през 2003 дето ги прецака всичките и спечели :lol: :lol:
И за Оуен-аз съм му фен на него-и заради него-на Ливърпул. Но не и Юнайтед :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2009 19:51

1) Тъпите италианци сами си го слагат с това взимане на random италиански пилоти. Много яко. Не бих се учуидил, ако след две състезания махнат Фисикела и вземат Валентино Роси. А ако и той не им хареса, може да пробват с Роберто Баджо или Моника Белучи :D
2) Ман Ютд не купиха Оуен, взеха го безплатно. Много умен трансфер.
3) EDIT: /Изтрито заради off topic/ :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2009 20:14

Пич, фен съм на Ливърпул от 2000 година от един финал за някоя от купите срещу Арсенал.И тъй като първите биха съм за тях оттогава. Фактът, че Оуен вкара два гола тогава, го направи мой любим футболист. Но когато отиде в Реал не съм започнал да викам за тях :lol:
Стига сме спамили темата с глупости-една неоспамена да има и задължително трябва да бъде засрана!

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2009 20:54

Днес Кими с повечко горива на 3-то. КИМИИИИИИИ !

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2009 15:23

Fucking class, that :lol: :lol: :lol:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2009 15:24

Много съм недоволен. Не стига, че Макларън изпуснаха напълно заслужен подиум, но и най-омразният ми пилот - Рубенс 'The Cunt' Барикело спечели :( :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2009 20:14

Не мога да разбера защо Хамилтън се пънеше да настига Бътън в последната обиколка. Нищо де, добре дошло за КИМИИИИИИИИ.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2009 21:30

Защото големите никога не се отказват.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2009 22:05

Да, но това беше последната обиколка :lol: .

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2009 11:52

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=7575
15 Септември 2009
Лотус е 13-ият отбор във Формула 1
Легендарният тим подкрепян от малайзийското правителство
Отборът на Лотус стана 13-ият участник във Формула 1 за сезон 2010. Новината бе потвърдена официално днес от Международната автомобилна асоциация (ФИА). Легендарният отбор се е преборил с кандидатурата на БМВ-Заубер, която според представители на ФИА е била „забележителна", но неяснотата около бъдещите собственици на отбора е натежала при избора.

Участието на Лотус във Формула 1 ще бъде подкрепено от компанията Малайзия Ф1, консорциум между правителството на Малайзия и местни предприемачи. За шеф на тима е избран Тони Фернандес, който е изпълнителен директор на авиационната компания Еър Азия. От ФИА съобщават, че технически директор на Лотус ще стане Майк Гаскойн. Отборът, носещ легендарното британско име, ще използва двигатели на Косуърт.

Името Лотус се завръща като конструктор във Формула 1 за първи път от 1994 година. Фабриката на тима ще бъде базирана във Норфолк (Англия), която се намира на десет километра от завода за производство на автомобили Лотус. Фабриката е построена от Тойота като част от програмата на японския отбор във Формула 1. По-късно съоръжението бе използвано от Бентли за подготовка на състезателните им коли за участие в "24-те часа на Лю Ман".

Отборът ще разполага и с център за техническо развитие, производство и дизайн, който ще бъде построен до пистата "Сепанг", домакин на Гран при на Малайзия.
http://formula1.sportal.bg/news.php?id=7577
15 Септември 2009
Официално: Швейцарци купиха БМВ-Заубер

"Желаем на новите собственици много успехи занапред", заявиха от БМВ
Днес от БМВ съобщиха официално, че са договорили продажбата на отбора си във Формула 1 - БМВ-Заубер. Купувачът е швейцарската инвестиционна компания Qadbak, която представлява бизнес интереси от Близкия изток и Европа. Новите собственици получиха уверението на ФИА, че ако бъдат приети от отборите във Формула 1, бившият баварски тим ще вземе участие в шампионата догодина.

Германският автомобилен гигант БМВ обяви оттеглянето си след края на сезона на Формула 1 още през юли, но продължи да поддържа отбора, за да му осигури шанс за оставане в Гран при надпреварите.

"БМВ желае на новите собственици и на Петeр Заубер много успехи от сезон 2010 и занапред", пожелаха германците на своите наследници. "Компанията Qadbak, която ще поеме отбора, е сериозен инвеститор. Техен представител в него ще бъде швейцарецът Лионел Фишер", се казва още в изявлението.
http://formula1.sportal.bg/news.php?id=7578
15 Септември 2009
Рено махат Бриаторе, за да успокоят ФИА

Флавио псува Пикет по радиото
Босът на тима на Рено във Формула 1 Флавио Бриаторе ще бъде уволнен до дни, за да се умилостиви ФИА преди заседанието на Световния съвет на 21 септемри по повод на скандала с нагласенто Гран при на Сингапур. Фаворит за поста е Фредерик Васеур, който ръководи екипа на ART в GP2. Той от своя страна има общ бизнес с Николас Тод, син на Жан Тод, кандидат за президент на ФИА и бивш бос във Ферари. Ален Прост също е в списъка на Рено, ако се наложи екипа от Енстоун да си търси нов шеф.

Междувременно на бял свят излезе и транскрипцията от радиото на Рено, веднага след като Пикет се блъска в стената под прожекторите в Сингапур. Изводите си направете сами, но изглежда Фалвио е много ядосан от това което вижда. Много от специалистите са на мнение, че това е инсценировка и Браиаторе преиграва.

"Fu**ing hell ... my every fu**ing disgrace, fu**ing, he's not a driver", казва Бриаторе.

На български това може да се преведе горе-долу така: "Мамка му ... Шибан позор, той не е пилот".

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2009 17:36

Бриаторе :lol: .

Профил

Аватар
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
Публикувано на: 17 Сеп 2009 17:13

off/ Абе според вас колата ли е най-важното във F1 ?
питам просто ей така, щото едни тука до мен ся ми се праат на мн разбирачи . :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2009 18:12

Формула 1 е най-комплексният и сложен спорт на планетата. Като такъв няма един единствен фактор, който да може да те изведе до победата. Ако колата беше най-важното нещо, то Хейки миналата година със супер Макларъна требеше да се представи по-добре, нали? Likewise Алонсо не би следвало да може да постигне каквото и да било, а пък петте поредни подиуми на Кими + 1 победа с кола, която не е била подобрявана от месец и нещо, би следвало да е нещо невъзможно.

Да, колата Е важна. Точно толкова важна колкото пилота, отбора, стратегията, времето и купища допълнителни фактори, които влияят по един или друг начин. И им кажи на тия твоите, че Бътън винаги е бил добър пилот, просто никога не е разполагал с кола, която да му даде възможност да се бори за нещо съществено. :wink:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
Публикувано на: 17 Сеп 2009 18:49

Дади написа:
Да, колата Е важна. Точно толкова важна колкото пилота, отбора, стратегията, времето и купища допълнителни фактори, които влияят по един или друг начин. И им кажи на тия твоите, че Бътън винаги е бил добър пилот, просто никога не е разполагал с кола, която да му даде възможност да се бори за нещо съществено. :wink:

:P Мамка му , човече 1 към 1 им го казвам това, което казваш и ти... аааа хаха не е истина просто , продължават да ме убеждават , че "колата е най- важна другото Е*И МУ МАЙКАТА"

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com