Е точно затова се смея бе.the_presator написа:е омг, аракната е точно една от контрите на скаута.
вземи ward-oве в началото и оня ще се види в чудо.
дори в wind walk slow-а е прекалено голям, а щом го виждаш не може да ти направи почти нищо...
Докато си избирахме героите, аз чаках, чаках, чаках и най-накрая ми писна да чакам и си избирам Аракна. Оня на мига си избира Scout. И тръгнал да успокоява съотборника си, че видиш ли, срещу Аракна е имбав. И Pebbles после като ми го разправя тва, и аз си изповръщах червата от смях.
Иначе точно това си и направих - чукнах 6 ниво, върнах се в лагера, взех си два ward-a и оня баш на мене налита. Поставям си един на земята, убивам го. Оня се връща с телепорт, стелтва, аз обаче си го виждам като пич и си го убивам като още по-голям пич.
Затова ти казвам, братле, да вземеш Scout срещу Аракна, особено когато си имал възможност да избереш нещо друго, или голям професионалист трябва да си, или изключително безстрашен, или хич да нямаш акъл и понятие от играта и предметите в нея.
Та тъй.
EDIT: А, и да речеш, че е някой нууб, не, беше 8 ниво и с над 600 убийства в статистиките си при 400 смърти. Какво си е мислел, не знам.