За какъв чеп ни е КОТОР - книгите и енциклопедиите разказват историята на Реван много по-добре.Ю форгат КОТОR ю смъг бастард
П.С. Пиши на български. Или поне на грамотен английски.
За какъв чеп ни е КОТОР - книгите и енциклопедиите разказват историята на Реван много по-добре.Ю форгат КОТОR ю смъг бастард
Според теб има ли значение?arthas6666 написа:Според вас SW: The Old Republic ще надмине ли УоУ по продажби?
Аз съм горд сит, но и аз не можах да изтрая моралните избори в KOTOR.Draksis написа:Нидала, женска тогрута, рицар джедай.
Името си е от край време първичен избор на название на жеснките ми персонажи, расата ми е любима (Туи'лек идват на второ място), а взимайки под предвид, че открай време съм си добряк и дори в компютърна игра не мога да върша злини, изборът на джедай си е съвсем на място. Не, наистина, едно време с големи усилия си направих (почти пълнокръвен) сит на KotOR, докато не издържах и буквално в последния час геймплей го обърнах на exalted джедай.
Сега вече може да започвате да ме псувате с неща от рода на "Die, jedi scum!"
Много се Надявам че ще има тогрута.Представете си да може да се играе с хътяниMinotaur King написа:Аз съм горд сит, но и аз не можах да изтрая моралните избори в KOTOR.Draksis написа:Нидала, женска тогрута, рицар джедай.
Името си е от край време първичен избор на название на жеснките ми персонажи, расата ми е любима (Туи'лек идват на второ място), а взимайки под предвид, че открай време съм си добряк и дори в компютърна игра не мога да върша злини, изборът на джедай си е съвсем на място. Не, наистина, едно време с големи усилия си направих (почти пълнокръвен) сит на KotOR, докато не издържах и буквално в последния час геймплей го обърнах на exalted джедай.
Сега вече може да започвате да ме псувате с неща от рода на "Die, jedi scum!"
За мен лично изборът е доста ограничен, решенията водещи към Тъмната страна са толкова глупави и наивни, та чак сърцето да те заболи. За съжаление игровата механика изисква наличието на някакъв твърд и сигурен начин за печелене на Dark Side Points, дори те да правят героя ти повече психопат, отколкото сит.
Факт е, че повечето рационални сити в сагата се опитват да се сприятелят с хората (дори ако вътрешно ги презират) най-малкото за да ги експлоатират по-ефективно. За жалост, повечето играчи искат просто да стигнат 100% Dark Side и колят всеки по пътя си, но в действителност в сагата почти (да не кажа съвсем) не се срещат толкова едностранчиви персонажи.
Все пак успях да роулплейна нормален сит, като помагах на хората от които имам интерес и експлоатирайки останалите. В края на играта alignment-a ми (ще прощавате Dungeons & Dragons речника ми) беше тъмен, макар и не додолу и все пак бях унищожил джедаите. Така че има начин.
Туи'леки със сигурност ще има, но за тогрута не съм сигурен. Те ако вземат да вкарват всички дребни раси от МВ в играта, то де ще му излезе краят? Последно, като броих расите, излязоха 1310, но оттогава може да са се увеличили. Аз лично се надявам на ракатанциИ дай малко предистория на тоя герой де, нали за роулплейинг говорим!
ЕДИТ: От друга страна, възможно е да вкарат тогрута след популаризацията на расата от Асока Тано в Clone Wars.
KOTOR е D&D игра, така че не мисля, че има смисъл да се извиняваш.Minotaur King написа:[
Все пак успях да роулплейна нормален сит, като помагах на хората от които имам интерес и експлоатирайки останалите. В края на играта alignment-a ми (ще прощавате Dungeons & Dragons речника ми) беше тъмен, макар и не додолу и все пак бях унищожил джедаите. Така че има начин.
Не точно. Системата която KOTOR използва - Star Wars D20 - е модифицирана версия на оригиналните правила и действа доста по-различно. Аз съм играл настолната версия екстензивно и мога да те уверя в това.Sidhe написа:KOTOR е D&D игра, така че не мисля, че има смисъл да се извиняваш.
Дракс, това е NPC бе. Аз говорех за playable раси. Като неигрови персонажи вероятно ще можем да срещнем почти всичко.Draksis написа:Неофициално потвърждение за съществуването на расата като възможен избор за игра?
Както и да е, то се знаеше, че ще включат тогрута, не само заради феновете на Асока, а и заради тези на Шаак'Ти, които ще разбунят духовете, ако нямат възможността да роулплейват като любимата си героиня.
TheChosen1 написа:даджайците
Да не забравяме и възможността за 4 Форс-юзърски класа...the_presator написа:oт останалите 3 класа със сигурност единия от тях ще е джедай.
остава да видим какви ще са другите 2