Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Каквото ми падне пред очите xD.
Заглавие: Splinter cell: double agent проблем :\
Публикувано на: 30 Авг 2009 21:01

Здравейте, съфорумници! Имам проблем със Splinter cell: double agent и той е следния: след известно време игра Splinter cell прекъсва излиза ми син екран с надписи, и се рестартира преди да съм осъзнал, какво точно става. Моля ви помогнете ми!

ПП: Разбрах, че има и други хора със същия проблем на различни релийзи. Подобен проблем при други игри нямам. Преди ми се случваше на Warcraft-a, но след преинсталация на ХР-то се оправи... Работата е, че не искам да преинсталирам Windows-a отново.
ПП2: Нямам проблем с охлаждането и надхвърлям изискванията на играта.

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Splinter cell: double agent проблем :\
Публикувано на: 30 Авг 2009 21:03

Батка, няма да те хейта, след като и ти като мен си се излъгал едно време да купиш Spells of Gold (абе добре си е игричката).
Като за начало, темата е в грешния раздел. Второ, синия екран, който описваш се нарича BSOD и е в следствие от хардуерен проблем или бъгав уиндоус.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 21:03

РАЗДЕЛ "Компютърни игри" ЗАЩО Е ?

Профил

Аватар
В момента играе: Каквото ми падне пред очите xD.
Публикувано на: 30 Авг 2009 21:10

oо боже мн се извинявам щракнал съм по погрешка триите го .... извинявайте... много съм заблян, направо ми стана лошо като не я намерих дето и е мястото преди малко

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 21:13

viviboy написа:
Здравейте, съфорумници! Имам проблем със Splinter cell: double agent и той е следния: след известно време игра Splinter cell прекъсва излиза ми син екран с надписи, и се рестартира преди да съм осъзнал, какво точно става. Моля ви помогнете ми!

ПП: Разбрах, че има и други хора със същия проблем на различни релийзи. Подобен проблем при други игри нямам. Преди ми се случваше на Warcraft-a, но след преинсталация на ХР-то се оправи... Работата е, че не искам да преинсталирам Windows-a отново.
ПП2: Нямам проблем с охлаждането и надхвърлям изискванията на играта.

viviboy имам играта оригинална,инсталирал съм 2 патча и въпреки това играта е пълна с бъгове и проблеми.Най-вероятно проблемът ти е хардуерен,тъй като преди играта ми крашваше на мисията с кораба,а след като си смених процесора вече нямах този проблем.Пробвай да си запишеш патчовете за играта и най-новите драйвери за видеокартата ти.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com