Star Wars: The Old Republic

Игри за PC
Публикувай отговор
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Re: SW: The Old Republic

Мнение от Минотавъра »

Ю форгат КОТОR ю смъг бастард :D
За какъв чеп ни е КОТОР - книгите и енциклопедиите разказват историята на Реван много по-добре.

П.С. Пиши на български. Или поне на грамотен английски.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Като забелязах темата на Артас се сетих: Какъв персонаж ще роулплейвате?

Име, раса, занимание, мотивация...
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

SWfan

Мнение от SWfan »

Според вас SW: The Old Republic ще надмине ли УоУ по продажби?
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

arthas6666 написа:Според вас SW: The Old Republic ще надмине ли УоУ по продажби?
Според теб има ли значение?

Иначе ще си роуплейвам, ама преди да има повече детайли за класовете и да съм видял какво точно представлява не мога да кажа нищо ;р Тея неща ще си ги измислям на момента :D
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Аватар
Manowarrior
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Обратна връзка:

Мнение от Manowarrior »

И аз така. не мога да кажа с какъв герой ще играя, при положение, че и половината не сме видяли все още. Иначе як роулплей. От досегашните съм се ориентирал към bounty hunter/ trooper - нещо по яко, по възможност с plate gear. :lol: И с нещо от желязото на мандалорианците, та да отбива мечовете на дечицата със lightsabers.
И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Мите, мандалорианското желязо е само частично устойчиво на светлинен меч. Едно хубаво канализиране на енергия ще го пробие като нищо. Аман от Травищина...

Draksis

Мнение от Draksis »

Нидала, женска тогрута, рицар джедай.

Името си е от край време първичен избор на название на жеснките ми персонажи, расата ми е любима (Туи'лек идват на второ място), а взимайки под предвид, че открай време съм си добряк и дори в компютърна игра не мога да върша злини, изборът на джедай си е съвсем на място. Не, наистина, едно време с големи усилия си направих (почти пълнокръвен) сит на KotOR, докато не издържах и буквално в последния час геймплей го обърнах на exalted джедай.

Сега вече може да започвате да ме псувате с неща от рода на "Die, jedi scum!" :)
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
SWfan

Мнение от SWfan »

Аз ще си направя някъв джедай форс юсър(ако има такъв от ситската империя) или боунти хънтър но все още е доста рано да се каже,така че ще изчакам.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Draksis написа:Нидала, женска тогрута, рицар джедай.

Името си е от край време първичен избор на название на жеснките ми персонажи, расата ми е любима (Туи'лек идват на второ място), а взимайки под предвид, че открай време съм си добряк и дори в компютърна игра не мога да върша злини, изборът на джедай си е съвсем на място. Не, наистина, едно време с големи усилия си направих (почти пълнокръвен) сит на KotOR, докато не издържах и буквално в последния час геймплей го обърнах на exalted джедай.

Сега вече може да започвате да ме псувате с неща от рода на "Die, jedi scum!" :)
Аз съм горд сит, но и аз не можах да изтрая моралните избори в KOTOR.

За мен лично изборът е доста ограничен, решенията водещи към Тъмната страна са толкова глупави и наивни, та чак сърцето да те заболи. За съжаление игровата механика изисква наличието на някакъв твърд и сигурен начин за печелене на Dark Side Points, дори те да правят героя ти повече психопат, отколкото сит.

Факт е, че повечето рационални сити в сагата се опитват да се сприятелят с хората (дори ако вътрешно ги презират) най-малкото за да ги експлоатират по-ефективно. За жалост, повечето играчи искат просто да стигнат 100% Dark Side и колят всеки по пътя си, но в действителност в сагата почти (да не кажа съвсем) не се срещат толкова едностранчиви персонажи.

Все пак успях да роулплейна нормален сит, като помагах на хората от които имам интерес и експлоатирайки останалите. В края на играта alignment-a ми (ще прощавате Dungeons & Dragons речника ми) беше тъмен, макар и не додолу и все пак бях унищожил джедаите. Така че има начин.

Туи'леки със сигурност ще има, но за тогрута не съм сигурен. Те ако вземат да вкарват всички дребни раси от МВ в играта, то де ще му излезе краят? Последно, като броих расите, излязоха 1310, но оттогава може да са се увеличили. Аз лично се надявам на ракатанци :) И дай малко предистория на тоя герой де, нали за роулплейинг говорим!

ЕДИТ: От друга страна, възможно е да вкарат тогрута след популаризацията на расата от Асока Тано в Clone Wars.

ЕДИТ: Die, jedi scum! :evil:

SWfan

Мнение от SWfan »

Minotaur King написа:
Draksis написа:Нидала, женска тогрута, рицар джедай.

Аз съм горд сит, но и аз не можах да изтрая моралните избори в KOTOR.

За мен лично изборът е доста ограничен, решенията водещи към Тъмната страна са толкова глупави и наивни, та чак сърцето да те заболи. За съжаление игровата механика изисква наличието на някакъв твърд и сигурен начин за печелене на Dark Side Points, дори те да правят героя ти повече психопат, отколкото сит.

Факт е, че повечето рационални сити в сагата се опитват да се сприятелят с хората (дори ако вътрешно ги презират) най-малкото за да ги експлоатират по-ефективно. За жалост, повечето играчи искат просто да стигнат 100% Dark Side и колят всеки по пътя си, но в действителност в сагата почти (да не кажа съвсем) не се срещат толкова едностранчиви персонажи.

Все пак успях да роулплейна нормален сит, като помагах на хората от които имам интерес и експлоатирайки останалите. В края на играта alignment-a ми (ще прощавате Dungeons & Dragons речника ми) беше тъмен, макар и не додолу и все пак бях унищожил джедаите. Така че има начин.

Туи'леки със сигурност ще има, но за тогрута не съм сигурен. Те ако вземат да вкарват всички дребни раси от МВ в играта, то де ще му излезе краят? Последно, като броих расите, излязоха 1310, но оттогава може да са се увеличили. Аз лично се надявам на ракатанци :) И дай малко предистория на тоя герой де, нали за роулплейинг говорим!

ЕДИТ: От друга страна, възможно е да вкарат тогрута след популаризацията на расата от Асока Тано в Clone Wars.
Много се Надявам че ще има тогрута.Представете си да може да се играе с хътяни :D :lol:
Аватар
Sidhe

Мнение от Sidhe »

Minotaur King написа:[

KOTOR е D&D игра, така че не мисля, че има смисъл да се извиняваш.
And if you could have seen her there
Boys if you had just been there
The swan was in her movement
and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Sidhe написа:KOTOR е D&D игра, така че не мисля, че има смисъл да се извиняваш.
Не точно. Системата която KOTOR използва - Star Wars D20 - е модифицирана версия на оригиналните правила и действа доста по-различно. Аз съм играл настолната версия екстензивно и мога да те уверя в това.

Draksis

Мнение от Draksis »

Неофициално потвърждение за съществуването на расата като възможен избор за игра?

Както и да е, то се знаеше, че ще включат тогрута, не само заради феновете на Асока, а и заради тези на Шаак'Ти, които ще разбунят духовете, ако нямат възможността да роулплейват като любимата си героиня. :)
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Sidhe

Мнение от Sidhe »

Draksis, има още по-ранен screenshot, който показва торгута.

Minotaur King, да, естествено, че е модификация, но като ядро се крие D&D все пак :)
And if you could have seen her there
Boys if you had just been there
The swan was in her movement
and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll
Draksis

Мнение от Draksis »

Да, мислех да покажа и този, но предвид... "ранноста" му, ако мога така да се изразя, реших, че ще има нужда от по-скорошни доказателства. :)

Добре че скоро излизат други заглавия на компанията, че да не ми е толкова чогло да чакам ToR. Защото като се замисля още колко много време остава, и ми става страшно.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Draksis написа:Неофициално потвърждение за съществуването на расата като възможен избор за игра?

Както и да е, то се знаеше, че ще включат тогрута, не само заради феновете на Асока, а и заради тези на Шаак'Ти, които ще разбунят духовете, ако нямат възможността да роулплейват като любимата си героиня. :)
Дракс, това е NPC бе. Аз говорех за playable раси. Като неигрови персонажи вероятно ще можем да срещнем почти всичко.

Шаак Ти е един доста незначителен и неоткрояващ се персонаж, който беше харесван от феновете главно заради уникалния си външен вид, нежели за някакви кой знае какви постижения. По тая логика що да не турят и калиши - зер генерал Грийвъс поне беше централен персонаж в сагата.

/Офтопик: От два дена те дебна в скайпа, все ми бягаш :)

Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Все пак има светлина в края тунела - в следващите 2-3 месеца ще видим Dragon Age, Mass Effect 2 и The Force Unleashed :)

SWfan

Мнение от SWfan »

Чух,че щели да показват още 1 геимплей трейлър на РАХ.Някой да има информация?
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

oт останалите 3 класа със сигурност единия от тях ще е джедай.
остава да видим какви ще са другите 2 :)
TheChosen1 написа:даджайците
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

the_presator написа:oт останалите 3 класа със сигурност единия от тях ще е джедай.
остава да видим какви ще са другите 2 :)
Да не забравяме и възможността за 4 Форс-юзърски класа...

Публикувай отговор