Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: 1 септември 1939
Публикувано на: 03 Сеп 2009 17:08

ехе на 17 5 см брада...мани...

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Публикувано на: 03 Сеп 2009 17:10

Till Lindemann написа:

Той го каза, не аз. И стига вече на тая тема, все пак обсъждаме Втората световна.

Относно Дади с неговите снимки - показваш само едната страна на нещата. Вярно, че е имало много убити и аз съжалявам за това, но от друга страна, сме открили ядрената енергия. Не можеш да представяш нещата така едностранчиво. Без конфликт настъпва стагнация.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 03 Сеп 2009 17:42

Minotaur King написа:
Вярно, че е имало много убити и аз съжалявам за това, но от друга страна, сме открили ядрената енергия. Не можеш да представяш нещата така едностранчиво. Без конфликт настъпва стагнация.

Един истински Палпатин! :D :D :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 17:47

Цитат:
Един истински Палпатин! :D :D :D

Къде намеси Палпатин в дискусия за Втората световна пък ти :shock:

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 18:03

Беше уместен оффтопик. :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 18:28

Minotaur King написа:

Той го каза, не аз.

аз къде съм казал, че си ти

Профил

Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:46

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:51

top gum написа:
Между другото като си толкова убеден в ползата от военните действия, защо не си се насочил към военна кариера?

Защото съм слаб и болнав, мен дори в казармата не ме приеха.

Относно вижданията ми за войната - "I believe, therefore it's truth!" (Сократ)

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:59

Minotaur King написа:
Till Lindemann написа:

Той го каза, не аз. И стига вече на тая тема, все пак обсъждаме Втората световна.

Относно Дади с неговите снимки - показваш само едната страна на нещата. Вярно, че е имало много убити и аз съжалявам за това, но от друга страна, сме открили ядрената енергия. Не можеш да представяш нещата така едностранчиво. Без конфликт настъпва стагнация.

Ядрената енергия е открита през 1903 от Ърнест Ръдърфорд. Не точно "ядрена енергия" в истиниския смисъл на думата, но горе-долу тогава започва изучаването на радиоактивни елементи. Това което сме открили, по-точно са открили, през ВСВ е ядреното оръжие. Нещо не особено полезно. Абе изобщо, това за технологичният възход, бладорение на войната е много глупав мит. Естествено, няма как да се спори нормално в случаен форум, но да си кажа.

Edit: А межу другото, мисля, че Сократ не е говорил английски.

Профил

Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:01

Marv написа:

Възможно е някой в някоя точка в бъдещето да е превел мисълта му :shock:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:04

Ahriman написа:
Marv написа:

Възможно е някой в някоя точка в бъдещето да е превел мисълта му :shock:

Нали се сещаш, че не това беше идеята. Всъщност, явно е, че не се сещаш.

Профил

Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:05

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:09

аз пък си мислих, че Ръдърфорд е създал планетарния модел на атома чрез поредица от експерименти с пропускане на хелиеви ядра и електрони през златна пластина, а ядрената енергия(ся внимавай кво ще напиша, да не се изкажеш неподготвен)е открита от Фредерик Жолио-Кюри и жена му Мария Кюри :idea: :idea:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:15

Till Lindemann написа:
аз пък си мислих, че Ръдърфор е създал планетарния модел на атома чрез поредица от експерименти с пропускане на хелиеви ядра и електрони през златна пластина, а ядрената енергия(ся внимавай кво ще напиша, да не се изкажеш неподготвен)е открита от Фредерик Жолио-Кюри и жена му Мария Кюри :idea: :idea:

AAA ТИЛ В РАМПЕЙДЖ :!: :!: :!: Усетихте ли мощта и бързината на комбото! Знам, че си замесен в таен военен проект!

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:23

Още един глас против войната. На някой замъглен мозък може и да му се вижда приятно занимание, като по игрите/филмите/етц, но изобщо не е това. А тая тъпотия "без конфликт настъпва стагнация", Minotaur King, можеш да си я завреш където най-много ще ти хареса. Конфликтът ражда стагнация, момче. Като се препоръчваш във всеки пост за уберкултурния и начетен тип, значи се сещаш колко велики достижения на архитектурата/ изобразителното изкуство са били унищожени, как цели племена, села, градове, държави, империи са били заличавани заради тъпанари със сходни мисли с твоите. Не мисля, че това е цената за 2-3 парчета стомана.
бтв, Minotaur King, и ти, и аз знаем, че Сократ такава мисъл няма:) Или пък много злобно ти куца английския, та си я превел ЧАК толкова грешно, знам ли :roll:

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:28

Сириусе, казах "конфликт" не "война". Конфликтът не е задължително да бъде физически. Всеки път когато кандидатстваш за работа и спечелиш, ти лишаваш от място няколкостотин души. Това също е конфликт - борба, в която оцелява най-умният и най-добре подготвеният.

Тази мисъл на Сократ я бях прочел във форумите на една игра и естествено, че хората си я бяха написали на английски, все пак форумът беше американски. Цитирах я, както я прочетох. Относно разрушаването на градове и предмети на изкуството - ето ти още един цитат:

"The urge to destroy is also a creative urge!
- Михаил Бакунин

Относно английския ми - искаш ли да ти покажа мои постове, дълги 20,000 символа на перфектен английски?

@Till Lindemann: Това не го знаех. Винаги съм мислил, че Айнщайн собственоръчно е открил всичко.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:36

бе, човек, аз не говорих на тебе, за Marv беще това :wink:

пък и айнщайн май се е занимавал малко повече с физика, отколкото с химия, или пък ддз

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:46

Minotaur King написа:
...

Единственото, което ми става ясно, е че си някакъв луд комплексар. Не виждам кой ти се връзва, освен ти самият. Излез си от филма.
И не, не е яко да си черпиш знанията от американски форуми .. ставаш за смях после:) А да ми цитираш Бакунин .. ходи си чети в гугъл, само гледай да не изкълчиш някоя клетка междувременно и разбери малко повече за него.
Абе .. олигофрен си тръгна, олигофрен се връщаш. Заеби.

Профил ICQ WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:55

Minotaur King написа:
показваш само едната страна на нещата.

Няма друга страна. Или ако бомба падне на къщата ти, убие майка ти и баща ти, ще ти е кеф, че в крайна сметка някой току виж вземе, че изобрети по-силен компютър? Ако шрапнел ти отнесе краката, та да се размотаваш до края на живота си в инвалидна количка, да трябва да пикаеш през тръба и да не можеш да вършиш нищо без чужда помощ ще се чувстваш ли по-добре ?

Освен това убеден ли си, че цитатът на Бакунин не е изваден извън контекст? Защото ако не е - съчувствам му на човека, щом наистина го е вярвал. Съчувствам ти и на теб, до някаква степен.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:56

Цитат:
Единственото, което ми става ясно, е че си някакъв луд комплексар. Не виждам кой ти се връзва, освен ти самият. Излез си от филма.
И не, не е яко да си черпиш знанията от американски форуми .. ставаш за смях после:) А да ми цитираш Бакунин .. ходи си чети в гугъл, само гледай да не изкълчиш някоя клетка междувременно и разбери малко повече за него.
Абе .. олигофрен си тръгна, олигофрен се връщаш. Заеби.

Сириус, аз те смятах за приятел и те уважавах като човек, а ти тръгваш да ме псуваш без никаква видима причина? Аз да съм те обиждал някога?

И това, че имам различна гледна точка от твоята не ме прави комплексар. По тази логика за теб светът вероятно е пълен с комплексирани хора. Ако не си съгласен с мен, дебатирай учтиво, недей да флеймиш хората които просто изразяват мнение!

Относно американския форум - не разбрах забележката, цитатът ми беше даден от един изключително интелигентен човек, когото много уважавам. Има ли значение, от каква националност е?

ЕДИТ: Дади, той Бакунин си е радикал безподобен, но го цитирах само за да покажа, че има и други гледни точки освен твоята.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com